Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ניידת מתנ"א באדום לבן

שבלול
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5381 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

הגעתי לקניון איילון ביום ראשון (26.10.10) בצהריים, בשעה 13:00.

החניה הייתה עמוסה ומלאה לגמרי, לקח לי לפחות רבע שעה למצוא חניה.

כשיצאתי מהרכב, להפתעתי אני רואה שתי שוטרות יוצאות מניידת מתנ"א ומחנות אותה באדום לבן, היכן שרשום בבירור על שלט - "אסור לחנות פה".

לאלו שיטרחו לתרץ את זה כפעילות מבצעית:

החלטתי לעקוב אחריהן לתוך הקניון. הפעילות המבצעית מסתכמת באכילת פלאפל וכניסה לחנות בגדים.

החניה הייתה עמוסה ומלאה לגמרי, לקח לי לפחות רבע שעה למצוא חניה.

כשיצאתי מהרכב, להפתעתי אני רואה שתי שוטרות יוצאות מניידת מתנ"א ומחנות אותה באדום לבן, היכן שרשום בבירור על שלט - "אסור לחנות פה".

לאלו שיטרחו לתרץ את זה כפעילות מבצעית:

החלטתי לעקוב אחריהן לתוך הקניון. הפעילות המבצעית מסתכמת באכילת פלאפל וכניסה לחנות בגדים.

להלן התמונות:

26092010270.jpg

26092010272.jpg

26092010273.jpg

מסתובבות בקניון עם שקית פלאפל:

26092010275.jpg

נכנסות לחנות בגדים:

26092010276.jpg

שלחתי לYNET נראה מה יגידו.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

זה התאריך עוד לא הגיע.

שלח למפכ"ל נשמע את תגובתו. אתה עלול לקבל זימון להצטרף למשטרה עם יכולות כאלה

נראה שבאמת לא היה לך מה לעשות באותו יום

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

חייב לציין שעוד לא ראיתי חפירה כזו על טעות כה תמימה ומובנת לכולם.

מדובר על החודש התשיעי (ספטמבר) ולא העשירי.

בטעות כתבתי 10 במקום 09.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מזל שלא קיבלת קנס על הצבע של האוטו... :D

סתם .... באמת מעצבן שאי אפשר לחנות באדום לבן אבל לומדים לחיות עם זה.

כשאני הולך לקניון איילון אני חונה ממש קרוב לאיצטדיון עצמו כדי שלא תהיה אח"כ עוגמת נפש בגלל הצפיפות בחניונים הקרובים.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כי אתה עוד צעיר

שלח למפכ"ל את התלונה עם התאריך המתוקן יהיה הרבה יותר אפקטיבי מאשר לYNET

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

קודם כל הן לא חונות מול השער... דבר שני זה לא מתנ"א. מתנ"א זה משטרת תנועה ארצית שעובדת בצירים הבין עירוניים. זה תנועה עירונית.

בכללי תלונה די קטנונית.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

קודם כל הן לא חונות מול השער... דבר שני זה לא מתנ"א. מתנ"א זה משטרת תנועה ארצית שעובדת בצירים הבין עירוניים. זה תנועה עירונית.

בכללי תלונה די קטנונית.

תלונה קטנונית?

מתנ"א או לא זה משטרת ישראל הגוף שמייצג את אכיפת החוק במדינת ישראל.

אם לא תראה מהם דוגמה אישית (ואתה לא) אז אל תתפלא שחותכים אותך כל 5 מטר בכבישים, לא מאותתים ולא יודעים שקיים נתיב ימני.

זה שהן לא חונות מול השער זה לא מעניין אף אחד, העבירה פה היא חנייה על אדום לבן.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם בא לך להכנס עם הראש בקיר , בפעם הבאה תתקשר למשטרה תגיד שיש רכב משטרה באדום לבן שחוסם אותך :)

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אייל, תצחק תצחק אבל אני לא התלוננתי אני באמת הלכתי עם הראש בקיר... באחד הערבים שאני חוזר הביתה מאוחר חונה לי, על פתח של שער הבית ניידת שככול הנראה באה "לאיים" על נערים צעירים שעשו רעש/מסיבה בחצר של השכן שלי, והשוטרים כנראה "לא שמו לב לשלט" שנמצא על השער שלי כמו "החניה מול השער אסורה רכב זר יגרר".

בקיצור שמו פס אז אני אמרתי אין בעיה אחרי אין ספור צפצופים, שלא שמו עליהם אני העמדתי את האוטו ככה שהם לא יכולים לצאת בכלל, סגרתי את האוטו ונכנסתי הביתה פתאום אחרי רבע שעה אני רואה במצלמה של האינטרקום זוג שוטרים אני אומר "כן", "מה אתם צריכים" הם עונים לי "צא החוצה מיד".

