Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5805 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זו בדיוק הסיבה שהקשיחו את תאריכי המפגשים

אחד כן יכול להגיע אחד לא יכול להגיע - המפגש מתחיל להתנדנד כמו מגדל קלפים

קובעים תאריך למפגש - מי שיכול להגיע מגיע, מי שלא, לא - יהיו עוד מפגשים.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

איך קובעים?

מי המחליט?

שיקבע...

אם אין כזה, מחפשים תאריך שיהיה הכי מתאים לרוב האנשים.

זה עולה לנו רק זמן מול המחשב ודפים בפורום.

פורסם

יש מנהל פורום - קוראים אותו איתמר

הוא קבע תאריכים ושריין אותם בדביק - זה עובד מצויין

הבלאגאן שהיה בפורום לפני זה במפגשי מרכז היה בלתי נסבל

זו היתה מאפייה של קבוצות של חברים שתמיד אחד מהם החליט שאם הוא לא יכול להגיע - גם האחרים לא יבואו

וכל פעם זה לא יכול היום וזה לא רוצה אם זה לא בא...

מהרגע שהמפגשים שוריינו - כל הבולשיט הזה נגמר.

אם איתמר שריין תאריכי מפגשים לדרום - אני מציע שמי שיכול להגיע, שישתדל להגיע, מי שלא, יהיו עוד מפגשים.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

הצעתי לכמה אנשים: מי שמעוניין לסדר מחדש את מפגשי דרום וצפון - אהלן וסהלן. כרגע מפגשי דרום מתרחשים אחת לחודש וחצי-חודשיים ומפגשי צפון פועלים בשושו או שמודיעים עליהם בהפתעה כמה ימים מראש.

אם מישהו מהדרום או הצפון ירצה להכין רשימת מפגשים מסודרת ולהעביר לי אותה זה יהיה מצויין.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

איתמר חשבתי שבהודעה הקודמת שלך אתה מאשר לנו להקדים את המפגש ולדון על זה כאן..

כנראה שטעיתי.

אני לא ברמה של לארגן, אני לא מכיר את האזור או את רוב האנשים, בהתאם לתאריך שיהיה, אם יהיה, אעדכן הגעתי.

פורסם

אפשר לדון אבל זה חסר טעם. אף פעם לא נגיע למצב של הסכמה ומה שכולם רוצים.

אני מציע לארגן את המפגשים בסדר קבוע, כמו במרכז, שבת ראשונה של כל תחילת חודש.

אני לא חושב שזה נכון לערוך מפגשי דרום פעם בחודש, אבל פעם ב 5-6 שבועות נשמע לי פשרה הגיונית.

אם מישהו מתנדב לשבת עם לוח שנה ולתכנן מפגשים לשנה הקרובה ולראות שזה לא נופל על חגים או מתנגש עם מפגש מרכז יום למחרת - בכיף.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

מוטי

תקשיב לעצה של בעלי נסיון

מפגשי דרום עדיין לא מתקיימים בהיענות גדולה מספיק - אם תבצע אותם בתדירות גבוהה מידי - כמות החברים למגפש תקטן אף יותר ורק תקרב את המצב בו מפגשי דרום יכשלו באופן נחרץ.

תשאיר את המצב כמו שהוא למרות הרצון להפגש יותר.

Pioneer TS-X150

פורסם

זה רצון שנובע מכמה אנשים ישראל, גם כאלה שפנו אלי בה"פ. כרגע לא התבצע שום החלטה או משהו רק העליתי תאריך. שרול חושב על תאריך אחר. נראה מה יהיה בסוף

• תוכן חדש...