Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

hyundai i-20 Vs. Suzuki swift

ehudon86
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5739 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום שלום לכל חברי הפורום!

אני אשמח לעזרה בקשר לרכבים שרשומים בנושא, אשמח לשתשפכו לי קצת אור על הרכבים ועוד קצת עזרה לגבי אפשר אפשר לקנות.

ההתלבטות שלי בין יונאי שנת 2009 (הכי "ישנה" שאפשר לקנות) לבין סוזוקי סוויפט 2007

כאשר הסוויפט מתומחרת בערך ב 70 אלף והיונדאי בערך ב 85 אך אותה אני רוצה לקנות דרך ליסינג.

אז ככה:

1. מה אתם אומרים על הרכבים האלו? אני מחפש רכב קטן יחסית עם ביצועים נחמדים (לא טיל ולא עגלה), עם צריכת דלק הגיוני של ככה 1:13 לפחות (משולב) וכמובן שיהיה אמין מאוד ומבפנים שיהיה קצת עם קלאסה.

2. האם הסוויפט משנת 2007 מומלץ? או ששנתונים מאוחרים יותר שלו מומלצים וטובים יותר?

3. איפה אפשר לקנות יונאי איי-20 מליסינג?

בנוסף אם תרצו להמליץ אולי על רכבים אחרים אני אשמח. התקציב הוא לכיוון ה 70 אלף אבל אני אשמח להוציא פחות אבל רק אם זה רכב שלא יורד מרמתם של היקרים יותר.

אני נוסע כל יום באוטו לעבודה משהו כמו 40 קילומטר ביום ועוד בערבים איזה 10-15 קילומטר לא כל יום.

לרוב אני נוסע בפקקים אז חובה אוטומט ולא רכב שזולל דלק.

המון תודה לעוזרים!

פורסם

לגבי היונדאי איני יכול לעזור, אך לגי הסוויפט כן !

ברשותי סוויפט 2009, אני מאוד מרוצה ממנה. צריכת דלק יותר בסיבובת 1/12 , האוטו יחסית די חזק ובגלל משקלו הנמוך גם די נמרץ.

אחיזת כביש טובה, ואפילו מערכת מובנית שדי הפתיעה לטובה!

חסרון אחד הוא הפלסטיקה שמבפנים שלאחר כחצי שנה התחילה להשמיעה כל מיני כרכושים

בברכה דן

פורסם

תודה רבה על התגובה!

האם יש לך מושג אם יש הבדל בין הדגמים של 2007 ל 2009?

והאם הרעשים של הפלסטיקה בלתי נסבלים או שזה בקטנה? יש רעשים בנסיעה? שעומדים? קצת מלחיץ אותי (:

פורסם
ברשותי סוויפט 2009, אני מאוד מרוצה ממנה. צריכת דלק יותר בסיבובת 1/12 , האוטו יחסית די חזק ובגלל משקלו הנמוך גם די נמרץ.

חסרון אחד הוא הפלסטיקה שמבפנים שלאחר כחצי שנה התחילה להשמיעה כל מיני כרכושים

בברכה דן

לנו יש סוויפט 2008 וכבר 3 שנים על הכביש ואין שום רעש של פלסטיקה (והרכב נוסע הרבה בכבישים של בת ים - והמבין יבין) .

צריכת דלק ממוצעת היא בין 1:14 - 1:15 , אין לי מושג למה הסוויפט שלך עושה 1:12 .

רכב מאוד אמין זריז בצורה בלתי רגילה , תגובת מנוע מעולה ודי מרוחב מבפנים (אני 1.85 מטר ויש לי המון מקום בפנים) .

מומלץ מאוד !

פורסם

אני יודע ש- I20 החדשה שנמכרת עכשיו בסוכנויות מיוצרת בהודו :shock:.

מציע לך לבדוק ארץ ייצור של שניהם (מופיע ברשיון). אם זה יפן מול הודו, זה יתן לך הבדל מאד יפה.

פורסם
לנו יש סוויפט 2008 וכבר 3 שנים על הכביש ואין שום רעש של פלסטיקה (והרכב נוסע הרבה בכבישים של בת ים - והמבין יבין) .

רכב מאוד אמין זריז בצורה בלתי רגילה , תגובת מנוע מעולה ודי מרוחב מבפנים (אני 1.85 מטר ויש לי המון מקום בפנים) .

מומלץ מאוד !

