Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5755 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איזה רכבים יש בסגנון של הגולף היילין ?

אני דיי סגור ואוהב את הגולף אך כן הייתי שמח לחסוך בהחזקה של הרכב.

לכן הייתי שמח לדעת איזה מתחרות יפניות (שזולות יותר להחזקה) יש תחת אותה קטגוריה של משפחתית זריזה (160 כ''ס , 8 שניות למאה) ?

תודה

פורסם

טייפ ר זה מכונית ספורט הארד קור, גולף זה משפחתית נוחה ואיכותית, עולמות שונים, אין משהו דומה ביפניות רגילות שמיובאות לפה, והיוקרתיות (לקסוס ואינפיניטי) הרבה יותר יקרות. הכי קרוב לזה זה מזדה ספיריט.

פורסם

אין. פשוט אין.

התחליפים היחידים הם מבית צ'מפיון (אוקטביה 1.8T או לאון 1.8T - ואפילו לאון FR הזריזה עוד יותר, לגביה היתה לנו התלבטות קשה, ואם אתה לא חייב 5 כוכבי בטיחות או תא כפפות נורמאלי הייתי הולך עליה; גם A3 1.8T נכנסת אחרי מיקוח לא קשה במיוחד) או אלפא שהציעו לך למעלה, שיש כרגע רק בידני ובכלל אין בתצוגה את הדגם הזה.

יש גם 308 - יפה מבפנים ונוחה, אבל היא לא ממש מתקרבת לביצועי הגולף, והיא לא כ"כ יפנית...

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

בקרוב יהיה גם את ה-C4 החדשה עם 1.6 טורבו 155 כ"ס.

השאלה היא האם תהיה לה תיבה אוטומטית נורמלית כבר בתחילת השיווק.

ומה לעשות, גם לא יפנית.. מהיפניות יש רק את גרסאות 2 ליטר שפחות טובות אפילו מגולף 122 כ"ס.

פורסם

רק עם תיבה ידנית. הגולף המדוברת היא אוטומטית.

פורסם

מאזדה ספיריט יש לי עכשיו. אוטו מעולה, אבל זה עולם אחר..

הA3 באמת אוטו נחמד אבל הרעיון הוא לחסוך בהוצאות השוטפות :)

הסיאט אמורה להיות זולה יותר להחזקה?

פורסם

תראה המכוללים הם מכוללים משותפים לכל הקונצרן, לכן אמינות דומה והמשתנה העיקרי זה איכות הרכבה ובקרת איכות שקצת שונה אולי בין המפעלים השונים.

בכל מקרה האחזקה שלהם אמורה להיות סך הכל זהה אבל אאודי בד"כ יקר יותר שעת טיפול במוסך וגם החלקים המקוריים.

אם אתה קונה רכב חדש, מדוע אתה מפחד מאחזקה? יש לך אחריות שנתיים, סך הכל טיפולים שוטפים שההבדלים בהם ממש לא גדולים בין החברות.

אופציה יפנית מעניינית למדי שאני יכול לחשוב עליה בשבילך זאת ההונדה CRZ, מעוצבת יפה מאוד לדעתי, זריזה יחסית ובעלת התנהגות כביש מהנה. מה שבעיקר מעניין בה זה שהיא היברידית (מנוע בנזין משולב עם חשמלי) ואמורה להיות ירוקה וחסכונית בדלק.

חיסרון 1 - יש רק גיר ידני

חיסרון 2 - רק שתי דלתות.

אופציה בהחלט מעניינת אבל

http://www.honda.co.il/hybrid/?CategoryID=225

פורסם

אני לא מפחד מהחזקה, אני סתם מנסה לחסוך אם אפשר. סך הכל האוטו הולך להיות אצלי לפחות 4 -5 שנים.

התחלנו מתקציב של רכב ב100 אלף ואלוהים יודע איך הגענו לגולף, זה אוטו שישמש בעיקר רק אותי (ואני נהג חדש)

ובמידה מסויימת לא מתאים לי ליפול על ההורים שלי עם הוצאות מטורפות אז אם אפשר לחסוך כן הייתי שמח למצוא אופציה

יפנית אחרת שכן תתאים.

בכנות? אם הספיריט החדשות היו לטעמי אז הייתי הולך עליהם אבל מה לעשות עיצוב זה עניין של טעם ואני פשוט לא אהבתי.

פורסם

הקפצה.

אשמח לתשובות בנוגע לעלויות ההחזקה של הלאון מול הגולף.

שאלה נוספת, רציתי לעשות נסיעת מבחן על הגולף ונאמר לי שזה בעייתי כי אני נהג חדש. הבטיחו לחזור ולא חזרו אלי,

למישהו יש ניסיון עם העניין?

פורסם

מצטער פשוט לא ענו לי.

קיבלתי תשובה מפולקסווגן שאי אפשר לעשות נסיעת מבחן על הרכב מתחת לגיל 24. איך אני אמור לקנות רכב כזה יקר בלי לעשות עליו נסיעה קודם?

• תוכן חדש...