Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8098 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום הרכיבו לי אלטרנטור משופץ ברכב . בדרכי הביתה שמעתי צליל זמזומי חד .לאחר בדיקה יסודית מצאתי את מקור הרעש. זה בא מהטוויטרים של המערכת סטריאו שמחוברים למגבר חיצוני ,אבל מה שמוזר זה שהרדיו דיסק כבוי יש עדיין את הזמזום הזה(כשהמתג נמצא על מצב (switch on) לאחר הוצאת המפתח מהסוויץ' הזמזום נעלם. לאחר החלפת האלטרנטור במקום שהרדיו דיסק ידליק את המגבר ע"י פקודת (REMOTE) ברגע שמפעילים אותו המגבר נידלק לאחר שמתג המפתח נמצא על מצב (switch on). יכול להיות שהרכיבו את האלטרנטור וחיברו משהו הפוך בחוטים???

גיא

פורסם

הפוך לא נראה לי שיכלו להרכיב - כי זה לא היה עובד בכלל

מה שכן יכלו לעשות - זה להתעסק לך בחוטים..או לגשר לך בין כבל החשמל של המגבר לרימוט.

אתה אומר שהמגבר דולק שהרדיו כבוי?

פורסם

כן. הרדיו כבוי והמגבר דולק אבל רק שמתג הסוויץ' על מצב on. הוא לא התעסק בכלל בחיווט של המערכת כך שהרימות לא גושר לכבל פלוס או משהו כזה. הREMOTE של הרדיו מקבל זרם שהרדיו כבוי והסוויץ פתוח.לפי מה שיכולתי לראות לאלטרנטור יוצאים 3 חוטים.

פלוס, מינוס ואחד שמתחבר איך שהוא למד תורים של הרכב.

גיא

פורסם

מה שנראה לי שלושת החוטים באלטרנטור הם פלוס מינוס וכבר שמתחבר ללוח השעונים שמדליק נורה אדומה בזמן הטענה בוולט נמוך.. (יענו אלטרנטור גוסס...)

לפי דעתי זו יכולה להיות בעיה ברדיודיסק, למרות שלא נראה לי.

אתה בטוח שלא גישרו את החוט של הרימוט עם החוט הצהוב של המתח סוויץ? (או שאני מתבלבל ומתח סוויץ' זה אדום..?)

קיצר אחד מהם, או הצהוב או האדום?? סביר להניח שגושר..

ואם אתה אומר גם שיש רעשי אלטרנטור סביר להניח שאם הם לא היו קודם ועכשיו קיימים אז מישהו התעסק לך בחוטים..

תריץ בדיקה כוללת על ההתקנה של החוטים, אולי תמצא את הבעיה..

אולי הם ניתקו ולא ידעו לאן לחבר אחרי זה או משהו כזה...

תנסה כמובן גם להריץ את השאלה הזו בפורום סאונד לרכב ולא פורום טכני..

שם יוכלו לעזור לך

תבקש מאחד המנהלים שיעבירו את ההודעה לפורום סאונד - שם אני בטוח שתקבל תשובה.

פורסם

מה שאתה שומע זה דבר מאוד פשוט.

מדובר בבעיית חשמל ברכב שמאופיינת בד"כ בשני דרכים.

א. המינוס באוטו לא טוב

ב. אלטרנטור מרעיש.

היות והחליפו לך באלטרנטור משופץ ישנן שתי אופציות

א. האלטרנטור לא שופץ כהלכה.

ב. לא חיברו מינוס טוב לאלטרנטור (מה שנראה לי פחות הגיוני).

הרבה פעמים לא מתאימים אלטרנטור נכון לאוטו או שתהליך השיפוץ היה לא איכותי או שכלל מרכיבים לא איכותיים.

הייתי קודם כל מבקש מבעל המקצוע לחזק את המינוס לאלטרנטור ולוודא שיש מגע טוב.

• תוכן חדש...