Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5776 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האמת בא לך משחק ממש ארוך? משחק שבאמת שווה להשקיע? עלילה פסקול מדהים (ושאר שטוייות שגיימרים אוהבים)

סדרת MASS EFFECT

בסופו של עניין, זה תלוי מה אתה אוהב.

אני למשל פריק מחשבים, ואת הסכומים כמות המחשבה מחקר וידע אישי-שחברים כאן השקיעו ברכבם (פרוייקטים)

אני השקעתי במחשב שרכשתי לפני חצי שנה, שעלה לי קרוב ל 10K (האמת רציתי להשקיע יותר אבל אני גם סטודנט..), וזה בלי מסך,

ואחרי יומיים רצתי ורכשתי עכבר ב500 שקל, פד עכבר של רייזור (גם לו יש כמה מעלות לא רוצה לשעמם אותכם)

ומקלדת. ותמיד יש משהו שאני רוצה להחליף ("לשפר") זה בלי סוף כמו בעולם שיפורי הרכב.

אני כבר יודע שכך גם יהיה עם הרכב שאני ארכוש. מה לעשות כל אחד והתשוקה שלו.

האמת לא ממש קשור, אבל סתם רציתי לשתף אותכם.:-)

COMP: ARC AUDIO Black 6.2

AMP: GENESIS Series III Four Channel

SUB: ARC AUDIO Black 12V2 D2

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
רעיון רע ומיותרות כמעט כמו סטרימרים.

סטרימירים זה רעיון רע ומיותר ?

בחייך, זה אחד הדברים היותר נוחים, שימושיים ומבריקים שאני חושב אליהם. הפך את מלחמת ה BLUE-RAY ו HD-DVD ללא רלוונטית לחלוטין.

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

לגבי הפריצה של ה PS3 :

אי אפשר לעלות עליה כי זה בסה"כ USB חיצוני ואם אתה רוצה לשחק און-ליין תשלוף אותו החוצה וחזרת לקוד המקור של מערכת ההפעלה.

אין עדיין מקורות אחרים שמוכרים את המוצר אבל אם המוצר אכן אמיתי אז תראה אותו מופץ תוך שבועיים שלושה [דיברתי עם משווק מוכר בארץ].

אני אישית מסכים עם הקביעה של תוריד מה שבא לך כי זה יקר ותקנה אם אהבתה.

אני גם מכיר מספיק אנשים שמחזיקים שני קונסולות של XBOX במקביל האחד פרוץ עם משחקים לא מקוריים למשחק ובדיקה ועוד קונסולה אמיתית לגיטימית "בטולה" שלא נגעו בה ומשחקים מקוריים למשחקי רשת.

לצערי לאור הזמן המאוד מועט שיש לי היום אני כבר לא גיימר גדול וה WII שקניתי לפני שנים מספר עומד מיותם ומקסימום משמש לי כסטרימר או בדיקות של קוד פתוח שאני מריץ עליו.

אני מקווה שמחירי החומרה והמעבדים ירדו כדי שיוכלו להצדיק את רכישתם לכל מי שמעוניין.

בוקר טוב.

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם
למה? כי הם הגנבים, זה למה.

אני בקושי משחק במחשב, ולמען האמת המשחק היחידי שהיה לי עד לא מזמן היה GTA4 (קיבלתי מתנה מקורי).

יום אחד היה שילוב נדיר ביותר של חופש וקצת שעמום וחבר שחפר לי על איזה משחק מחשב מדהים, מודרן וורפר2 משהו כזה, והייתי בבאג, ראיתי, עלה לא מעט, נראה לי 329 או איזה סכום הזוי כזה ואמרתי, יאללה - פעם בחמש שנים אני משחק, נתפנק, קניתי.

ותבין, אני לא אחד שחורש, אלא משחק ממש בקטנה שיש לו זמן פנוי ואין לי זמן פנוי.

בקיצר, אחרי יומיים בערך (אולי אולי אולי 5-6 שעות משחק) נגמר. THE END.

הייתי בשוק. המשחק החזיק פחות זמן ממה שלוקח לי לעבוד ולהרוויח את הכסף לקנות אותו.

רציתי ללכת לחברה שמוכרת את הביזיון הזה ולהעיף את זה למנכ"ל בפרצוף (לא משתלם כלכלית, טיסה לחו"ל וזה...)

לי אין משחקים פרוצים, אבל גם מקורי אני יחשוב 7000 פעמים לפני שאני אקנה שוב.

