Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5123 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צהריים טובים

לצערי היום עשיתי תאונה

פגעתי עם המאזדה שלי במאזדה2

אני הייתי בנתיב השמאלי, קצת לפני נתיב לפניה שמאלה שרציתי להשתלב אליו כדי לפנות ולפתע גברת יצאה מהחניה שצמודה לנתיב הימני בכביש ישר לתוך הנתיב שלי. לא הספקתי לבלום בזמן והתנגשנו אחד בשניה.

למרבה המזל אין נפגעים. אנחנו בריאים ושלמים.

אציין כי נסעתי בנתיב במהירות החוקית לכביש -60 קמש

הביטוח שלי הוא חובה וצד ג. לאוטו שלי יש פגיעות פח בפגוש הקדמי, והוא לא במצב נסיעה מפני שהפגיש מתחכך ברכב כאשר אני לוקח פניות ועולה על באמפרים

השאלות שלי הן מה אני צריך לעשות כרגע? דיברתי עם הסוכן ביטוח והוא אמר שישלח לי טפסים למילוי בפקס. לגבי גרר לא שאלתי אותו

הייתם ממליצים לקחת גרר או לא? ובנוסף אשמח לשמוע חוות דעת מי אשם בתאונה, כי האוטו יצטרך טיפול פחחות ולי אין ביטוח מקיף לכן אני בונה על הצד ג שלה.

שאלה אחרונה שקשורה אולי לפן הטכני אבל אני אשאל כאן

בבלימת חירום הרגשתי את הרכב משייט ולא בולם כאשר המהירות ירדה מתחת ל25 קמש. אני חושב שאם הבלימה היתה עקבית הייתי נמנע מהמצב הזה. האם זה תקין כי הרפידות התחממו מחוזק הבלימה ומשך הזמן הארוך?

המון תודה וסליחה אם חרגתי מהכללים. מקווה שתבינו שאני קצת לחוץ כרגע

פורסם

לפי התיאור שלך היא אשמה.

היא נכנסה לנתיב הנסיעה שלך.

תישלח לסוכן הביטוח את הפרטים שלה ותמלא דף שהוא יתן לך למלא

והוא כבר יסביר לך מה לעשות

להזמין שמאי וכל זה

פורסם
צהריים טובים

לצערי היום עשיתי תאונה

פגעתי עם המאזדה שלי במאזדה2

אני הייתי בנתיב השמאלי, קצת לפני נתיב לפניה שמאלה שרציתי להשתלב אליו כדי לפנות ולפתע גברת יצאה מהחניה שצמודה לנתיב הימני בכביש ישר לתוך הנתיב שלי. לא הספקתי לבלום בזמן והתנגשנו אחד בשניה.

למרבה המזל אין נפגעים. אנחנו בריאים ושלמים.

אציין כי נסעתי בנתיב במהירות החוקית לכביש -60 קמש

הביטוח שלי הוא חובה וצד ג. לאוטו שלי יש פגיעות פח בפגוש הקדמי, והוא לא במצב נסיעה מפני שהפגיש מתחכך ברכב כאשר אני לוקח פניות ועולה על באמפרים

השאלות שלי הן מה אני צריך לעשות כרגע? דיברתי עם הסוכן ביטוח והוא אמר שישלח לי טפסים למילוי בפקס. לגבי גרר לא שאלתי אותו

הייתם ממליצים לקחת גרר או לא? ובנוסף אשמח לשמוע חוות דעת מי אשם בתאונה, כי האוטו יצטרך טיפול פחחות ולי אין ביטוח מקיף לכן אני בונה על הצד ג שלה.

שאלה אחרונה שקשורה אולי לפן הטכני אבל אני אשאל כאן

בבלימת חירום הרגשתי את הרכב משייט ולא בולם כאשר המהירות ירדה מתחת ל25 קמש. אני חושב שאם הבלימה היתה עקבית הייתי נמנע מהמצב הזה. האם זה תקין כי הרפידות התחממו מחוזק הבלימה ומשך הזמן הארוך?

המון תודה וסליחה אם חרגתי מהכללים. מקווה שתבינו שאני קצת לחוץ כרגע

1. אם היא התפרצה לנתיב שלך ולא הייתה לך יכולת לבלום אז האחריות לתאונה היא שלה. מתוך נסיון - תצלם, תתעד, תנסה להשיג מספרי טלפון של אנשים שהיו שם וראו. אם היא לא מודה זה כנראה יגיע לבית משפט, ונטל ההוכחה יהיה יותר גדול עליך כי אתה זה שפגעת בה מאחורה.

