Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5794 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ריבונו של עולם, למה להמליץ על רכבים משפחתיים ומיושנים, זוללי דלק ולא בטיחותיים בעליל (אפילו אין ABS), לסטודנטית צעירה, רווקה שצריכה רכב לנסיעות בין עירוניות (וכאן לדעתי הבטיחות מקבלת משנה תוקף), קצרות.

מה עוד שבסכום הזה היא יכולה למצוא רכב "קטן" משנתון מתקדם שיהיה הרבה יותר מודרני, חסכוני ובטיחותי מהרכבים הנ"ל, ובטוח שיהווה תמורה הרבה יותר טובה לכסף. ובכלל, די לנבואות הזעם המושפעות מתפיסה סטיגמתית מיושנת על "יפני אמין אירופאי- לא" יש לך מספיק דוגמאות הפוכות בפורום זה. ובנוסף, אני אשמח להכיר לך את חבר שלי שמקלל (קללות נמרצות) בכל פעם שהוא שומע את המילה "בלנו".

שמרנות היא עצלנות מחשבתית

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

20K זה תקציב גרוע מאוד לרכב שייסע לאוניברסיטה ובחזרה.

ממליץ לשקול בחיוב אופציה של מימון, כי עלויות התיקונים יכולות לעלות בכיף על עלות המימון.

מספיק שילך הגיר האוטומטי על מנת שהתקציב יקפוץ אוטומטית בעוד 6000 ש"ח. תוסיף לזה עוד משהו כאן ומשהו פה, והגעתם בכיף ל-500 ש"ח בחודש על אחזקת רכב.

זה מאחד שנסע לאוניברסיטה יום יום מהקריות על ליאונה 86.

במידה ואין אפשרות להוסיף כסף - בהחלט שווה לשקול סיטרואן קסארה. האוטו לא גדול במיוחד, לא שותה יותר מדי דלק והוא גם אמין במידה וטופל היטב.

בתקציב של הבחורה אפשר לקנות אחת מ-2002 בלי מאמץ מיוחד - וזה באמת לא רע, בטח לעומת השרייד והבאלנו שלקרוא להן מכוניות זה ממש מוגזם.

פורסם

מה עם מיצובישי קולט? רכב קטן בעל מנוע יחסית חזק ואמין.

לשים לב שהמחלה באוטומט זה הגיר (לוודא שיש קולר).

תוכלי לקנות בפחות מK20 וישאר לך עודף ליישור קו וראש יחסית שקט.

למעט הבטיחות הנמוכה ברכב,אם תמצאי אחת שלא הוזנחה,יכול להיות שזהו הקשר המתאים ביותר בשבילך:wink:

פורסם

כמו שאמרתי לא ממליץ על כל היפניות הספרטניות והלא בטיחותיות, מצטרף להמלצה על הפונטו, בתקציב שלך חפשי אחת שמורה שעברה את כל הטיפולים לפי הספר והיא תציג אמינות טובה.

פורסם
מה עם מיצובישי קולט? רכב קטן בעל מנוע יחסית חזק ואמין.

לשים לב שהמחלה באוטומט זה הגיר (לוודא שיש קולר).

תוכלי לקנות בפחות מK20 וישאר לך עודף ליישור קו וראש יחסית שקט.

למעט הבטיחות הנמוכה ברכב,אם תמצאי אחת שלא הוזנחה,יכול להיות שזהו הקשר המתאים ביותר בשבילך:wink:

כן, למעט הבטיחות הנמוכה. אחלה טיעון חביבי - למה לא לקנות את הרכב. מה עוד שהיא רק תמצא רכבים משנתון 98, ומה לעשות - זו ענתיקה אמיתית. אולי תמליץ לה גם על משהו ממועדון ה-5.

פורסם

8) זה אחד השירשורים היותר משעשעים שקראתי לאחרונה:

יופי של טייזר בשם של הפוסט ובטוח ניתן ללמוד מהשרשור כי אין לאף אחד תשובה פשוטה שאותה ביקשה AVIV.

אף אחד לא שאל את הגברת האם זה רכב ראשון שלה, למה היא חייבת רכב אוטומט וכו'.

אני לא אוסיף לבלבל את הגברת אבל מעט סבלנות ואני בטוח שתחליטי החלטה טובה. ואם לא תהיי מרוצה, תמיד תוכלי למכור ולקנות רכב אחר.

בהצלחה

?How Can Anything Bigger Be a MINI

פורסם

למצוא קולט שמורה????

בהצלחה. זה רכב שטוחנים אותו עד דק.

אני לא מבין את הפחד שלך מפיאט? רכש שטופל כמו שצריך. ואם את תטפלי בו כמו שצריך לא צריכה להיות בעיה מיוחדת.

בכל רכב תלוי איך אתה מתייחס אליו. גם מרצדס לא מטופלת תעשה בעיות. אני יכול לתת לך דוג' על אנשים שנסעו על פונטו 5-6 שנים ללא בעיות מיוחדות.

