Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לפריקים של GPS

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5764 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היכן ראית שמכשירי הניווט מגיעים ללא מטען לבית?

שני המכשירים שהזמנתי וכל האחרים בDX מגיעים עם שני מטענים, אחד לבית ואחד לרכב.

מבחינת המטען לבית עצמו, הוא 110-240 כך שאין בעיה פשוט לשים למטען מתאם לפינים שלו ונגמרה הבעיה.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

• תגובות 52
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
היכן ראית שמכשירי הניווט מגיעים ללא מטען לבית?

שני המכשירים שהזמנתי וכל האחרים בDX מגיעים עם שני מטענים, אחד לבית ואחד לרכב.

מבחינת המטען לבית עצמו, הוא 110-240 כך שאין בעיה פשוט לשים למטען מתאם לפינים שלו ונגמרה הבעיה.

התמקדתי בבדיקת נושא המטענים בדף המכירות באיביי. לא מצאתי אפילו מכשיר סיני אחד עם מטען לבית. נכון שהרבה מכשירים מהמשפחות המוכרות כמו גרמין טומ-טום ונוספים נמכרים באיביי עם מטען ביתי , אבל לא הסינים. יכול להיות שב DX המצב שונה , לא בדקתי שם. הבעיה בסופו של דבר לא ממש קשה כי אפשר תמיד לאלתר פתרון טכני, או פשוט לחבר מטען תואם אם יתברר שמתח ההטענה ב GPS הסיני לא משהו יחודי.

פורסם

בקיצור, אני אסכם לך הכל מאחר ולפני מס2 שבועות הבאתי GPS מאיביי וישעוד אחד בדרך לחבר:

1. המחירים נמוכים משמעותית מ-DX מאחר ובאיביי יש מכרזים.

2. המכשיר מגיע עם IGO ומפות ישראל מעודכנות לנובמבר 2009.

3. המכשיר מגיע לל מטען לבית אבל אין בעיה לרכוש כזה (כמו של מכשיר סלולארי - HTC, סמסונג וכ'ו).

המכשיר מגיע למכס לאחר שבועיים בערך. תצטרך לשלם עליו מע"מ בלבד (בסביבות 50 שקלים).

4. מכשיר "5 עם BT, משדר FM וכרטיס זיכרון 2GB עלה לי 377 שקלים כולל המע"מ.

בהצלחה.

פורסם
בקיצור, אני אסכם לך הכל מאחר ולפני מס2 שבועות הבאתי GPS מאיביי וישעוד אחד בדרך לחבר:

1. המחירים נמוכים משמעותית מ-DX מאחר ובאיביי יש מכרזים.

2. המכשיר מגיע עם IGO ומפות ישראל מעודכנות לנובמבר 2009.

3. המכשיר מגיע לל מטען לבית אבל אין בעיה לרכוש כזה (כמו של מכשיר סלולארי - HTC, סמסונג וכ'ו).

המכשיר מגיע למכס לאחר שבועיים בערך. תצטרך לשלם עליו מע"מ בלבד (בסביבות 50 שקלים).

4. מכשיר "5 עם BT, משדר FM וכרטיס זיכרון 2GB עלה לי 377 שקלים כולל המע"מ.

בהצלחה.

חיפשתי באיביי מטען ל GPS סיני ומתברר שמעטים מאד שולחים אלינו. בינתיים מבדיקה ראשונית נראה לי שמטענים של מיו וגרמין שיש לא מעט כאלה אמורים להיות מתאימים. מאחר ועדיין המכשיר עוד לא הגיע אני לא יודע במדויק איזה סוג מחבר יש למטען / ספק, כנראה שמדובר במיני USB . אחרי שאדע בוודאות באיזה מחבר מתח מדובר, אחפש מוצר כל שהוא הצורך אותו מתח עם מחבר תואם ל GPS שקניתי. תאר בבקשה את סוג המחבר שבמכשיר שלך והאם מנסיונך ה GPS הסיניים משתמשים באותו מחבר, באותו מתח והחיבורים בקוטביות זהה בכולם.

פורסם

כמה נקודות למחשבה מצרכן GPSים מנוסה :

DX כבר לא מה שהיה פעם, המחירים שם לא משתלמים וזמני האספקה ארוכים בטירוף

(לא מזמן הגיע אליי מוצר שהזמנתי לפני חצי שנה, כבר שכחתי שהזמנתי אותו בכלל ... :D)

עדיף לקנות משהו עם אבא ואמא ועם מסך קטן יותר. (למשל MIO P360 שעולה כיום בארץ כ600 ש"ח ומטה או מכשירים אחרים יותר זולים שיש בשוק)

רובם נטענים עם מיני USB ככה שלא באמת צריך מטען.

במכשירים שהם DEDICATED ל GPS ולא מחשב כף יד, לעתים קרובות יש בעיה להתקין תוכנה אחרת מהמקורית שהגיעה איתם.

במכשירים הזולים כל המיתקונים השונים לרכב הם סוג ז' וישברו צ'יק צ'ק. (גם הסוללה על הפנים ובכלל איכות ההרכבה)

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
כמה נקודות למחשבה מצרכן GPSים מנוסה :

DX כבר לא מה שהיה פעם, המחירים שם לא משתלמים וזמני האספקה ארוכים בטירוף

(לא מזמן הגיע אליי מוצר שהזמנתי לפני חצי שנה, כבר שכחתי שהזמנתי אותו בכלל ... :D)

עדיף לקנות משהו עם אבא ואמא ועם מסך קטן יותר. (למשל MIO P360 שעולה כיום בארץ כ600 ש"ח ומטה או מכשירים אחרים יותר זולים שיש בשוק)

רובם נטענים עם מיני USB ככה שלא באמת צריך מטען.

