Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סאב + מגבר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5759 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קניתי סאב של קיקר c12 ומגבר של puls audio 1200 וואט 4 ערוצים השאלה שלי אם זאת קניה טובה ואיכותית למחירים של 1000 שקל או שיש משהו אחר שמומלץ להחליף במחירים האלו ?

פורסם

מה זה משנה אם נגיד לך שזה משתלם או לא משתלם והייתי מביא משהו יותר טוב?

אם קנית את זה כבר אין הרבה מה לעשות.

בכללי ב 1000 ש"ח על מגבר וסאב זה די מגביל (למוצר חדש) לאיזה רמקולים המגבר הזה יהיה מחובר?

חוץ מזה בכללי אני לא אוהב את המגבר הזה (סיני) הסאב נחמד וטוב.

Scan Speak

פורסם

המון כסף לדעתי, המחיר הוא כולל חיווט והתקנה?

HU: Pioneer 1450UB / Comp: Rainbow SAX 265.20 / Sub: Kicker CVR12" / Amp: Kicker ZX150.2 / Mono: JBL 3501

מותקן על רנו קליאו 98' :lol:

פורסם

כן זה כולל חיוט והרכבה לפני הקניה הציאו לי מגבר אייפוניקס ועוד מגבר מונו להיטנט-אודיו וסאב של קיקר ב1600 שקל יד שניה בלי התקנה וחוטים !

פורסם

שמע הפולס אודיו מורכב אצלי באוטו אחלה של מגבר בגישור ירים לך את הסאב ואפילו סאבים יותר חזקים ממנו.

שמע זה שהוא סיני זה נכון אבל אם כבר סיני אז את הכי טוב שיש :).

דרך אגב 1000 שקל כולל תיבה או שהוא רק מרכיב לך את המגבר ומביא לך את האלמנט?

• תוכן חדש...