Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5795 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי לכולם

אני צריכה המלצות וייעוץ לרכב.

אני סטודנטית מיקנעם ולומדת בחיפה

לכן אני צריכה רכב אוטמטי ב20.000: רכב קטן שמתאים לאישה, בטיחותי, נוח, חסכון בדלק, לא מבקר הרבה במוסכים.

הרבה ממליצים לי יונדאי אטוס, דהייסטו סירון, רנו קילאוB.

אני לא יודעת כבר מה לחשוב אני צריכה שתגידו לי אחת ולתמיד מה טוב ומה לא.

בנוסף אני צריכה המלצות לרכבים שמתאימים לי.

ההודעה הזו חשובה מאוד ודחופה לי,מפני שאני מתחילה ללמוד בספטמבר ואני צריכה רכב.

אשמח אם תענו לי כמה שיותר מהר.

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

1. רכב לא קונים תחת לחץ, הפורום מלא באנשים כמוך שחיפשו דחוףףףףףף, וקנו את הדרעאק הראשון שהוצע להם כי היו לחוצים.

2. רכב קטן ידני (מנוע עד 1400 סמ"ק) עם היסטוריית טיפולים מוכחת (קבלות או רישום במוסך) לאורך השנים יתאים לצרכים שלך.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם
סקודה אוקטביה, סיאט איביזה, סיאט טולדו.

למה סטודנטית צעירה ורווקה צריכה רכב משפחתי כמו האוקטביה? על מה תמליץ לה כשתיהיה אם בת 35, על מיניבוס?

כמו שכבר כתבו, לחץ הוא האויב מספר 1 ברכישת רכב משומש. באמת שלא יקרה לך כלום אם תסעי שבוע-שבועיים באוטובוסים לאוניברסיטה וחזרה. במילא לא לומדים יותר מידי בשבועות הראשונים של הסיסמטר.

האטוס לא מתאימה לנסיעות כאלו. סיריון אוטומטית נורמלית יהיה קשה למצוא בתקציב הזה, רוב מה שתמצאי יהיה עם מנוע 1000 סמ"ק שלא כל כך מומלץ.

במקומך הייתי מנסה לחפש פיאט פונטו ספייס אוטומטית מהשנים הראשונות. אמנם קשה למצוא כאלו טובות, אבל שווה לחפש כיוון שמדובר בתמורה טובה לכסף.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

סקודה אוקטביה או סקודה פביה : כי זה מתאים למחיר ולשאר הדרישות , רק שהאוקטביה גדולה מדי.

סיאט איביזה או סיאט טולדו או סיאט קורדובה : כי זה מתאים למחיר ולשאר הדרישות , רק שהטולדו גדולה מדי.

פולקסווגן פולו : כי זה מתאים למחיר ולשאר הדרישות.

אופל קורסה או אופל אסטרה (5 דלתות) : כי זה מתאים למחיר ולשאר הדרישות, רק שהאסטרה קצת גדולה מדי.

פורסם
למה סטודנטית צעירה ורווקה צריכה רכב משפחתי כמו האוקטביה? על מה תמליץ לה כשתיהיה אם בת 35, על מיניבוס?

אהבתי :mm_yeah:

לעיניין: אפשר לבדוק את הפיאט פונטו או הפיג'ו 206 - הפונטו מגיעה עם 1250 סמ"ק ודגם ה- ELX מספק 80 כ"ס, ה- 206 מגיעה עם 1.4 או 1.6 ליטר.

פורסם

206 1600 לא נראה לי הולכת בתוך 20

שרייד 98-00, יפני קטן אמין חסכוני.

אני אישית דבוק לשרייד, גם כי אני לא רוצה להגיע עד 20K וגם כי יש לי אחת כזו שאני מאוד מאוד מרוצה ממני ומחליף בגלל הצורך לאוטומט.

בהצלחה :)

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם
היי לכולם

אני צריכה המלצות וייעוץ לרכב.

אני סטודנטית מיקנעם ולומדת בחיפה

לכן אני צריכה רכב אוטמטי ב20.000: רכב קטן שמתאים לאישה, בטיחותי, נוח, חסכון בדלק, לא מבקר הרבה במוסכים.

הרבה ממליצים לי יונדאי אטוס, דהייסטו סירון, רנו קילאוB.

אני לא יודעת כבר מה לחשוב אני צריכה שתגידו לי אחת ולתמיד מה טוב ומה לא.

בנוסף אני צריכה המלצות לרכבים שמתאימים לי.

ההודעה הזו חשובה מאוד ודחופה לי,מפני שאני מתחילה ללמוד בספטמבר ואני צריכה רכב.

אשמח אם תענו לי כמה שיותר מהר.

איפה בחיפה? האם בדקת אם בכלל תוכלי להגיע ברכב למקום הלימודים? אם מדובר באוניברסיטה תביאי בחשבון קשיי חניה דומים לאלה של מרכז תל אביב. וחוץ מזה צריך רכב שיהיה מסוגל לטפס את העליות של נשר בצורה סבירה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

תקשיבו...

אמרו לי שפיג'ו 206 לא טובות ופיאט גם.

אני צריכה רכב טוב, שלא יעשה לי הרבה בעיות.

