Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Fast and Furious 5

tomer.m
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5744 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

גם ב-4 ראו את האן והוא מת ב3.

הסדר בעיקרון שונה, 4 הוא בעצם ההמשך של 2 (ב4 הוא אומר שהוא נוסע לטוקיו, וב3 הוא מת בטוקיו).

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ניראה שממש הולך להיות מ-ט-ו-ר-ף, לפי דעתי אבל מהסידרה של הסרטים 1 ו-2 היו ממש סרטי פולחן לחובבי הרכב. באותה עת ממש ניצתה אצלי האהבה לרכבים בצורה מטורפת ואם אתם זוכרים אז גם קמו כל עדרי ה"עונדות המושברות".

דרך אגב מישהו יודע מזה בתמונה הרביעית, יש מכונית שרירים בצבע ירוק עם משהו ענקי שבולט מהמכסה מנוע. אף פעם לא הבנתי מזה? מגדש על ממש ענק? ובסרט הראשון לקראת הסוף הרכב של דום גם כן רכב שרירים בצבע שחור עם הדבר הזה בולט מהמכסה מנוע רק בלי רצועה.

פורסם

מיצינו. סרט מיותר.

אחרי שראיתי מהיר ועצבני 1, הבנתי שכל מה שהולך להיות מכאן ואילך יהיה זוועה, וכך היה עם מהיר ועצבני 2. טוקיו דריפט כבר עשה סלט בכל סדרת הסרטים והיה BS (ביום לומדים בבית ספר, ובערב הופכים לדריפטרים מטורפים. אה, והיה גם משהו שדומה לפולקסווגן טוראן).

בקיצור, שיעשו סרט אחד, אבל שיהיה טוב.

פורסם

דרך אגב מישהו יודע מזה בתמונה הרביעית, יש מכונית שרירים בצבע ירוק עם משהו ענקי שבולט מהמכסה מנוע. אף פעם לא הבנתי מזה? מגדש על ממש ענק? ובסרט הראשון לקראת הסוף הרכב של דום גם כן רכב שרירים בצבע שחור עם הדבר הזה בולט מהמכסה מנוע רק בלי רצועה.

סופרצ'ארג'ר, ככל הנראה זהו מגדש M(P)90 של Eaton, אבל אני ממש לא חותם על זה... :roll:

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

איך הצליחו לכער ככה הונדה NSX? עולה אפילו על הדמיון הפרוע והערסי ביותר...

ומה זה המנוע שתקעו על מכסה המנוע[/u] של האמירקאית ההיא?

וזה רק קצה הקרחון!!

_\"""""""/_

0|||||||0]

|_|-+-|_|

פורסם

הייתי רוצה שיהיה סרט שבאמת ידבר על שיפורים מכאנים של הרכב , על תעלות רוח , על צמיגים, כל מה שהולך בפיט סטופ בהפסקות, על איך מגיעים מחובבן מתחיל לנהג מירוצים בF1 זה יכול להיות באמת מרתק ! כמובן שהוא יגע בקהל מאוד מצומצם אבל אני חושב שזה יכול דווקא להיות מעניין עם השחקנים הנכונים

פורסם

זה לא מנוע זה סופרצ'רג'ר, ואם לא ראית את כל סדרת הסרטים הזאת, כל הרכבים בה מגיעים בפלטפורמה הזאת, הם אלה שהעלו את זה לעניינים, ככה שלקרוא לזה ערסי לא ממש נכון. ומה רצית שיראו לך? פריוס היברידית או סוזוקי אלטו

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

וגם הפעם גל גדות בסרט !

מחכה לסרט :) אבל אני עדיין חושב שאחד זה הסרט הכי טוב של הסדרה

HU : LG LCF710BR PROS- RF 3Sixty.1 AMP : Xetec Vector 350.6 RCA: Knukonceptz KRY4.6M

פורסם

Fast and Furious הראשון היה הסרט היחיד שעוד היה שווה צפיה, כל ההמשכים היו מיותרים לא עמדו ברמה של הסרט הראשון.

(OO=[iIIIII][iIIIII]=OO)

פורסם

אני לא יודע איך יהיה הסרט הזה, סרטי מהיר ועצבני די איבדו כיוון בין אחד לשני ואף פעם לא יצא לי להחליט איזה אהבתי יותר

אך אולי היות וזה הסרט האחרון בסדר ה(אני חושב) הם ישקיעו גם בעלילה קצת יותר.

אכן ישנה רשימת שחקנים מכובדת ביותר , ונקווה שאכן יהיה איכותי, וכם נחמד לראות שגם שמה גל גדות משחקת , ששמה אומרים שהדמות שלה קצת יותר מעורבת בסרט מאשר בסרט הקודם.

- BLUE HONDA CIVIC EX EF (ED4) D16Y8 1991

- BLUE HONDA CIVIC ES FD 2008

- Black HONDA CIVIC HATCH 5DR 2006 manual

פורסם
וגם הפעם גל גדות בסרט !

מחכה לסרט :) אבל אני עדיין חושב שאחד זה הסרט הכי טוב של הסדרה

עוד אחת מהסיבות שירד לי מהסרט הזה.

מכל הישראליות הם איכשהו מצאו דווקא אותה?! :?

• תוכן חדש...