Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5200 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 74
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לי נראה העניין כמו פרסומת

למוסך או לאתר הזה

בקיצור אני מקווה שמישהו מהם יקרא את התגובות בסרטון

ויבין את הבושות שעשו

פורסם

בטח שזה עלה 50 אלף ש''ח, אני לא מתפלא עם המחירים של המורשה של סובארו, טסות מהיבואן- 5000 ש''ח. כיסוי דשבורד מקורי- 6000 ש''ח, צביעה ופחחות במורשה- 20 אלף ש''ח, dvd - עשרת אלפים ש''ח, והנה ככה מגיעים ל50 אלף ש''ח:-D

באמת אכזבה קשה.

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

שיפוץ של 2 שקל וחצי בתור אחד בעלים של סובארו 78 סטיישן שהיתה במצב חלודה ששיפץ אותה אני חייב להגיד שאם היה שם 50 אלף שקל הרכב הזה ביכלל לא היה מופיע פה.

והשיפוץ היחידי זה הפסים שלא קשורים ביכלל ומצלמת רורס כאילו לא ידעו מה להביא אז הביאו את כול הדברים שהכי לא קשורים שמוחרים.

"בחיים כמו במהלך פניה אף פעם אל תעצור!"

Life's too short, we're here for a good time, not a long time. -Colin McRae

פורסם

ב-50 אלף שקל לשיפוץ, כאשר הבסיס הוא כזה- כלומר אוטו במצב סביר, נוסע ולא חלוד למוות- צריכה לצאת חללית, כלומר אוטו חדש לגמרי ומקורי במצב תצוגה, או להבדיל- משהו "קאסטום", אבל לגמרי- לא מדבקות כחולות ומצלמת רוורס! :roll:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
לדעתי בחרו בסובארו, בגלל זמינות החלקים של הדגם הנ"ל.

פחדו "להיתקע" עם רכב נדיר ............ :-(

אבל לא החליפו כלום

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם

מסתבר שזה בכלל ברשות הפלסטינית בצרוף דיבוב בעברית

לראיה דגל פלסטין מוסווה בעיצוב המשגע

אצלינו זה לא היה יכול לקרות!!!

HARLEY-DAVIDSON XLCH 1974 1000 SPORTSTER

KAWASAKI Z1000 1980

• תוכן חדש...