Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5786 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הגיע הזמן להחליף את הצמיגים ברכב

האחוריים משנת 2006 והקדמיים 2007 של ברום שנאמר לי שהם חברת בת של קונטיננטל וכבר בלויים ויבשים.

יש לי כאלפייה להשקיע ב-4 צמיגים חדשים.

האוטו שנת 96 והג'נט 14".

מחפש המלצה למקום טוב באזור ראשל"צ, ובכללי איזה חברות ודגמים כדאי?

הנהיגה היא נהיגה רגילה לגמרי, בלי מסלולים או דברים כאלה אבל אפשר שהצמיג יהיה ספורטיבי

האם לאחר ההתקנה צריך לעשות כיוון פרונט או מספיק רק איזון?

פורסם

קצת רחוק, אבל יש מקום ביפו, ששם ישנם הצמיגים במחירים הכי זולים והם מאוד טריים.

קוראים לו צמיגי אנטון, תתקשר ותשאל מחירים - בדוק שהוא הכי זול !

יאאלה, איך בא לי ג'חנון עכשיו...

פורסם

מנצל"שת.

גם אני בימים אלו מחפשת להחליף את הצמיגים האחוריים. מדובר במידה כמעט זהה 165/65 13" בכל מקרה. התקשרתי לבית עובד - צמיגי מוריס, כפי שהומלץ לי בפורום דיברתי עם אסף, באמת, אדם נחמד מאוד. הוא עבר עם היצרנים כמעט על כל הפירמות הנחחשבות ובמידה שלי מסתבר שמבחינת העם הישראלי לא משתלם להשקיע מעל 300 שקל לצמיג (במידה שלי) ולכן כל הצמיגים האיכותיים כגון, קלבר, קונטי, גוד ייר אין בשנת 2010 כולם שנתון 2009 ומטה (לא משתלם ליבואן להחזיק עדכניים).

אסף הציע לי צמיגים בשם BARUM מבית קונטיננטל. עולים 260 לצמיג (הכסף מבחינתי זה עניין שולי כשזה קשור לצמיגים).

מישהו מכיר כאן את הצמיגים ויכול לתת לי המלצה לפני שאלך להחליפם?

תודה,

דפנה.

• תוכן חדש...