אם ימכרו משחק ב-69/79/99 ש"ח אז סבבה, אבל במחירים ההזוים שהם רוצים - מבחינתי כבוד לכל מי שמוריד מזוייף - זהו המרד הצרכני שלנו נגד התאגידים החזירים האלו.

תאמין לי שאם יורידו בצורה דרסטית את מחירי המשחקים ב-70% אז כמות האנשים שיקנו תעלה והרווח הכולל לדעתי יהיה גדול יותר, אבל מה לעשות, חזירות. כל אחד דוחף את היד לצלחת, המפיץ, הספק, המוכר, מי לא. ולא תגיד שכל אחד לוקח חתיכה קטנה, כל אחד מנסה לתפוס כמה שיותר... אז שייחנקו.

מי אתה שתקבע באריזה מחיר הם ימכרו את המוצר שלהם? יש מחיר ואם לא מתאים לך אז תגנוב?

רק לידע כללי, סוני סגרה את מחלקת פיתוח המשחקים שלה בארה"ב בגלל הפיראטיות אז תמשיכו לגנוב ושיהיה לכם כל טוב.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

אחת הבעיות של ה-PS3 בארץ היא המחיר הלא הגיוני. גם של הקונסולה עצמה וגם של המשחקים. משחק חדש בארץ יעלה 350-400 שקלים. משחק חדש בארה"ב יעלה מקסימום 60 דולר - 220 שקל. אם המחירים היו נורמליים כמו בחו"ל, להערכתי להרבה יותר אנשים היה את המכשיר בארץ.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

לא חייב להוציא הון על משחקים. גם בארץ אפשר לעיתים קרובות לקנות משחק יחסית בזול. באופיס דיפו לא מזמן הייתה מבצע והיו מלא משחקים לPC, PS3 וכד' במחירים בסביבות 70ש"ח. קניתי אז NFS SHIFT (משחק מדהים ד"א: הגרפיקה, המכוניות ורמת סימולצייה של נהיגה פשוט מעולים).

אני תמיד קונה רק תוכנות/משחקים מקוריים. או אם אפשר, משתמש בתוכנות שהן חינמיות ויש הרבה מאוד תוכנות מאוד שימושיות, החל מפיירפוקס למשל, אופן אופיס, מערכות הפעלה LINUX שהן מעולות וכד'.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אני מזמין משחקים לPS3 מחו"ל במחירים נמוכים מאוד, אני לא רואה סיבה שאנשים לא יעשו אותו דבר.

אבי.

פורסם
אחת הבעיות של ה-PS3 בארץ היא המחיר הלא הגיוני. גם של הקונסולה עצמה וגם של המשחקים. משחק חדש בארץ יעלה 350-400 שקלים. משחק חדש בארה"ב יעלה מקסימום 60 דולר - 220 שקל. אם המחירים היו נורמליים כמו בחו"ל, להערכתי להרבה יותר אנשים היה את המכשיר בארץ.

אתה צודק, אך מחיר הקונסולה ירד משמעותית, וכיום היא באותה רמת מחיר של הXBOX360, בגלל ה"פריצה"

תיתכן תחרות בין השניים, למרות שמי שקנה את PS3 עדיין הישתמש במקוריים.

לא חייב להוציא הון על משחקים. גם בארץ אפשר לעיתים קרובות לקנות משחק יחסית בזול. באופיס דיפו לא מזמן הייתה מבצע והיו מלא משחקים לPC, PS3 וכד' במחירים בסביבות 70ש"ח. קניתי אז NFS SHIFT (משחק מדהים ד"א: הגרפיקה, המכוניות ורמת סימולצייה של נהיגה פשוט מעולים).

אני תמיד קונה רק תוכנות/משחקים מקוריים. או אם אפשר, משתמש בתוכנות שהן חינמיות ויש הרבה מאוד תוכנות מאוד שימושיות, החל מפיירפוקס למשל, אופן אופיס, מערכות הפעלה LINUX שהן מעולות וכד'.

הדבר הכי קרוב שאני מכיר לסימולציית נהיגה, שבאמת מדמה ולא מתיימר- Live For Speed

ביחוד עם Logitech G25/27.

כבוד לLINUX אך לגבי שימושיות ביום יום אני לא רואה איך שום מערכת הפעלה תוכל להחליף אותה (עריכה: אותה- את הוינדוס), בכל האספקטים.

COMP: ARC AUDIO Black 6.2

AMP: GENESIS Series III Four Channel

SUB: ARC AUDIO Black 12V2 D2

פורסם

למשתמש ביתי ממוצע, שרוצה להוריד סרטים, לצרוב דיסקים, לשמוע שירים, לכתוב מסמכים, ליראות ולבנות מצגות, לגלוש באינטרנט לינוקס נותנת את המענה.

