Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5746 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סתם מתעניין לדעת- למה לקנות אותו לא מכושר?

אתה בטח יודע שאתה תקבל נתח מלא מלא מלא בדם, כי כל הרעיון של ההכשרה היא הוצאת הדם על ידי מלח.

קובי

פורסם

ניחא כמות המלח, הבעיה היא אחרת לחלוטין, כתוצאנ של ההמלחה, הבשר בעצם מתייבש וסיבי השריר מתחילים להפרד, בתוך החלל מתחילים להכנס מים במקום הנוזלים שהיו שם (זה לא רק דם) בצלייה המים מתאדים ו"לוקחים" איתם טעמים, מצמצים דרסטית את גודל הסטייק (יותר 30% במידה WD) וכמבון, מייבשים אותו.

בעצם קניית בשר כשר וצלייה שלו אתה מכשיר אותו. עפ"י ההלכה מותר לאכול סטייק גם MR. העיקר שלא יבושל במים עם הדם, לא יודע למה. בכל מקרה, בשר לא מוכשר עדיף עשרות מונים על בשר מוכשר. אותי לא מעניין עניין ההכשרה כהוא זה, אבל אנחנו עושים על האש עם חברים שומרים. אני מעדיף לקנות בשר במקום אחד מאשר להתחיל לרוץ, כי אני עושה נתחים של מינ' ק"ג וחותך אותם על המקום בליווי פלטות ברזל עם גחלים תחתיהן לחימום וצלייה נוספת למי שמפריע. הרווח הישיר הוא נתחים יותר עסיסיים, פחות התעסקות על הגריל (12-17 דקות לנתחים מסוג זה (פרוטרהאוס, ריב איי, פריים ריב) מוצאים סטייק MR עילאי. זה פותר לי בעיה של להביא להוא אנטריקוט כשר, להיא פילה כשר ולכל השאר לא מוכשר/כשר או רק כשר (ולא, אני לא אסבול בשר מוכשר, זה מזעזע ואני פלצן).

אני מאכיל 8 אנשים עם כולה 4-5 נתחים, משמע ששאני פותח גריל אחד וכל הבשר בחוץ ב30 דקות מקס. בשלישיית הבשרים שדיברתי עליה אני מוציא בעצם סינטה ופילה על העצם (מי שלא פילה על העצם לא אכל פילה מעולם), אנריקוט שומני מצויין (ריבאיי) ואחרון (חביב) אנטריקוט שומני למחצה (בפריים ריב.פחות מ20% שומן לעומת מינ' 25% בריב איי) על העצם.

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

פורסם

אין לי מושג לגבי ההכשרה של הבשר אבל שאפו על כל הידע בבשר, גרמת לי להדליק את המנגל ולזרוק "סתם" קבבים של זוגלובק :wink:

שיעורי פיסיקה גרעינית באוף טופיק.

את הריתוך יש לבצע כך שהאלקטרודה תמוקם מחוץ למאיץ באופן שיהיה קו ראייה ישיר להיקף הפנימי של הדוד, אחרת המיסוך של המאיץ יפגע אנושות באפקט ההגנה.

פורסם

נזכרתי במקום הזה:

http://www.para-para.co.il/

שהופיע פה באחד השירשורים.

אין לי שום נסיון איתם, אני רק זוכר שהמליצו עליהם מאוד, ובאתר הם רושמים שהם חותכים ואורזים לפי בקשת הלקוח.

נראה לי ששוה להתקשר ולבדוק.

פורסם
גרמת לי להדליק את המנגל ולזרוק "סתם" קבבים של זוגלובק :wink:

ישמור האל...קבבים של זוגלובק...לאן האנושות מתדרדרת?

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

• תוכן חדש...