2. לגבי הגרר - למה לא? רוב ביטוחי צד ג' כוללים ביטוח גרר, אז אתה ממילא לא משלם על זה. למה להסתכן בנזק לרכב?

אודי 80 ידנית 1991 1.6i 102hp הזרקה חד נקודתית K-Jetronic

Vorsprung durch Technik

פורסם

תודה לכם על התגובות

במהלך היום דיברתי עם הנהגת והיא אינה מוכנה להודות ואומרת כי היא השתלבה בנתיב הרבה לפני, מה שלא הגיוני לדעתי אם אני קיבלתי פגיעה צדדית, והיא טוענת שבגלל שיש לה פגיעה בטמבון האחורי אז אני האשם.

לקחתי יוזמה וצילמתי את כל המקומות, וגיליתי מספר דברים

1. אני זוכר שהיו 2 פגיעות, היא פגעה בי בצד, משם הפגיעה הרצינית שלי, אני ניתזתי למדרכה, ומהמדרכה פגעתי בה שוב, וכנראה משם יש את הפגיעה בטמבון שלה.

2. לפי סימני הבלימה בכביש רואים שינוי כוון חד שמצביע על פגיעה חיצונית

3. יש סימני שריטות על הג'אנט שלי ועל המדרכה

4. לא הגיוני לי שפגעתי בה מאחורה. אם הייתי פוגע בה מאחורה, היו סימנים על הפגוש הקדמי שלי אבל אין, והיו צריכים להיות שריטות גם מאחורה אצלה. אני לא מוצא תשובה אחרת חוץ מזה שהפגיעה מאחורה היתה אחרי שהיא פגעה בי וחזרתי אליה מהמדרכה בזמן שאני המשכתי להאט בגלל החיכוך במדרכה והיא עקפה אותי.

צירפתי תמונות מכל מה שצילמתי היום וזה הרבה. הם די מעורבבות אבל אני אשמח מאוד אם תסתכלו עליהם ותתנו את חוות דעתכם על מי האשם וכו'

על כל תמונה רשמתי תיאור

http://www.pic4u.co.il/user/album.aspx?user=30373@N00&album=acac66f53b1345b385cf1ae1888f1f83

תודה רבה 

פורסם

אתה צלם גרוע וגם מסביר גרוע

מה המרחק מהיציאה שלה מהחניה למקום התאונה?

לא ברור באמת איך היא קיבלה פגיעה בטמבון האחורי, והאם הפגיעה הזו בכלל קשורה לתאונה שלכם?

לפי התיאור היא צריכה הייתה לפגוע בך מהצד שלך ? אם מה היא פגעה ? החלק הקדמי שלה?

בקיצור שתה כוס מים קרים ותנסה לבנות את הסיפור של התאונה מהתחלה.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
אתה צלם גרוע וגם מסביר גרוע

מה המרחק מהיציאה שלה מהחניה למקום התאונה?

לא ברור באמת איך היא קיבלה פגיעה בטמבון האחורי, והאם הפגיעה הזו בכלל קשורה לתאונה שלכם?

לפי התיאור היא צריכה הייתה לפגוע בך מהצד שלך ? אם מה היא פגעה ? החלק הקדמי שלה?

בקיצור שתה כוס מים קרים ותנסה לבנות את הסיפור של התאונה מהתחלה.

המרחק לדעתי לא עבר את ה20 -30 מטר

אני אנסה לנסח את עצמי שוב

אני נסעתי בנתיב השמאלי, היא יצאה מחניה לנתיב השמאלי ישר, לא הספקתי לבלום בזמן והתנגשנו. אני טוען שהיו 2 התנגשויות. בהתחלה פגעה בי בצד הקדמי ימני שלי ליד הדלת, לא בטמבון הקדמי, עם הצד השמאלי אחורי שלה. מהפגיעה הזאת האוטו שלי זז למדרכה, פגע במדרכה וחזר, ופגע בנהגת שוב, כאשר בפגיעה השניה פגעתי בה כאשר הטמבון הקדמי שלי נוגע בטמבון האחורי שלה, וככה עצרנו.

