Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

hyundai i-20 Vs. Suzuki swift

ehudon86
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5787 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תודה רבה מייק, ממה שאני קורא פה הסוויפט תהיה קנייה מעולה.

ואתה אכן צודק הסוויפט בהחלט תפסה את תשומת ליבי יותר מה i20, הדבר היחיד שקרץ לי יותר ביונדאי זה שאולי אפשר לרכוש אותו בליסינג אבל אני רואה שלאף אחד אין מידע על זה.

פורסם

הדבר היחיד שקרץ לי יותר ביונדאי זה שאולי אפשר לרכוש אותו בליסינג אבל אני רואה שלאף אחד אין מידע על זה.

נראה לי שקיבלת את התשובה שחיפשת !

פורסם

מצד אחד הסוויפט נראית לי קטנה מבפנים.

לא ישבתי בתוכה אך נראה לי שמגודלי רגליים יסבלו במושב האחורי(בעלי סוויפט תקנו אם אני טועה)

חבר שלי התלבט בקנית סוויפט, ובסוף קנה פאביה SPORT בגלל הקוטן של הסוויפט.

מצד שני יש לרכב מנוע 1500 נמרץ ,ובכל זאת חברת סוזוקי מייצרת מכוניות אמינות מאוד ,

(דרך אגב בעית דיסקיות הבלמים נפתרה בסוזוקי?)

יונדאי I10 די חדשה ואי אפשר לאמוד אם היא אמינה כמו הסוזוקי, היא פחות ממותגת,

יותר גדולה טיפה ,ומנועה חלש יותר .מה יהיה מחירי השוק של היונדאי?

האם כמו הגטס המחודשת מ2007 ? לא להיט

בקיצור הייתי הולך על הסוויפט שהיא רכב אמין עם שוק חזק יותר ועיצוב לטעמי טוב יותר.

בהצלחה!

סוזוקי SX4 2008

דייהטסו סיריון2008

דייהטסו YRV-נמסר לביתי.

פורסם

לא ישבתי בתוכה אך נראה לי שמגודלי רגליים יסבלו במושב האחורי(בעלי סוויפט תקנו אם אני טועה) - טועה ובגדול

חבר שלי התלבט בקנית סוויפט, ובסוף קנה פאביה SPORT בגלל הקוטן של הסוויפט.

מצד שני יש לרכב מנוע 1500 נמרץ ,ובכל זאת חברת סוזוקי מייצרת מכוניות אמינות מאוד ,

(דרך אגב בעית דיסקיות הבלמים נפתרה בסוזוקי?) - אין לי מושג על מה אתה מדבר

יונדאי I10 די חדשה ואי אפשר לאמוד אם היא אמינה כמו הסוזוקי, היא פחות ממותגת, - הבחור התעניין דווקא ב- I20

יותר גדולה טיפה ,ומנועה חלש יותר .מה יהיה מחירי השוק של היונדאי?

בקיצור הייתי הולך על הסוויפט שהיא רכב אמין עם שוק חזק יותר ועיצוב לטעמי טוב יותר.

בהצלחה!

התגובה בגוף השאלה .

פורסם

לא ישבתי בתוכה אך נראה לי שמגודלי רגליים יסבלו במושב האחורי(בעלי סוויפט תקנו אם אני טועה)-דווקא קיבלתי ביקורות הפוכות, ולגבי המושב האחורי לא ממש איכפת לי חחח שחברים שלי יסתדרו איכשהו, גם ככה לא עושים נסיעוות ארוכות

חבר שלי התלבט בקנית סוויפט, ובסוף קנה פאביה SPORT בגלל הקוטן של הסוויפט.- הפאביה מכוערת לטעמי וחשוב לי גם מראה חיצוני של הרכב

(דרך אגב בעית דיסקיות הבלמים נפתרה בסוזוקי?)

יונדאי I10 די חדשה ואי אפשר לאמוד אם היא אמינה כמו הסוזוקי, היא פחות ממותגת,

יותר גדולה טיפה ,ומנועה חלש יותר .מה יהיה מחירי השוק של היונדאי?- איי 10 לא באה בחשבון עקב מנוע חלש מידי וכיעור מטורף של האוטו, דיברת על ה איי 20 שהיא כבר נראית יותר כמו אוטו וגם מרגישה יותר אבל שוב נראה לי עדיף ללכת עם רכב שלא נמצא בליסינג כדי שתהיה לי אופציה נוחה יותר למכור אותו בעתיד

בקיצור הייתי הולך על הסוויפט שהיא רכב אמין עם שוק חזק יותר ועיצוב לטעמי טוב יותר.-

בהצלחה!

תודה רבה לכולם אני הולך על הסוויפט!!

• תוכן חדש...