Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5200 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 74
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

השיפוץ הזה לא רציני בעליל - לא ברור איפה הושקעו 50K ש"ח, אולי 7K ש"ח וגם זה בהגזמה פראית.

קודם כל הטאסות המכוערות האלו כנראה נרכשו ב- 30 ש"ח מאחת מתחנות השטיפה האוטומטיות, ממשיך בכיסוי לדשבורד (אם הוא סדוק מהשמש אז מה הבעיה להחליף?! אין חלקים לסובארו ליאונה?!), ומסתיים במדבקות המגה מכוערות והערסיות על המכסה המנוע וצדדי הרכב. העיקר שאת הוילון האחורי עם הפרסומת שלהם הם לא שכחו להתקין.

בפירוש היו מכוניות איכותיות יותר לשיפוץ, במקום סובארו ליאונה 1.6 אוטומטית משנת 91' - אכזבה.

פורסם

פשוט ביזיון וזלזול באנטילגנציה שלנו,אני מקווה שנציג מהילוך שישי ייתן את הדעת כאן!8)

פעם הייתי קופץ מהגשר ואז מתחיל לבנות את הכנפיים

אני עדיין כאן,אז בטח הצלחתי לא רע...:roll:

היום כבר בגרתי..אני מייבא כנפיים מאיביי :wink:

פורסם

עבדו עליו בעיניים! ורואים שהבנאדם מאוכזב!!

כמו שאמרו פה עשו מעצמם צחוק! 50,000 שקל עלק!

בבעלותי

רובר 827 1994, סיטרואן פאלאס GSA 1982, אופל קדט 1982,טלבוט הורייזן 1980 יד 1 ופורד סיירה 1983 שממתינה ל 2013

פורסם

הרג אותי עם הבדקנו רצועות..

מה יש לבדוק מה זה הכנה לטסט יאאלה תחליפו המטרה היא לשפץ את כל הרכב לחדש לא לתקן את מה שצריך.

כמה כבר עולה רצועות נגיד-רק הפרסום והבושה שווים את הפרוטות האלו שלהגיד בדקנו במקום החלפנו.

אוטו זה כמו אישה.היית נותן את האישה שלך למישהו אחר?

פורסם

כרגע ראיתי באמת את הסרטון בפעם הראשונה כי היה חסר לי פלאג אין ועוד כמה תירוצים מוזרים.

זה ממש ביזיון מה שעשו שם.

אין חלונות חשמל אפילו?

לקחו רכב מיושן והפכו אותו לרכב ערס.

פשוט פשע.

איפה טמבונים חדשים? איפה צבע סולידי אבל חדש?

גועל נפש.

• שנה מאוחר יותר...
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

איכס. ב50K היה אפשר לעשות ממנה רכב חדש. במקומו הייתי מבקש לשלם בעצמי על הטיפול שעשו ושיורידו את המדבקות והפרסומות שלהם מהאוטו ויקחו גם את המערכת המשומשת שלהם.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

עברה כבר יותר משנה וחצי - תאורטית ייתכן שהרכב נגרט :shock:

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

נכון לסוף 2011 הרכב נשמר, ואין כוונה של הבעלים להפטר ממנו כל כך מהר, בטח לא לגריטה!

http://www.subaruholic.co.il/showthread.php?t=2591&highlight=%E4%E9%EC%E5%EA+%F9%E9%F9%E9

סובארו-SVX שחורה 94' ,סובארו SVX לבן פנינה 92', סובארו XT טורבו שחורה 86', סובארו XT טורבו בורדו 86', סובארו XT טורבו לבנה 86'

ארז

פורסם

השתתפתי בתחרות שעשתה רושם רציני בהתחלה , המארגנים עלו בקמפיין אינטרנטי ,רדיו ועיתונות לאתר חדש מבית דפי זהב.

לצורך התחרות נבחר פאנל שופטים מתחום הרכב הפרסום והעיצוב (אני זוכר רק את חיים כהן) והחשוב ביותר התקנון דיבר על כך שהתחרות היא לא על צבירת לייקים אלא בחירת השופטים ברכב המיוחד והסרטון המושקע ביותר.

בתחילה חשבתי שיש לי סיכוי טוב עם חיפושית קבריולט שנת 73 ,אך עד מהרה הצטרפו לתחרות מכוניות מדהימות בתוספת עריכת סרטים מושקעים ביותר ואז אובייקטיבית הבנתי שכנראה לא אזכה אבל נתנחם בכך שנראה איזה קורבט או bmw שזכורה לי בשל הסיפור שהוצג בסרט (בחור בין 20 שמצא את המכונית של סבא עמוק בחניון תת קרקעי ללא מגע אדם לתקופה של עשרות שנים)

והנה אמריקה כבר כאן מעניין מה יעשו .......

האכזבה היתה כה גדולה אנשים הציפו את דף הפייסבוק של האתר בתלונות ואולי זה חלק מהסיבה שרבים לא שמעו על אתר קמ״ש עד היום

פורסם

מזעזע מה שהם עשו עם הסובארו. צריך להוריד מדבקות ופרסומת.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• תוכן חדש...