פורסם

השיקול שלי גם היה רכישת פונטו ספייס 2001 - 2002 זה בקלות נכנס בתקציב , אך הגיר האוטומטי של פונטו לא אמין כמו של רוב האירופאיות וכמו כן זהו רכב עדין מאוד אשר דורש טיפול עקיף מאוד בכדי שישרת אותך כמו שצריך, לצערנו אין הרבה כאלו מפני שאת הרכב הזה קונים בעיקר צעירים לרוב סטודנטים ולא מטפלים בו כראוי ובגלל זה אחרי פחות מ 10 שנים הוא נהיה גרוטאה.

בתקציב הזה קשה למצוא רכב שיתן מענה לכל הדרישות לכן מתפשרים

אני מניח שבחורה סטודנטית שכל שקל בא בחשבון מעדיפה רכב "קופסת פח" ספרטנית מאשר משהו נוח ובטיחותי אבל אפילו ניקח מצב שאין תקלות התחזוקה תהיה יקרה יותר בכל מצב.

אוהב מוטוריקה וגם רטוריקה.

פורסם

העיקר לשמור על אופטימיות.

אני מצאתי את הספייס שלי כמעט מתחת לבית אחרי אין סוף חיפושים ביד 2 (היא לא הופיעה שם). יד 1 75K .(שנת 2005) הייתה בבעלות זוג צעיר.

אני מציע לך לכוון ל 2-3 רכבים שאת מעוניינת בהם ופשוט לחפש ולהגיד לכל מי שאת מכירה שאת מחפשת. לאט לאט את תראי את הרכב שממש יחייך אליך כמו גור כלבים ואת תקחי אותו. אל תשללי את הספייס בגלל מה שאחד או שניים אמרו לך.

בכל מקרה לא משנה מה תבחרי חפשי רכב שמור ומטופל (יש כאלה).

פורסם
וחוץ מזה צריך רכב שיהיה מסוגל לטפס את העליות של נשר בצורה סבירה.

תגדיר מה זה "צורה סבירה" - במילא זו סכנת נפשות לעבור שם 60, כבר ראיתי מס' מכוניות שסיימו את הקריירה המוטורית שלהם על הגדר. חוץ מזה שכחת את העליות של יקנעם? דווקא נסעתי יותר מהר בעליה של יקנעם מאשר בעליה של נשר...

פורסם
תגדיר מה זה "צורה סבירה" - במילא זו סכנת נפשות לעבור שם 60, כבר ראיתי מס' מכוניות שסיימו את הקריירה המוטורית שלהם על הגדר. חוץ מזה שכחת את העליות של יקנעם? דווקא נסעתי יותר מהר בעליה של יקנעם מאשר בעליה של נשר...

נדמה לי שאת מתבלבלת ומתכוונת לכביש העולה מנשר לגבעת האנטנה (כביש 7217), שהוא כביש עתיק יומין (אאל"ט שימש את מחצבת נשר בזמן המנדט הבריטי), מפותל ומסוכן.

לעומת זאת כביש 705 החדש מוכר לי היטב - אני עובר בממוצע 4-6 פעמים בשבוע בכל כיוון. נכון שהכביש מפותל אבל נסיעה במהירות המותרת (60 קמ"ש) ואפילו בחריגה קלה ממנה אין שום בעיה - ויש לא מעט נהגים שמטפסים (שלא לדבר על יורדים) במהירות של 90 קמ"ש ויותר. לא כדאי להיות מופתעת מאחור על ידי נהג כזה כאשר את זוחלת.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אני מתכוון לכביש 705 - הכביש מאוד מסוכן. אני אומנם נוסע שם הרבה מעל 60, אבל זה רק כי אני מכיר את הרכב שלי. בירידה אני נועל על הילוך 3 על כ- 70 קמ"ש. עדיין כביש מסוכן.

פורסם

לגבי 705 - אני מסכים לחלוטין לגבי הסכנה בירידה, העיקולים באזור המחלפון די קשים ורוחב הכביש מטעה, וגם הרמזורים באמצע הקטעים היותר ישרים יכולים להיות בעייתיים למי שנוסע במהירות גבוהה מדי. גם אני מגביל ל-O/D off לאורך מרבית הדרך. לעומת זאת בעליה מעטים המפריזים במהירות, אבל מאוד לא נעים להיות מופתע על ידי רכב איטי מאחורי עיקול, כאשר משמאל התנועה זורמת במהירות גבוהה יחסית ואינה מאפשרת עקיפה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אני הייתי ממליץ לך על רנו מגאן שנת 2003.

זהו רכב מרווח יותר בעל צריכת דלק סבירה ,מרווח והכי חשוב בטוח:-D

8).................citroen C5 2002 Sx2000.................8)

פורסם
השיקול שלי גם היה רכישת פונטו ספייס 2001 - 2002 זה בקלות נכנס בתקציב , אך הגיר האוטומטי של פונטו לא אמין כמו של רוב האירופאיות וכמו כן זהו רכב עדין מאוד אשר דורש טיפול עקיף מאוד בכדי שישרת אותך כמו שצריך, לצערנו אין הרבה כאלו מפני שאת הרכב הזה קונים בעיקר צעירים לרוב סטודנטים ולא מטפלים בו כראוי ובגלל זה אחרי פחות מ 10 שנים הוא נהיה גרוטאה.

כמה שטויות.

הפונטו אמינה מאוד והאחזקה שלה זולה באופן כללי. הגיר של הפונטו האוטומטית יפני.

emotion of motion

• תוכן חדש...