ואני לא לחוצה, פשוט רוצה רכב אז כמה שיותר מהר יותר טוב זה הכול.

מה אם סירון הם טובות או לא?

פורסם

הסיריון אמינה אך בסיסית מאוד וממש לא בטוחה, מרגישה כמו רכב משנות ה-80. המצב דומה גם בשרייד ושאר היפניות הבסיסיות שמקורן בתחילת שנות ה-90 במקרה הטוב.

פורסם
תקשיבו... לא יכולים להקשיב,כי לא שומעים בפורום,אלא קוראים.

אמרו לי שפיג'ו 206 לא טובות ופיאט גם. זה שאמרו לך זאת בעיה קשה,אם תקשיבי לכל מה שאומרים לך באוויר,לא תגיעי להחלטה אף פעם.

אני צריכה רכב טוב, שלא יעשה לי הרבה בעיות. כל רכב עושה בעיות,ישן או חדש (יחסית),את והמזל שלך והרכב שנפלת עליו.

ואני לא לחוצה, פשוט רוצה רכב אז כמה שיותר מהר יותר טוב זה הכול. לא לחוצה,אבל רוצה כמה שיותר מהר - איך זה הולך ביחד? :?

מה אם סירון הם טובות או לא? גדול (במחיר) עלייך.

12345

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

תגידי לי מה הבעיה שלך..אתה יכול לענות כמו שצריך.

אני אומרת שמעתי שהפיג'ו והפיאט לא טובות כי אמרו לי בעלי הרכב.

אני אוהבת את פיג'ו ומצאתי כבר מציאות טובות,אני פשוט לא יודעת מה להחליט .

פורסם

אני חושב ששרייד אופצייה טובה, במיוחד לאומת סיריון עם מנוע 1 ליטר. לשרייד מנוע 1.5 סדאן או 1.3 הצ'בק.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אני ממש לא מבין למה אתם ממליצים לה על ה"ריקשה" ששמה שרייד ועוד לנסיעות בין עירוניות יומיות. הרכב לא בטיחותי בעליל, מיושן מאוד, ולה יש תקציב המאפשר קניית רכב הרבה יותר נעים, משנתון מתקדם יותר, ובעיקר הרבה יותר בטיחותי.

ולסטודנטית היקרה, אני מצטרף להמלצתו של צביקה בנוגע לפונטו. בסכום שהקצבת את יכולה למצוא פונטו אוטומטית מהשנים 01-02, שתהייה נוחה, מודרנית יחסית, נעימה לנהיגה, חסכונית מאוד בדלק ובאחזקה ובעיקר בטיחותית הרבה יותר ממה שהוצע לך.

כן, גם הפז'ו (עדיפות למנוע 1600) היא בחירה מצויינת בכל הנוגע לנוחות מירבית, איבזור מצויין, ובטיחות טובה, אבל התקציב שלך די גבולי ל206 אוטומטית במצב סביר.

המלצתי היא שתעשי חיפוש מתקדם בלוחות, לרכבים באזור שלך, עד יד 3, עד 120000 ק"מ, עד 23000 ש"ח, (נניח ש3000 ש"ח, יהיו טווח מיקוח\התפשרות) ומשם תתחילי לסנן לך את הרכבים הנראים לך, קצת בירורים ושאלות (מומלץ לקרוא את המדריך לקניית רכב יד 2 שמופיע באתר זה), התייעצויות בפורום, וקחי את הרכב לבדיקה בתקווה שהוא יהיה האחד.

קחי בחשבון שכל רכב שתקני ידרוש אי אלו תיקונים וטיפולים וזה נגמר ב20000 ההתחלתיים. לכן אני ממליץ לך לפחות לחפש רכב עם טסט ארוך שבעניין הזה יהיה לך שקט.

ולבסוף אמר לך: בלי לחץ, יש לך חודש שלם של חגים לחפש ומצוא רכב לפני שהלימודים מתחילים, ולא לעשות טעויות שינבעו מחיפזון.

בהצלחה.

שמרנות היא עצלנות מחשבתית

פורסם

אני למדתי דבר אחד , ויהיו שיחלקו עלי , בתקציב שלך יש 2 אופציות או שזה נוסע (אמינה = שלא תבקר הרבה במוסך = יפנית)

או שתהיה בטיחותית מאובזרת ונוחה לנסיעה אבל אמינה בטוח שהיא לא תהיה במיוחד לא אוטומטית

אני כמו כל רוסי טוב ממליץ בחום על: סוזוקי בלנו , דייהטסו שרייד , מיטסובישי לנסר שנת 2000-2001

בנוגע לדייהטסו שרייד אז יש לי אחת האצ'בק 1.3 אין שום בעיה איתה בבין עירוני היא נוסעת יפה מאוד אפילו ללא מאמץ 120 קמ"ש.

בנוגע לנוחות נסיע סה"כ בסדר גמור אני מאוד הנה אמנם המנוע רועש ויש פה ושם חריקות של פלסטיקים ובפניות היא נסחפת קצת.

אמינות - טפו טפו טפו שנה אצלי ממש תקלות מזעריות , פעם בשנה טיפול 10 וסע לשלום היא לא טתריד אותך יותר מידי

אוהב מוטוריקה וגם רטוריקה.

• תוכן חדש...