Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5758 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם וערב טוב,

בימים אלו אני מחפש לי רכב (ראיתי 5 רכבים ואפילו הכנסתי רכב לבדיקה, ברחתי כשסיפרו לי שיש לו פגיעה בשאסי)

הרפתקה רצינית בשבילי ותכף ממשיכים הלימודים אני מנסה להספיק את זה עוד לפני אמצע החודש הבא.

התקציב הוא 35K

יש לי חבר שהוא אפשר להגיד "חצי מכונאי" מתלווה אלי לבדיקות כי אני יחסית אליו בור בכל מה שקשור למנוע.

חיפשתי את הרכב שיש לו צריכת דלק נמוכה, אמין מבחינת תקלות מנוע, עדיפות לרכב ידני אך מוכן להתפשר באוטומט.

הרכב שאני כמעט נעול עליו זה 206 אקס אס מנוע 1600 110 כ"ס שנתונים 2002-2003

ביום יומיים האחרונים התחלתי להסתכל גם לכיוון ה307 דגם 3 דלתות xs מנוע 1600 108 כ"ס שנתון 2002

לגבי ה206 - רבים שאלתי ואמרו לי כולם, אל תתעסק עם האוטומט = מחלות, זיהומים לא בשבילך עדיף שתרד מזה

ואני מדגיש - אני מעדיף את הנהיגה בגיר ידני !

אז על ה206 אני מסנן את החיפוש לגבי הגיר האוטומט

עכשיו שכשאני מתחיל להסתכל גם לכיוון ה307 ולא שמעתי מאף בן אדם חוות דעת על הרכב הזה אשמח לקבל אותה ממכם.

איך הוא מבחינת נהיגה, כוח, צריכת דלק, אמינות וכל שאר הדברים שבאמת חשובים ומעל הכל האם יש בעיה עם הגיר אוטומט או טיפטרוניק בדגם הזה מכיוון שידני בקושי וקיים.

הצעות חדשות יתקבלו בברכה, את הסגנון רכב שאני מחפש אפשר להבין לבד מקריאת המודעה

רכב לצעיר שנראה עם לוק ספורטיבי פחות או יותר - ושישאר רק הלוק כי מעבר אני לא צריך כרגע.

עדיפות גבוהה מאוד לרכב בעל 3 דלתות.

תודה רבה חברים,

רועי .א

פורסם

אם אתה מעדיף ידני, ואתה נוסע לבד - אתה לא צריך את ה-307. ממש מיותר.

זה רכב יותר יקר לאחזקה מהסיבה הפשוטה - הוא גדול יותר ומתומחר במקור יותר יקר.

זה מבטיח לך חלפים יקרים יותר לאורך התקופה שאתה מחזיק אותו, יותר צריכת דלק, בד"כ ביטוח גבוה יותר וכו' וכו'.

חפש לך את הרכב הכי חסכוני שתוכל למצוא, רצוי מנוע 1400 ידני.

אם אתה מעדיף 3 דלתות, בכלל יהיה קל - כי אלה הרכבים הפחות נמכרים בד"כ ואפשר יהיה גם להתגמש מבחינת מחיר מחירון.

פורסם

סטודנט, יחיד ומחפש גם חיסכון על הדרך? אין לך מה לפזול ל307 היחסית נדירה, יחסית איטית וכבדה (משקל יותר גדול על אותו המנוע כמו של ה206,), עם שוק יחסית גרוע, ועם עלויות נלוות יותר גבוהות מאשר אחותה הקטנה, (ביטוחים, דלק, חלק מהחלקים שכן המנוע זהה אך יש כמה הבדלים במערכת החשמל, ובמערכות נוספות).

ה206 xs היא אופצייה נהדרת לסטודנט שמחפש גם חיסכון (אם כי יש יותר חסכוניות), גם מעט "פילפל" בהתנהגות הרכב, ומראה צעיר וספורטיבי (לדעתי זו אחת המכוניות היותר יפות שיש בעיקר עם איבזור קוסמטי מלא).

אם אלו הדרישות שלך כאמור, אז אתה בהחלט בכיוון הנכון וה1.4 יהיה אנמי מידי בשבילך.

אתה מוזמן לקרוא בפורום זה את החומר הרב שיש על הרכב הנ"ל, כולל שני שירשורים שלי: כאשר קניתי את הרכב וכאשר מכרתי אותו לאחר שנה (כי הייתי צריך).

כרגע בלוחות יש כמה למכירה, ויש מהם שנראות על פניו, כקנייה טובה.

לאחר שתסיים את הקריאה על הרכב (ויש כאמור הרבה מה לקרוא), אם יהיו עוד שאלות אשמח (ואני בטוח שיהיו עוד שישמחו), לענות לך עליהן.

בהצלחה, לדעתי זו יופי של בחירה.

שמרנות היא עצלנות מחשבתית

פורסם

תודה על התגובות,

תשובתי תהיה שאין לי מה להיות קטנוני יותר מדי על הדלק מכיוון שהנסיעות שאני עושה היום הם לימודים עבודה ובילויים שכל זה מסתכם בראשון, נס ציונה, רחובות.

