Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5753 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני מחזיק OPEL ASTRA מודל 97.

התפסן של החגורה של הנהג כבר כמה חודשים עשתה בעיות (היה צריך לחגור כמה פעמים עד שהוא הצליח לתפוס).

עכשיו כבר הבעיה רשמית ואי אפשר לחגור כלל.

בינתיים, אני חוגר עם התפסן של הנוסע ליד הנהג.

אזי, רציתי לשאול אותכם, איפה אני יכול לתקן את זה?

אני מרעננה (איזור השרון) אך אם יהיה צריך לנסוע רחוק יותר יהי כן.

תודה מראש.

תומר.

פורסם
חפש - גדא חגורות בטיחות בגוגל. נמצאים בת"א.

דיברתי איתם. האחראי נמצא בביה"ח, ביקשו שאני אתקשר מחר בבוקר.. אני אעשה את זה.

בכל מקרה, הייתי במוסך מורשה - רם פרסול מטעם UMI.. הוא אמר לי שלהזמין רכיב חדש כזה מUMI יעלה לי יותר מ3,000 ש"ח ושכדאי לי לחפש בפירוקיות... זה הגיוני?

אשמח לעוד מקומות שאפשר לדבר איתם.. המוסך הזה הלחיץ אותי.

לדוגמה, יש לכם פירוקיות טובות שאולי כדאי לי לחפש אצלם?

פורסם

אם הבעיה היא שהחגורה לא נתפסת,

לפני שאתה קונה תפסן חדש,

תנסה לרסס קצת WD40 לתפסן, לפעמים המנגנון שם נתפס במצב מסויים ולא נועל את החגורה.

פורסם
אם הבעיה היא שהחגורה לא נתפסת,

לפני שאתה קונה תפסן חדש,

תנסה לרסס קצת WD40 לתפסן, לפעמים המנגנון שם נתפס במצב מסויים ולא נועל את החגורה.

ניסיתי עכשיו.. לא הועיל.

כשאני מסתכל על תפסן אחר ועל התפסן הלא תקין.. אני רואה שבתוך התפסן הלא תקין המתכת בפנים המצאת בגובה נמוך יותר..

לדעתי, מאיך שזה נראה, זה כאילו התפסן נתפס במצב שבו החגורה בפנים.

אני מתכוון - בלחיצה על הכפתור השחרור אולם חילץ את החגורה אבל המתכת בפנים נתקעה או משהו.

בכל מקרה, כנראה שצריך להחליף את זה.. לא רואה שום דרך אחרת. ביום ראשון אני אסע לחנות שהומלצה לעיל.. נקווה שלהם יהיה פיתרון כלשהו.

בכל מקרה, אשמח המלצות לפירוקיות או חנויות חלפים שאולי איכשהו יש להם את זה..

פורסם

בשום מצב לא לרסס חומר שומני לתוך אבזם החגורה. יתכן שיש גוף זר או לכלוך בתוך האבזם שמפריע לזיז הנעילה. שווה לתת לחץ אויר פנימה, לפעמים זה עוזר.

פורסם
בשום מצב לא לרסס חומר שומני לתוך אבזם החגורה. יתכן שיש גוף זר או לכלוך בתוך האבזם שמפריע לזיז הנעילה. שווה לתת לחץ אויר פנימה, לפעמים זה עוזר.

מאוחר מדי..

בינתיים, לדעת כל המכונאים שהייתי אצלהם. וגם במוסך המורשה של UMI ברעננה, רם פרסול.. אמרו לי שצריך להחליף את החלק.. למרות שהם לא באמת התסכלו פנימה (באף אחד מהמקומות). מצאתי פירוקייה באזור שתשלח לי הרכיב (בלי איזשהו חלק שהוא קרא לו נפץ?).. אח"כ אני אלך למכונאי שיתקין.

נקווה שיהיה בסדר. בינתיים, אני מושיב את כל הנשים מאחורה.. :p

• תוכן חדש...