Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5764 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני עומד לרכוש פגו 207 שנת 2007

אני יודע כי בדרך כלל לא מדובר ברכב מומלץ במיוחד

האם כדאי לא לקנות רכב מסוג זה חד משמעתית או שאולי כן?

האם אלו רכבים ממש לא אמינים? משהו יכול לפרט ולעזור לי

תודה

פורסם

מה דחוף? עומדים בתור 30 איש על הרכב שאתה ממש רוצה?

אם כבר 207 אז רק עם מנוע 1600, הגיר אותו גיר מעצבן של הצרפתיות.

הרכב נח מאד אבל בסיסי מאד, אמינות פחות או יותר כמו כל רכב בשנתון הזה, למוסך לא תגיע על גרר, אלא אם ייגמר לך המצבר.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם

ה207 לא פחות מוצלחת מ308 או C4 לדוגמא ואולי אפילו יותר מוצלחת.

כנראה שאלה שאמרו לך את זה יגידו לך גם לא להתקרב לשום רכב של פיג'ו סיטרואן.

הגיר מעצבן זה נכון אבל יש 6 כריות אויר ובקרת יציבות ו5 כוכבי בטיחות.

וגם הנוחות גבוהה בהרבה מכל רכב יפני או קוריאני.

מנוע 1600 עם 120 כוח סוס שזהה למיני-פיתוח של BMW .

אם זה שווה לך או לא זה כבר שיקול שלך אבל להגיד שזה רכב שיש לו רק חסרונות זה לא נכון.

נכון שה207 לא הצליחה בארץ במיוחד עד היום ולא ממש נמכרו הרבה אבל זה גם בגלל הליסינגים שמעדיפים לקנות קוריאניות בזול.

פורסם

עוד טיפ קטן שאני יכול לתת לך, בתקציב של 207 שנת 2007 עדיפה 307 מנוע 2000.

הרבה יותר אוטו, ניהוג הרבה יותר טוב,איבזור יותר עשיר , נהגתי על שתיהן שנתיים על כל אחת, הרבה יותר נהניתי על ה 307.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם

בתור בן אדם לא קטן 186 וכמעט 100 קילו שסובל מבעיות גב זה במליון אחוז נכון.

אי אפשר להשוות מושבים של פיג'ו סיטרואן שהם רכים ועם שלדה מרצועות שמקבלות את הצורה של הגוף בזמן שיושבים למושבים של שום רכב יפני או קוריאני ששם זה כמו לשבת על דיקט- גם ריפוד קשה וגם בסיס ומשענת של המושב שלא שוקעים ומקבלים את הצורה של הגוף.

וזה בדוק מכמה פיג'ו וסיטרואן שהיו לי במשך שנים אף רכב יפני אפילו לא מתקרב לזה.

גם המתלים מצויינים גם אם קצת פחות טובים ממה שהיה בשנות ה90.

הרכב היחיד שאני מצאתי שנוח כמו הצרפתיות זה פוקוס שבאמת הפתיע אותי.

לא קרה לי אפילו פעם אחת שיצאתי עם כאבי גב מפיג'ו או סיטרואן גם לא אחרי נסיעה ארוכה.

מה שאני לא יכול להגיד על הסיוויק 2009 של אבא שלי שהמושבים שם למרות שהם הרבה יותר טובים ממזדה הם עדיין סיוט בנסיעה ארוכה.

זה כמובן תלוי בבן אדם ואם זה חשוב לו או לא.

וזה לא קשור לקטגוריה קח מושב של 207 ושים אותו מול הדיקטים שיש במזדה 6 או הונדה אקורד -זה כמו יום ולילה.

שלא לדבר על הישיבה הנמוכה והלא נוחה במזדה והונדה.

פורסם
בתור בן אדם לא קטן 186 וכמעט 100 קילו שסובל מבעיות גב זה במליון אחוז נכון.

אי אפשר להשוות מושבים של פיג'ו סיטרואן שהם רכים ועם שלדה מרצועות שמקבלות את הצורה של הגוף בזמן שיושבים למושבים של שום רכב יפני או קוריאני ששם זה כמו לשבת על דיקט- גם ריפוד קשה וגם בסיס ומשענת של המושב שלא שוקעים ומקבלים את הצורה של הגוף.

