Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5765 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
parrot , זה מה שאני ''אוהב'' אצלכם חובבי הצרפתיות, אתם ממש אבל ממש לא יודעים להגזים.

ה 205 היתה בין הרכבים הראשונים שהיו לי, ונעזוב את הצרות שהיו לי איתה, אם אתה אומר שהיא יותר נוחה מה3 ואתה לא מוצא שום יפנית שמשתווה לנוחות שלה, יש 2 אפשריות:

1) הבולמים של ה3 שלך שבורים.

2)בחיים לא עלית על 3.

מזכיר לי את הקטע עם הבחור מהפורום הטכני ששאל איך זה יכול להיות שהקסרה שלו פחות נוחה מהמאזדה 3 של הוריו, לפעמים הבועה מתפוצצת בפנים.

ליאור, לפעמים יש אנשים שחייב להעמיד אותם במקום. מצטער שזה גורם לך לחוסר נוחות.

תעשה לי טובה הייתה גם לי 205 וזה אחד הרכבים הנוחים שהיו לי,עזוב בצד את העובדה שזה רכב קטן וצפוף לא מדובר על זה.

מושבים מעולים -רכים עם תמיכה צידית מצויינת,מתלים פשוט מעולים אין מילה אחרת .

במזדה 3 אין בולמים בכלל במקום זה יש אבנים.

יותר טוב שלא תנסה לייעץ לאנשים ברכישת רכב אם אתה בעצמך לא מבין במכוניות ומזדה זה רכב החלומות בשבילך.

זה שהיו לך הרבה רכבים לא עושה אותך מבין .

אפילו רכב קשה נמוך ולא נוח כמו סיוויק הוא חלום של נוחות ליד מזדה 3 על מה אתה מדבר בכלל?

פורסם
parrot , זה מה שאני ''אוהב'' אצלכם חובבי הצרפתיות, אתם ממש אבל ממש לא יודעים להגזים.

ה 205 היתה בין הרכבים הראשונים שהיו לי, ונעזוב את הצרות שהיו לי איתה, אם אתה אומר שהיא יותר נוחה מה3 ואתה לא מוצא שום יפנית שמשתווה לנוחות שלה, יש 2 אפשריות:

1) הבולמים של ה3 שלך שבורים.

2)בחיים לא עלית על 3.

מזכיר לי את הקטע עם הבחור מהפורום הטכני ששאל איך זה יכול להיות שהקסרה שלו פחות נוחה מהמאזדה 3 של הוריו, לפעמים הבועה מתפוצצת בפנים.

ליאור, לפעמים יש אנשים שחייב להעמיד אותם במקום. מצטער שזה גורם לך לחוסר נוחות.

כנראה שהקסרה שלו הייתה עם בולמים שבורים. כי לומר שהמזדה 3 יותר נוחה מהקסרה זה כמו לומר שהפועל תזכה בליגת האלופות, לברון יעבור שנה הבאה לגליל עליון, והUS OPEN יעבור לת"א. וכן אני נוהג על ה3 כפעמיים בשבוע לנסיעות של 70-200 ק"מ ונהגתי גם על קסרה. וד"א ה307 (שגם בה נסעתי לא מעט), הרבה יותר נוחה מה3 עם כל בולמים שתבחר.

שמרנות היא עצלנות מחשבתית

פורסם

גם ה 207 וגם המאזדה 3 לא נוחות יחסית למתחרים שלהם. להגיד שכל היפניות והקוראניות לא נוחות בגלל המאזדה זה בהחלט קשקוש. היא גם לא כ"כ נוראית כמו שעושים ממנה וה-3 החדשה יותר נוחה מהקודמת. ה C4 גם לא נוחה כמו שהיתה הקסארה.

בכל מקרה, להכליל תעשיית רכב שלמה על משהו, בין אם זה אמינות או נוחות, זה טמטום.

emotion of motion

פורסם

לא נעשתה הכללה,

אני מכיר את המזדה 3 לפני המתיחת פנים, והיא ממש לא נוחה!,

לא יצא לי לנהוג במזדה 3 אחרי המתיחת פנים, אבל ממה שקראתי על הרכב אין שינוי מהותי.

למרות שאני חובב פיזו, נהגתי ב C4, שלדעתי הרבה יותר נוחה מהמזדה 3 אבל היא באמת לא רכב נוח, למרות

שגם היא מבית PSA,

את הונדה, וסוזוקי אני לא מכיר, טויוטה אני מכיר, הדגם האחרון ממש לא נוח, והקודם יותר מוצלח לדעתי.

מה שכן יונדאי וקיה, הפתיעו אותי, הרגישו לי מאד נוחות, נראה לי שהן נוחות מהיפניות, ואפילו מהC4 הצרפתית....

ב207 ו 308 לא יצא לי לנהוג ... וזה באמת מסקרן אם הם רכבים נוחים ...

שורה תחתונה - אסור להכליל אבל לא נהגתי ברכב יפני שהתרשמתי מהנוחות שלו, תמיד הם מרגישים לי רכבים זולים ואפורים.

יום טוב וגמא חתימה טוב.

• תוכן חדש...