Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5762 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי אשמח לשמוע על מכון שטיפה ידנית,מאחר ומראות הרכב שלי אינן מתקפלות אני חושש לגורלן ולכן ארצה לשטוף את רכבי לא דרך מכונת שטיפה.

איזור גבעתיים\תל אביב\רעננה\כפר סבא

תודה :)

Porsche 944 turbo

פורסם

ישנן 2 שיפות רכב במרחק של כמה מטרים אחת מהשנייה בדרום ת"א ברחוב אליפלט , בקטע שבין רחוב קיבוץ גלויות לבין רחוב אילת. ישנה שטיפה אחת אם אתה מגיע מקיבוץ גלויות פונה ימינה, בצד שמאל, אתה תזהה סככה גדולה ואת שלט השטיפה, (רואה שמה הרבה רכיב יוקרה בשטיפה הנ"ל. מעבר לכביש ישנה חנות פנסים לרכב ומוסך של פיאט.

הנוספת בהמשך הרחוב אחרי הרמזור שינה תחנת דלק, בצד ימין מספר מטרים לאחר התחנה ישנה עוד שטיפה בחניון מאוד גדול

2 השטיפות ידניות

- BLUE HONDA CIVIC EX EF (ED4) D16Y8 1991

- BLUE HONDA CIVIC ES FD 2008

- Black HONDA CIVIC HATCH 5DR 2006 manual

פורסם

אם הרצליה (פיתוח) רלווונטי, החבר'ה שמפעילים את השטיפה בחניון התת-קרקעי של קניון ארנה עושים אחלה עבודה במחיר סבבה.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

אף פעם לא הבנתי איך אפשר לשטוף כמו שצריך בחניון תת קרקעי חשוך :)

הייתי במספר קניונים עם שטיפות , כ"כ חשוך שם וואתה בקושי רואה את הרכב, שלא לדבר על לנגב אותו בלי להשאיר סימנים

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

יכול להמליץ לך על שטיפה ידנית טובה, שהיא גם הזולה שאני מכיר באזור ת"א.

נמצאת ברחוב התחייה. יש שם כמה שטיפות, כך שאם אתה מגיע מרחוב הרצל ופונה ימינה,

זו השטיפה הראשונה מצד ימין.

ואם אתה מגיע מרחוב שלבים, זו השטיפה האחרונה מצד שמאל.

בעבר נקראו שטיפה 2000, אבל היום אני חושב שהם שינו שם. לבעל המקום קוראים עיסא.

לי לוקחים שם לשטיפה ידנית של ג'יפ 50 ש"ח, כולל ניקוי פנימי, ורכב פרטי למיטב זכרוני עולה

35 ש"ח. מה שכן, הוא נותן הנחה של 5 ש"ח למוניות, ולכן יש שם הרבה מוניות שבאות,

ולפעמים יש לחץ וצריך סבלנות.

• תוכן חדש...