וזה בדוק מכמה פיג'ו וסיטרואן שהיו לי במשך שנים אף רכב יפני אפילו לא מתקרב לזה.

גם המתלים מצויינים גם אם קצת פחות טובים ממה שהיה בשנות ה90.

הרכב היחיד שאני מצאתי שנוח כמו הצרפתיות זה פוקוס שבאמת הפתיע אותי.

לא קרה לי אפילו פעם אחת שיצאתי עם כאבי גב מפיג'ו או סיטרואן גם לא אחרי נסיעה ארוכה.

מה שאני לא יכול להגיד על הסיוויק 2009 של אבא שלי שהמושבים שם למרות שהם הרבה יותר טובים ממזדה הם עדיין סיוט בנסיעה ארוכה.

זה כמובן תלוי בבן אדם ואם זה חשוב לו או לא.

וזה לא קשור לקטגוריה קח מושב של 207 ושים אותו מול הדיקטים שיש במזדה 6 או הונדה אקורד -זה כמו יום ולילה.

שלא לדבר על הישיבה הנמוכה והלא נוחה במזדה והונדה.

קשקשן, אתה בדיוק מהאנשים האלה שחושבים שרק מכוניות צרפתיות הם נוחות, ומה שלא צרפתי הוא-קרש, אבן, ברזל, וכו'.

הc4 לדוגמא, ממש, אבל ממש לא יותר נוחה ממאזדה 3.

ה207, רחוקה מלהיות נוחה כמו אקורד ומאזדה 6.

מציע לך לצאת מהבועה שאתה חי בה ולראות את העולם האמיתי, לא לכתוב שטויות רק בגלל שקראת איזה תגובה של מישהו שכתב ש''יפני זה לא נוח'', שרובם לא עלו על רכב יפני מעולם.

פורסם

בקשר לC4 יש לי כזאת כבר יותר משנתיים, בקשר למזדה 3 אני מעדיף לשתוק בשביל שלא תעלב.

ונסעתי גם במכוניות יפניות וגם בצרפתיות עוד לפני שנולדת לפי איך שאתה נשמע.

פורסם

אני לא נעלב, ולא אעלב מדמות וירטואלית. על מספר הרכבים שעליתי בחיי, גם בגלגול הבא לא תעלה. ומה שבטוח שנסיון עם יפניות בכלל אין לך. אתה מה שנקרא: ממשמיצי טויוטה-מאזדה.

כל טוב, והמשך בילוי נעים בבועה.

פורסם

בוא אני אעשה לך רשימה רק מכמה שנים אחרונות:סוזוקי סוויפט, הונדה סיוויק, מיצובישי לנסר,מזדה 3,טויוטה קורולה.

יצא לי לנסוע ולנהוג בהן לא מעט.

הן כולן צרפתיות?

ושים לב שלא דיברתי על אמינות רק על נוחות.

ואם אני מזכיר אמינות אז חוץ מגיר AL4 שהוא באמת לא הצלחה גדולה אז שאר הרכב בסדר גמור והצרפתים השתפרו מאוד בשנים האחרונות גם מבחינת מערכת חשמל/מחשב/אלקטרוניקה וגם מבחינה מכנית.

פורסם

ומה עם מאזדה 6 ואקורד שאמרת שלא נוחות? אז בהן מסתבר לא נהגת כן? בקיצור עזוב, הפלת את עצמך.

אם אני הביא לך מאזדה וידביק עליה סמל של סיטרואן במקום, אני בטוח שהיא תהיה לך יותר נוחה. זה משהו פסיכולוגי.

ממש ככה הC4, היא נוחה יותר מה3 רק בגלל הסמל.

פורסם

אני חייב להגיב להשוואה בין מזדה 3 לרכב צרפתי,

ברשותי רכב עבודה מזדה 3, ופיזו 307 שקניתי, אחרי שהיו ברשותי2 טיוטות קורולה דור אחרון ( רובוט ) ולפני אחרונה.

המזדה 3 הוא הרכב מהגרועים בחבורה היפנית מבחינת נוחות, רועש, נמוך, מרגיש כמו לנהוג בתוך פחית, למרות שהיא נמוכה היא לא מרגישה יציבה בכלל. כשהיתרונות של המאזדה הם אמינות, זריזות ( בגלל משקל רכב, ולא בגלל גיר מדהים או מנוע חדיש), ויש לה דש בורד נחמד.