במכשירים שהם DEDICATED ל GPS ולא מחשב כף יד, לעתים קרובות יש בעיה להתקין תוכנה אחרת מהמקורית שהגיעה איתם.

במכשירים הזולים כל המיתקונים השונים לרכב הם סוג ז' וישברו צ'יק צ'ק. (גם הסוללה על הפנים ובכלל איכות ההרכבה)

ההערה שלך לגבי איכות הסוללה וההרכבה במכשירים הזולים - סינים נשמעת הגיונית, אבל מנגד יש חברים בפורום שחושבים אחרת וגם התיחסו לכך. נכון שאסור להכליל, מה עוד שיצרני הזיופים כיום נאלצים מסיבות טכניות וכלכליות להשתמש במתקני הרכבה יעודיים המותאמים לסוג הכרטיס והרכיבים העדכניים, מה שמבטיח תיאורטית איכות סופית טובה. חשוב להבין שמחירי ה"סיניים" נמוכים בגלל עלויות העבודה נמוכות והחריצות מדהימה וב"כ לא בגלל נוכליות כאלה ואחרות שלהמציא אותם עולה לא מעט ובגדול לא שווה ללכת בכיוון הזה. משיחה עם חבר שקרוב לתחום הרכבת מכשירים אוטומטית, מסתבר שהמחירים של הסינים יותר קרובים למחיר הראלי כולל רווחים לא מבוטלים. לעומתם מוצרי צמרת נמכרים בסכומים כפולים ומשולשים ויותר כי הצרכן הרגיל שלאט לאט הולך ונעלם, מאמין שההפרש במחירים והאיכות הגבוהה כביכול שווים את ההשקעה.

פורסם

דוד, ה-GPS אכן נטען דרך חיבור מיני USB ולכן רשמתי שמטען של סלולאיר מזוג HTC, סמסונג וכ'ו יכול להתאים.

אייל, כל המכשירים הללו מסבוססים WINDOWS CE ואין בעיה להתקין בהם כל גירסא של IGO.

לגבי הזרוע לחלון הרכב, תמיד אפשר לרכוש אחת חדשה.

פורסם

לפני יותר מ-3 שנים קניתי את המוצר הטוב והמתקדם ביותר בשוק במחיר של 3000 ש"ח (זה היה כמו להשקיע 900-1000 ש"ח ברמות המחיר של היום)

אני לא מצפה מאף אחד להשקיע כזה סכום (ובזמנו זה עלה 50 אחוז יותר מהמכשירים הממוצעים)

אבל בשורה התחתונה מדובר בסוס עבודה שעובד ועובד ועם סוללה 2400MAH שאין כיום אף מכשיר שמתקרב אליה.

כולל יכולות WIFI,BT וכו'...

אין מה לעשות, הGPSים הסיניים לא יציבים כמו המכשירים האיכותיים (יש לי גם סיני).

כמו כן זה לא בדיוק WINCE במכשירים הייעודיים אלא פלטפורמה שרוכבת עליה שלא כל היצרנים מאפשרים לשנות בה את התוכנה.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

לפחות במכשירים הסיניים מאיביי/DX אין בעיה להחליף גירסאות של IGO. התוכנה נמצאת על כרטיס הזיכרון ואתה פשוט מוחק את הישנה ומעתיק את החדשה וזהו. אין צורך בהתקנה.

פורסם

מרוב שיחות על GPS עשיתם לי חשק לקנות חדש.

למדתי כמה דברים בדרך

1.WINCE6 לפחות.לפי מה שאני מכיר בטלפונים עם WINCE כל דבר מתחת ל 6 לא שווה כלום.

2.באיביי הרוב לא שולחים לארץ,אני רואה שם מכירות של מסכי 7" נסגרים בלי קונה על 50 $.

3.אכן המכשירים באיביי אין להם מטען,אני רוכב על אופנוע אין לי אפשרות להטעין בנסיעה אם אתם אומרים שUSB מטעין אני יכול להשתמש במטען של האייפון.

4.חייב משדר לרדיו בשביל לשמוע בBLUETOOTH של הקסדה (גם מDX)

5.יש לי כרטיס SDIO WIFI בשביל לגלוש באינטרנט עם ה GPS,המכשיר חייב שיהיה לו SD.יש גם MINISDIO למי שרוצה.

רק שאלה

יש אינטרנט אקספלורר במכשירים האלה?

אייל

פורסם

2. יש מספיק כאלו ששולחים לארץ. צריך רק ללמוד מהם אותם מוכרים שמוכנים לשלוח.

3. לפחות ע"פ ההנחיות שקיבלתי מהמוכר אסור להטעין את המכשיר עם כבל USB (בטענה שהם לא תואמים).

מוזר משהו מאחר ואני רואה בפירוש שהוא נטען... :roll:

4. אין שום בעיה בנושא. רק תבחר אחד עם משדר FM.

5. גם בנושא זה אין בעיה. רבם מגיעים עם כרטיס SD.

לא בדקתי את נושא IE. אני מני שיש מאחר ומדובר במערכת הפעלה WINDOWS (אני אוכל ל בדוק לך בברור מאוחר יותר).

• תוכן חדש...