Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5739 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

אני חושב לקנות פורד פוקוס 2008 מליסינג דגם TREND (פשוט כל השאר כל כך נדיר, שיש יותר סיכוי שמסדרים אותי).

מה שרציתי לשאול - אני לא מצליח להבין אם בגרסת הליסינג היה מלבד 6 כריות אוויר גם ESP.

שמעתי שזה הגיע באמצע שנת 2008 0(במודל 2009 זה כבר קיים) וכך אם אקנה מודל 2008 מסוף השנה יחסית, הרכב יכלול ESP.

מישהו יודע אם זה נכון? לא הצלחתי לאמת את זה.

שאלה נוספת לגבי צריכת דלק בפועל (ממוצע עירוני ובין עירוני) - הבנתי שזה בערך 10-9.5 ק"מ לליטר בפועל (כמובן שנתוני יצרן הרבה יותר אופטימיים) זה נשמע לי הרבה יחסית לרכבי היום (קטן וידני) אבל האם זה נורמלי למשפחתית 1ץ6 ליטר, או האם היא שותת דלק?

ושאלה אחרונה- רוב הרכבים שראיתי הם סביבות 70-80 אלף קילומטרים - איזה הורדות צריך להוריד לרכב מליסינג שנת 2008 על מחיר מחירון? הבנתי שמחירי הרכבים האלו הם בערך 65-70 אלף ש"ח תלוח במצב ובקילומטרז' - זה סביר?

תודה, ערן

פורסם

מדובר בדגם שלפני מתיחת הפנים או שאחרי?

ההבדלים עם פגושים שונים (בצבע הרכב לעומת פגושים עם פסי הגנה שחורים בדגם שלפני) ובפנים ההבדל העיקרי הוא יותר פלסטיק בצבע כסף. בדגם שלפני היו 6 כריות בלי ESP, בדגם החדש יותר נוסף ה-ESP.

פורסם

אכן הדגמים המתוחים הגיעו ארצה באמצע 2008. לא ידועים לי על שינויים מהותיים נוספים. המנוע והגיר נותרו כשהיו וכך גם האבזור מלבד בקרת היציבות.

פורסם

היי ערן

ע"פ בדיקה שערכנו, המערכת הוכנסה לרכבים מתחילת שנת 2009 .

תצרוכת הדלק נמדדת לפי נתוני היצרן בתנאים אופטימליים ויכולה להשתנות בהתאם לדרכי נהיגה וזה מאוד אינדיבידואלי.

לגבי הורדת המחיר לרכבי ליסינג – זה מאוד תלוי בדגם ובנתונים הספציפיים של הרכב (ק"מ, אופן תחזוק, היסטריית תאונות, מראה חיצוני וכו') וכן תלוי בהיצע וביקוש

בכל מקרה אני מזמינה אותך ליצור איתי קשר במייל הבא בכדי לתאם פגישה עם אחד מנציגנו בסניף הקרוב לביתך-

[email protected]

בברכה,

מיטל מאלדן

• תוכן חדש...