Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5780 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני מחפשת רכב קטן, אמין עם צריכת דלק לא גבוהה. בסביבות 30,000 שנים 2003 ומעלה (עד כמה השנים משמעותיות?)

רכב ראשון שלי, קיבלתי הרבה עצות מחברים. המליצו לי על סוזוקי סוויפט, רובר r25, פיאט פונטו ספייס, יונדאי גטס, טויוטה יאריס (יקרה יותר).

אין לי כבר מושג איזה אוטו הכי שווה לי,

אודה לעזרתכם,חג שמח

פורסם

השאלות שלך מאוד כלליות וקשה לענות עליהן בצורה ספציפית, אז קבלי תשובות כלליות -

השנתון חשוב ונחשב אבל לא מאוד חשוב. טיוטה יאריס ממודל 2001 יכולה להיות טובה יותר מיאריס ממודל 2006. הכל תלוי באופי הטיפול שקיבל הרכב. יאריס מודל 2006 שלא טופלה פעם אחת במוסך, עם חורים בריפודים וחלודה בגג היא גרוטאה ועדיף לחפש סתם יאריס מודל 2001, גם אם המחיר זהה.

הרובר לא קשורה לדרישות שלך. יכול להיות שמדובר במכונית אמינה, אני לא יודע, אבל מדובר במכונית לא נפוצה ולא קל למצוא מוסכים שמתמחים ברכב הזה, מה שבוודאי מייקר את עלויות האחזקה ולא מומלץ כרכב ראשון.

חוץ מזה, כל שאר הרכבים יכולים להתאים בצורה כזאת או אחרת לדרישות המאוד מאוד כלליות שלך.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
שלום לכולם,

אני מחפשת רכב קטן, אמין עם צריכת דלק לא גבוהה. בסביבות 30,000 שנים 2003 ומעלה (עד כמה השנים משמעותיות?)

רכב ראשון שלי, קיבלתי הרבה עצות מחברים. המליצו לי על סוזוקי סוויפט, רובר r25, פיאט פונטו ספייס, יונדאי גטס, טויוטה יאריס (יקרה יותר).

אין לי כבר מושג איזה אוטו הכי שווה לי,

אודה לעזרתכם,חג שמח

מה שמשמעותי בעיקר זה הק"מ ואיך הרכב טופל.

סוויפט 2003 לדעתי אין.

רובר סובלות מבעיות אמינות קשות.

פונטו יופי של אוטו.

גטס ידועה בתצרוכת דלק קשה.

יאריס אוטו מצויין.

• תוכן חדש...