לגבי הטויוטות הדור הישן יותר לא רע, האחרון גרוע ממנו בהרבה.

עזבתי את היפניות בגלל הפיזו 205 שהחזקתי 6 שנים, שאף רכב יפני חדש לא הגיע לנוחות שלה.

החלטתי לתת עוד צאנס ל פיזו למרות המוניטין והשוק, ואחרי שנתיים שאני מחזיק את ה 307 אני יכול להגיד, שהרכב הזה אולי לא

פיזו של פעם, אבל זה לטוב ולרע, היא לא זריזה כמו פיזו של פעם, רחוקה מזה, והמתלים לא כמו של פעם, אבל עדיין טובים.

משמעותית מהיפניות, נוחה, מפנקת, המון איבזור, ראות מצוינת, למרות הגובה, דבוקה לכביש כמו ברזל. את הגיר דווקא אני אוהב

( אם הוא יתקלל אני אוהב אותו פחות :shock:, אך התפעול לא מציק אם נוהגים רגוע).

מבחינת אמינות למרות הסטיגמה, ביקרתי במוסך רק פעם אחת לטיפול. הבעיה של הרכב בינתיים זה רק נורות שנשרפות שמצריכות

אחת לכמה חודשים החלפה..., עם זה אני מוכן לחיות...

לכן לדעתי להשוות מאזדה 3 לרכב צרפתי, זה להשוות את התחתית של הנוחות היפנית עם נוחות אירופאית ( נמוכה ממנה אולי סובארו B3). עדיפות כבר קיה או I30 שהן יותר נוחות.

פורסם

למה אתם מדרדרים את השרשור לפסים אישיים? יש ביניכם חילוקי דעות, בשביל זה יש ה''פ.

הרי ראיתם איזה לחץ יש לפותח השרשור וכמה דחוף לו העניין ואתם רבים איזה רכב יותר נוח 207 או אקורד, אגב כל הכבוד על ההשוואה ההזויה הזאת.

אני אישית לא הייתי בוחר ב207 בגלל בגיר המיושן שפיז'ו פשוט מסרבים להשתחרר ממנו.

שאר היתרונות שלה מצואים גם במתחרות, אני בקטגוריה האת הייתי הולך על הסוזוקי סוויפט המעולה

גמר חתימה טובה ושכלום לא יהיה לנו דחוף יותר

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

parrot , זה מה שאני ''אוהב'' אצלכם חובבי הצרפתיות, אתם ממש אבל ממש לא יודעים להגזים.

ה 205 היתה בין הרכבים הראשונים שהיו לי, ונעזוב את הצרות שהיו לי איתה, אם אתה אומר שהיא יותר נוחה מה3 ואתה לא מוצא שום יפנית שמשתווה לנוחות שלה, יש 2 אפשריות:

1) הבולמים של ה3 שלך שבורים.

2)בחיים לא עלית על 3.

מזכיר לי את הקטע עם הבחור מהפורום הטכני ששאל איך זה יכול להיות שהקסרה שלו פחות נוחה מהמאזדה 3 של הוריו, לפעמים הבועה מתפוצצת בפנים.

ליאור, לפעמים יש אנשים שחייב להעמיד אותם במקום. מצטער שזה גורם לך לחוסר נוחות.

פורסם

אני לא אגרר איתך לוויכוח,

אמרתי רק שברשותי מאזדה 3 כבר שלוש שנים, רכב עבודה.

אני נוהג בו יותר מהפיזו, רכב חברה כמו שאמרתי...

יכול להיות שלך הוא יותר נוח, זה שאלה של טעם.

מה שניסיתי רק להגיד זה שגם אם אתה חושב שרכבים אירופאים לא טובים, יש רכבים יפנים נוחים מהמזדה

שלדעתי היא התחתית.

בכל מקרה שנה טוב, וגמר חתימה טובה לך ולמזדה 3.

נ.ב. קשה לי להאמין שיש מישהו בארץ שלא נסע במזדה 3 , לא בדיוק רכב אספנים,נדיר....

• תוכן חדש...