אני לא ארגיש הבדל משמעותי בין ה206 ל307.

loty

קראתי המון מחוות הדעת שלך על הרכב וקיבלתי גם מהרבה אחרים חוות דעת טובות על הרכב הנ"ל

רכב מומלץ אין ספק.

מה שכן שהייתי אצל 5 רכבים מלוח יד 2 ו-winwin

לא מצאתי רכב במצב סביר.

היחידי שהיה נראה במצב טוב ומנוע במצב טוב התגלה עם מכה בשלדה בבדיקה.

אני כמעט מיואש מלמצוא את הרכב הזה אז החלטתי להפתח לעוד אופציה כדי להגדיל את הסיכויים.

לנסיעות שלי אני לא חושב שאני יכול לבקש יותר מה307, אני תמיד יהנה עם יותר כוח אבל זה לא בעדיפות העליונה אצלי כרגע.

אני היום נוסע על מזדה 323lx ואני בטוח שה307 יותר חזקה ונוחה ותוכל להתאים לי מהבחינה הזאת.

העניין העיקרי הוא אם מבחינת טיפולים ההתיקרות משמעותית ?

כי מבחינת מרכב הרכב, אבזור, קוסמטיקה וכל המסביב ה307 קורצת לי יותר.

אשמח לשמוע חוות דעת כלליות על ה307 גם כן.

תודה רבה על העזרה (איפה עוד היו עוזרים לי ביום שישי ב12 בלילה)

בברכה,

רועי .א

פורסם

אל יאוש- יהיו עוד. אני עדיין חושב שה206XS עדיפה על ה370XS עם מנוע 1600. האיבזור כמעט זהה להוציא בקרת אקלים, ומגנזיום 17' ואולי עוד משהו. בכל אופן, אם הכבר ה307, אז עדיף בענק את זו עם מנוע ה2000 סמ"ק, וכאן אין הבדלים מורגשים בכלל בצריכת דלק בינה לבין ה307 1600 סמ"ק. שים לב שכמעט ואין כאלו למכירה ואלו שכן למכירה, הן עם ק"מ גבוה ומעל לתקציב שלך או שממש על הגבול.

כמו כן, בסכום שהקצבת לעצמך את יכול למצוא 206 יותר "צעירה", אומנם בשנה- (03) מאשר 307 (02). אני ממש לא פוסל את ה307, אני רק חושב שאם ההתלבטות היא כזו אז ה206 מנצחת. אלא אם כמובן תמצא XSI307 במצב טוב, שמורה ומתוחזקת ובמחיר ראלי- אז יאללה תהנה.

בהצלחה.

שמרנות היא עצלנות מחשבתית

פורסם

אתה יכול לפזול לעבר הקליאו בי ובמצב העסקאות שנסגרות בפועל אתה תקנה אותה עם אותו שנתון כמו של ה206 ובחצי מחיר של ה206.

הצריכת דלק הממוצעת אצלי היא 1 ל15 משולב הבעיה היחידה היא שהחלפים שלה מעט יקרים.

הרכב לטעמי הכי זול לאחזקה והכי חסכוני בדלק (גם הכי חלש) פיאט פונטו עם נפח 1300 ויש מבחר רב מאוד בלוחות יד 2

פעם Clio b 2001 ידנית/Clio b Sport MK2 2003/פיאט פונטו 98

מגאן RS 225 למכירה

פורסם

שאלה אחרונה לגבי ה307,

ב206 הזהירו אותי מפני הגיר הבעייתי ושללו כל אופציה לאוטומט ברכב.

האם יש בעיה ידועה דומה ב307 גיר אוטומט/טיפטרוניק ?

פורסם

אן חכם בעל נסיון, אני מאוד מרוצה מה307xs שלי, אבל אין מה להשוות בכל ל206 ה307 יותר יקרה, אחזקה יותר יקרה , ביטוח יותר יקר, ואני לא מאמין שבK35 תמצא אחת במצב נורמאלי הם דיי נדירות(כרגע מפורסות ביד 2 3 אקטואליות)אני חיפשתי את הרכב שלי חודשים ולבסוף התגמשתי בתקציב בשביל לקבל רכב במצב טוב.

יש לנו גם 206 במשפחה ולפי הדרישות שלך היא תפורה עליך, זולה לאחזקה חסכונית, זריזה יותר, יש המון בשוק וקל מאוד למצוא אחת שמורה.

בנוגע לשאלה על הגיר האוטומט שזהה ב206 וה307 , הגיר דיי מסרס את האוטו לפעמים, אבל לא משהו שבגללו פוסלים קניה,ב307 יש המון מסביב שמפצה על הגיר הטיפש.

פורסם

האם יש בעיה ידועה דומה ב307 גיר אוטומט/טיפטרוניק ?

הגיר הוא אותו הגיר. גם מנוע ה1.6 הוא אותו מנוע בדיוק.

ה"בעיה הדומה" שאתה מדבר עליה רלוונטית רק לשנתונים הראשונים (עד 2003). משם והלאה "הבעיה הדומה" טופלה ואין בגיר הזה בעיות מיוחדות נוספות, מעבר להתנהגות השנויה במחלוקת שלו.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...