אני יוצא שואל מה הבעיה הם אומרים לי "אתה מקבל קנס על הפרעה לשוטר במילוי תפקידו, שהרכב שלך מפריע לו" אני עונה להם "איזה מילוי תפקיד" הם אומרים לי "שהשכנים התלוננו על רעש אז באנו לבדוק מה קורה" אז עניתי להם, "אתם הפרעתם לי להיכנס לחנייה הפרטית שלי, וחונים על X שמסומן על הכביש וגם צבוע על המדרכה שלי אדום לבן. בקיצור הם היו בטוחים שנפלו על פראייר אמרתי להם אין בעיה את הקשרים שיש לי במשטרה אני אפעיל, ושניכם תקבלו זימון משמעת אצל המפקד שלכם וגם תבקשו סליחה על עוגמת הנפש שגרמתם לי, בטלפון אחד שאני עכשיו מרים תבחרו מה שאתם רוצים בקיצור הם ראו שלא כדאי להתעסק יותר מידי התניעו את הניידת ונסעו.  

" מי שמאמין לא מפחד..... :mm_cool:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בכללי תלונה די קטנונית.

למה קטנונית ?

שבוע שעבר (בערב החג ) הייתי בקניון איילון

לקח לי מעל חצי שעה למצוא חנייה וזאת הייתה בצד השני של החניון (ליד האוטובוסים ) הלכתי כמו כלב בחום עד הקניון

למה שהם לא יחפשו חנייה ? (בלי להיכנס ללמה הם בכלל מסתובבים בקניון כן ? ) למה מותר להם לשים זין על כולם בעוד

שלא יודע כמה אנשים מחפשים חנייה וצועדים כמו כלבים בחום הזה ?

זה לא קטנוני בכלל , נהפוך הוא ועוד יותר מזה , זה מעצבן רצח לראות דברים כאלה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

זה שהן לא חונות מול השער זה לא מעניין אף אחד, העבירה פה היא חנייה על אדום לבן.

פה בדיוק הטעות שלך.

החניה של השוטרות, זה מאוד מעצבן, קודם כל בגלל שהן מרשות לעצמן אבל הרבה יותר חמור, אולי מדובר ביציאת חרום? אולי בכניסה לרכבי כיבוי אש?

אתה מתאר לעצמך את גודל האסון אם בעקבות פיגוע/שריפה כל הקהל ירוץ לשלט המואר "יציאת חרום" רק בכדי לגלות ששער היציאה חסום ע"י רכב (משטרה) שלא מאפשר יציאה מהמתחם (או מאפשר רק יציאה חלקית ואיטית)?

פיגוע בקניון ורכב משטרה של שוטר דביל ועצלן שהחליט לחסום את השער ומאות אנשים יצלו שם באש כי רכב כיבוי אש לו יכול לגשת למערכות הסניקה.

שלח את התמונות למשטרה ולכל האתרים הרלוונטים (כולל "היום שהיה" של גיא זהר) תוך הדגשה של פוטנציאל הנזק במידה ומדובר ביציאת/כניסת חרום, מישהוא כבר ירים את הכפפה ויפרסם.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בגירה, מן הסתם הזזתי את האוטו...

ועוד דבר אם לא היה להם מכשיר קשר או המחשב בניידת הם לא היו יודעים איפה אני גר, והיו מתייבשים הרבה זמן בחוץ.

" מי שמאמין לא מפחד..... :mm_cool:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בגירה

עכשיו בחיפה יש פסטיבל הסרטים.

הסרט שאתה מצוי בו או מתאר אותו ממש לא מסתדר עם התמונות.

הקהל לא יכול לנוס על נפשו מכונית הכיבוי לא יכולה להגיע. הקהל ניצלה.

זה סרט אימה

שער שכזה מסומן בד"כ כשער חירום.

והניידת הלא מכובדת לא חוסמת את השער אלא בחלקיק. הכנפיים נפתחות כלפי פנים כפי שאתה רואה אבל...

פניה למפכ"ל או למח"ש צריכה לעשות את העבודה,לא רק של החנייה אלא אולי גם הבילוי ע"ח זמן העבודה + לאמצעי התשקורת שיאהבו את ההזדמנות לעשות מזה צימעס.

עכשיו סרט שלי

השוטרות עקבו אחרי פושעת בינלאומית ולכן ביצעו את כל הפעולות בתוקף תפקידם.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...