Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5200 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
פשוט מכוערת!!

רק דבר אחד לא הבנתי! מה הבעיה להשיג טסות מקוריות לסובארו???!!!!

כי טאסות באוטו דיפו זה 20 שקל.....עבודה חאפרית

דע מניין באת, לאן אתה הולך וכמה זה יעלה לך

• תגובות 74
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

נשלחו 200 סירטונים(רכבים) עבור ה"שפץ לי את העגלה"..(לפי הכתבה).

מעניין למה דווקא סובארו DL שפיץ..

זול, כבר אמרנו?

גם לדעתי ב-50K ש"ח היה אפשר להשתמש יותר.

מנוע V6 בלי להתבייש.

פורסם

אני לבד בבית שלי יעשה הרבה יותר עם תקציב של 50.000 אפילו מגנזיום לא הרכיבו

אנ יבטוח שלקחו את הרכב הזה ולא רכב אספנות כדי שיוכלו להגיד שעשו משהו כמו להחליף פילטר שמן ולבדוק נזילות מהמזגן

ממש בדיחה לעומת כול הרעש שעשו בפירסומות

מיני רכב שכובש את הלב]

פורסם

פשוט בושה! עבדו עלינו בעיניים!

אני בטוח שהזוכה ממש התבאס

קיה סיד SW (ליסינג) וניסן נוט של האשה,

פיאט 127 903cc , 1979 (נמכרה...)

מחפש אספנות - איטלקית חמה - אלפא/לנצ'יה , או DS23/21

פורסם

אויש... ממש מביך לראות את התוצאה, בלי קשר לזה שזה סובארו (ואגב, ככל שידוע לי, לא הדגם הזה זכה במקור לכינוי "סובארו פשע" אלא הדגם קופה של סוף שנות ה 70. לא כך?)

It's only a sport if you use a ball

It's a real sport if you use two

פורסם

מזכיר את הסיאט איביזה שהיתה אצל דוד טופז, שטען ששופרה במלא כסף ויש בה מנוע של פורשה.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

בטח זה הרכב של הפרויקט הבא

לעשות לה וקס ספרי בצמיגים ועלה ריח :)

(מעניין אם מקבלים את הכיסוי החיצוני גם בתוך הדיל )

מסכן הבעלים חבל שלא ביקש את הכסף במזומן לפחות הוא יכל לרוץ להזמין סוזוקי אלטו חדשה :wink:

יוסי:wave:

טויוטה קורולה 2001(3).jpg

פורסם
אויש... ממש מביך לראות את התוצאה' date=' בלי קשר לזה שזה סובארו (ואגב, ככל שידוע לי, לא הדגם הזה זכה במקור לכינוי "סובארו פשע" אלא הדגם קופה של סוף שנות ה 70. לא כך?)[/quote']

צודק בהחלט- אין כל קשר בין הדגם הזה ולבין הכינוי "פשע"- זה רק מראה על חוסר ידע של הכתבים שעשו את הכתבה- לפחות היו עושים "שיעורי בית" לפני שעושים פאדיחות- אפילו בעל הרכב אמר לו: לא צריך "סוברו פשע"- מספיק סוברו DL!:lol: אבל חיפשו לנפח את הכתבה- אז דחפו כל דבר שקשור ו(בעיקר) לא קשור! העניין הוא שכמו גם ב-MTV- הדברים האלה נועדו בעיקר לקהל הרחב שאין לו מושג וחצי-מושג בשיפוץ מכוניות ובמכוניות בכלל, אז "יקנה" כל דבר שיגידו לו: יגידו: הושקעו 50 אלף בשיפוץ"- אז יאמינו, הם לא יודעים כמה אמור לעלות שיפוץ ואיך עושים אותו!

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

בפרסום כמו פרסום - פרסמת ולא עשית כאילו עשית...

השקיעו אולי 5000 ש"ח יותר נראה לי...

הכוונה שלהם לייצר עניין הצליחה.

אבל הסיום רק הוכיח שאין מאחורי האתר שהם ניסו לפרסם כלום.

הפרוייקט והאתר = בלון נפוח בלי תוכן ממשי

כלל ידוע בשיווק הוא שהדרך הטובה ביותר להרוג מוצר גרוע היא לשווק אותו טוב....:lol:

כאן ההתחלה השיווקית היתה מצויינת :-D אבל הסוף...היה בדיוק כמו המוצר :roll:

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

דווקא לפי הדוגמיות שבסרטונים היו מועמדים רציניים, בלי לדעת מה האוטו הייתי שוקל לזקנה שמדברת על הבעל והטרנטה.

ואולי בכלל מסתתר V8 מתחת למכסה ה-DL שהצלם שכח לצלם?

דרך אגב התכנית ב-MTV שהיתה המודל עוסקת רק בקוסמטיקה ומערכות סאונד וכדומה אם גבר המודל אז OVERHAULIN (בדיסקברי) שאם מתעלמים מהדרמות בסגנון תוכניות הנשים זו תכנית לא רעה בכלל.

פורסם

דווקא בחירת האוטו אהבתי- כאמור זה סוג של "קלאסיקה מודרנית" שמזניחים אותה. אבל לפחות טאסות והדשבורד היו מחליפים ב-50000 למקוריים...:?

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

כל הפרוייקט הזה היה מתאים יותר לתוכנית "צחוק מהעבודה" :?

אני חושב שהבושה הגדולה היא יותר של המוסך, אם השיפוץ עלה 50K במוסך הזה מעניין כמה עולה טיפול 10K ??

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

• תוכן חדש...