לטענתה היא היתה כבר בנתיב השמאלי ואני לא שמרתי מרחק. הדבר לא הגיוני לטענתי לפי הפגיעות אצלי, שכן אין לי פגיעה אחת מקדימה אלא רק בצד ימין.

מובן יותר עכשיו?

פורסם

אם המרחק הוא באמת 20-30 מטרים אז צר לי ידידי אבל נראה לי שקצת ריחפת.

אם תיקח אתך זמן היציאה מהחנייה ונסיעה של 20-30 מטרים (ממליץ לך למדוד ותגלה שזה לא מעט גם אם תתאמץ לעשות את זה מהר) אז או שנסעת הרבה יותר מהר או שפשוט טעית בשיקול הדעת.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

ככה או ככה היא אשמה מהחניה שלה על ידי דילוג על הנתיב הימני ומעבר ישיר לשמאלי ככה אני גם מבין איך היא דפקה עליך את הטמבון האחורי.

אגב היא מודה? או שיש וויכוחים?

אגב במהירות 50 קמ"ש אם אינני טועה אתה עובר 13 - 14 מטר בשניה.

20 - 30 מטר קצת פחות מ - 3 שניות.

פורסם
אגב במהירות 50 קמ"ש אם אינני טועה אתה עובר 13 - 14 מטר בשניה.

20 - 30 מטר קצת פחות מ - 3 שניות.

משאלות בשיעורי פיזיקה:

"רכב נוסע במהירות של 20 מטר בשניה..." = 72 קמ"ש (כפול 3,600)

נסע ב-50 קמ"ש = 13.888 מטר בשניה

מרחק של 20 מטר - יעבור אותו בשניה וחצי

יש פה מספיק נהגים שיודעים מנסיון שבשניה וחצי אפשר להספיק הרבה מאוד.

- מוכר?

- לא

- כמה? כמה אתה רוצה עליו?

:?

פורסם

שלום רב,

מומלך לך לפנות מיד לעורך דין בטרם יעוטו עליך חוקרים וסוכנים ושאר אנשי חברות ביטוח למיניהם, אשר יגבו ממך הודעות בהתאם לאינטרס שלהם, דבר שעלול להכשיל אותך ולגרום להכשלת חבות חברת הביטוח כלפיך, ובמקרה הגרוע יותר, להעמידך במצב של אשם בתאונה החייב בנזקי אחרים.

בברכת חג שמח

פורסם
משאלות בשיעורי פיזיקה:

"רכב נוסע במהירות של 20 מטר בשניה..." = 72 קמ"ש (כפול 3,600)

נסע ב-50 קמ"ש = 13.888 מטר בשניה

מרחק של 20 מטר - יעבור אותו בשניה וחצי

יש פה מספיק נהגים שיודעים מנסיון שבשניה וחצי אפשר להספיק הרבה מאוד.

זמן תגובה הינו 3/4 השניה כלומר נותרה לך 3/4 שניה לעצור רכב שנוסע ב 50 קמ"ש על פי הנתונים שלך!

כלומר לא היה לו צ'אנס, כן גם נהג פורמולה היה מתנגש בנהגת שהחליטה שהכביש זה מגרש חניה.

הוא היה בנתיב הימני וגם לא היה לא לאן לברוח אז ככה שגם אם היה לו שניה או 3 הוא עדיין היה תלוי בבלמים.

פורסם

הטעות שלך שה 20-30 מטרים הם לא במהירות שלו אלא במהירות שלה. זה הרבה יותר זמן.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

אליאור

לא ברור איך קיבלת פגיעה בצד ימין קדמי של הרכב שלך.

פירוש של פגיעה כזאת היא על ידי רכב שבא מימינך בצורה ניצבת לרכבך. וזה לא המקרה לפי התיאור שלך.

לפי קו העצירה כאילו מדובר באמת במכה שקיבלת מצד ימין והדפה את רכבך שמאלה ואז חזרה ימינה.

אבל מה גרם לדחיפה הראשונית הזאת??? באיזה צורה התרחשה הפגיעה , לי לא ברור . אולי לך??

20-30 מטר ממקום היציאה צהחניה + המעבר מהיציאה דרך מסלול ימין למסלול שמאל של הרכב השני היה אמור לתת לך ים של זמן שלא להיכנס ברכב השני אלא אם....

חלמת / נסעת במהירות גבוהה / בלמים לא תקינים ...

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• תוכן חדש...