בדיוק אוטו הדבר אצלנו, אך הרכב בן שנה וחצי

פורסם

יש הבדלים קטנים בין 2007 ל-2008 כמו פגוש קדמי מעט שונה וג'אנטים אחרים אך לא יותר מזה. רק מ-2010 יש לרכב בקרת יציבות והוא מיובא מסלובקיה אם אינני טועה, בתמורה ל-ESP הוקרבו 2 חלונות החשמל האחוריים.

כדאי לחפש את דגמי ה-GLX שכוללים חישוקי מגנזיום, מערכת מקורית ופנסי ערפל שלא נמצאים בדגם ה-GLS הפשוט.

בסך הכל זו בחירה טובה.

בעניין היצור בהודו של היונדאי, מה הבעיה עם זה בדיוק? למה זה אמור לשנות למישהו?

בהצלחה.

פורסם

תודה רבה רבה על התגובות, בדיוק מה שרציתי לשמוע(:

כי הכיוון שלי היה בכלל בהתחלה להוציא יותר לכיוון של 50 אלף על רכב אבל החלטתי להוסיף את ה 20 אלף האלה ובאמת לעלות באיכות ובשנתון ואני חושב שבסופו של דבר אני ארוויח רכב עם פחות בלאי (שום דבר לא מובטח אבל בהגיון זה הכיוון) ויותר חדיש.

שמח לשמוע גם שאין הבדל מהותי בין השנתונים של 2007 ו 2008.

אין אף אחד שיכול לזרוק לי כמה פיסות מידע על היונדאי? זה שהיא מיוצרת בהודו לא אומר כלום לדעתי על טיב האוטו, אפילו לא על איכות הרכבה אני מאמין שזה בכל זאת עובר בקרות איכות.

אני לא מצליח למצוא מקום שמוכר אותם מליסינג (כי בתקציב שלי רק ליסינג נכנס) או שאולי בכלל כדאי לי לרדת מהאוטו הזה וללכת על הסוויפט שתהיה מיד פרטית וכנראה יהיה פחות כאב ראש מבחינת בלאי האוטו.

פורסם

מומלץ מאוד !

מכיוון שאני גר בנצרת עלית, ובל העיר זה עליות וירידות תוסיף לזה מזגן קבוע וזאת התצרוכת דלק שיוצאת.

אם אתה מסתמך על נתוני המחשב דרך , בדוק שנית הוא מזייף בקילומטר פלוס

פורסם
מכיוון שאני גר בנצרת עלית, ובל העיר זה עליות וירידות תוסיף לזה מזגן קבוע וזאת התצרוכת דלק שיוצאת.

אם אתה מסתמך על נתוני המחשב דרך , בדוק שנית הוא מזייף בקילומטר פלוס

האמת היא שאף פעם לא הסתמכתי על מחשב דרך , פשוט תמיד הולכים לפי השיטה הישנה והטובה :

ממלאים מיכל מלא מאפסים את מונה הקילומטרים , גומרים את המיכל וממלאים שוב מיכל למלא בודקים כמה קילומטר הרכב

עבר מתדלוק עד תדלוק ומחלקים בכמות הליטרים שנכנס בתדלוק השני .

פורסם
סוויפט 2010 ומעלה מיוצרת בהונגריה. לא סלובקיה.

אכן צודק, תודה על התיקון.

בנוגע ליונדאי, מדובר ברכב מאוד איכותי, למצוא שלו אין משמעות בעיני ותא הנוסעים שלו בנוי מחומרים נעימים ואיכותיים ואיכות ההרכבה בהחלט גבוהה, מניסיון דיי ארוך עם יונדאי I30, ההרכבה והחומרים טובים יותר ב-I20. הביצועים בדגם ה-1.4 נחותים משל הסוויפט הזריזה אבל סבירים בפני עצמם והנסיעה שקטה ונוחה יותר.

אבל, אם פזלת לכיוון הסוויפט מההתחלה, כנראה שאתה מחפש רכב קצת יותר מעוצב, סמל סטטוס כלשהו (אמנם צנוע אבל בכל זאת יש לסוויפט מיתוג מסויים) שאולי גם מתאים יותא לאישיות שלך ולסגנון האישי שלך. ליונדאי אין את זה, העיצוב אנונימי למדי והמיתוג עדיין ולא בצדק לדעתי, לא רחוק משל הגטס אותה ה-I20 מחליפה. מדובר ברכב טוב שמציע חבילה מאוד מאוזנת ומאובזרת טוב אבל העטיפה לא מרגשת.

• תוכן חדש...