יש לי בבית מספר מחשבים שעובדים עם UNIX/LINUX ויש גם מבוססי חלונות (בגלל משחקים ועבודה).

מה שיש ב-NFS ואין ב-LFS זה מכוניות "אמיתיות" (הכוונה כמובן למשהו שמדמה מכוניות אמיתיות) וזה פיצ'ר די נעים.

אם אי אפשר לנסוע על למבורג'יני אמיתית, לפחות אפשר במשחק. ב-NFS SHIFT בלתי אפשרי כימעט לשחק ללא הגה. גם אצלי הגה עם פדליות של Logitech (לא זוכר איזה דגם). אני גם מאוד אוהב למשל את האפשרות של טיונינג, שינוי יחסי העברה בגיר, שינוי זוית ספויילר. SHIFT מאוד התקדם לאומת מה שקדם לו. גם נזקים די נחמדים, לצערי הרב אומנם בעיקר רק ויזואליים וכיוון פרונט (אי אפשר להרוס מנוע). יש מד חום שמראה טמפרטורה, אפשר לגרום לא להתחמם יתר על המדינה וזה לא גורם שום תופעות (וחבל). לפי מה שהם רושמים, במשחק הזה הם נתנו את הדגש לא על משחקיות אלא על סימולצייה.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

רוני - תטרח לקרא את מה שכתבתי בעמוד הקודם - אם תקנה חכם - אפילו בארץ לא תשלם 350-400 ש"ח - יש שם לינק לתרד שלי עם רשימת חנויות זולות גם בארץ וגם בחו"ל.

בגדול - כל משחק חדש שיוצא באותו יום - 220 ש"ח עם משלוח לארץ בערך , כל משחק בן כמה חודשים עד 150 ש"ח כולל משלוח בארץ , ולפעמים גם יורד מ100...

זה כמו שתגיד ששמן עולה המון - כי ככה הוא עולה באוטו דיפו , ולא תטרח לחפש חנויות חלפים שהם לא אוטו דיפו.

talroze ועוד איך משאיר שאריות - כולל הקוד של הדיבג , כולל התוכנה לגיבוי משחקים וכולל ה"התקנות" של המשחקים.

אבל חכה ל27 - תיהיה יותר חכם לגבי זה (ולגל הבאנים הראשון שסוני יביאו ... )

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם
מי אתה שתקבע באריזה מחיר הם ימכרו את המוצר שלהם? יש מחיר ואם לא מתאים לך אז תגנוב?

רק לידע כללי, סוני סגרה את מחלקת פיתוח המשחקים שלה בארה"ב בגלל הפיראטיות אז תמשיכו לגנוב ושיהיה לכם כל טוב.

אוי לא... מה אני יעשה בלי המחלקת משחקים של סוני :roll:

מי אני שאקבע באיזה מחיר הם ימכרו? אני הצרכן ואני אקבע מה מתאים לי ומה לא.

ואם לא מתאים לי לא אקנה.

ועובדה שעוד המון עושים כמוני (לא קונים), אני אישית לא "גונב" ולא צורב, אבל זה כי אני לא משחק - ת'אכלס - האופציה של לקנות משחק מקורי היום נראית לא רלוונטית בעיני, והעובדה שהציבור מצביע ברגלים.

פורסם

אם אתה לא קונה זה בסדר גמור אבל זה שהמחיר גבוה לא נותן לאף אחד את הזכות לגנוב.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

זה בערך דיון חסר טעם חברים.

אנחנו בתפיסתנו שלנו תמיד נראה את המחירים הגבוהים של מוזיקה/סרטים/משחקים וכו' כשערוריה ובצדק (מהצד שלנו).

התאגידים למיניהם חזירים היו וחזירים יישארו,לא מעניין אותם לקצץ מחירים ולהרוויח קהל יעד גדול פי כמה (עצוב עד כמה שזה נשמע).

גם לי ימי הורדות המשחקים נגמרו מאז שמכרתי את ה PS2 שלי / מחשב גיימרים.

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

אז עברו שבועיים, והעסק מתחיל להתחמם :-)

כבר יצאו מספר חיקויים לPS3JB המקורי שאומתו כבר כעובדים ואפילו יצאה התכנה המקורית שניתן להעלות על כונני USB מיוחדים (שאמנם עולים כ30 דולר, אבל זאת עדיין התקדמות).

עכשיו רק נותר לחכות שיצאו תוכנות שימירו ISO לפורמט שהPS3JB קורא (כבר יצאה אחת אבל לפי תגובות באינטרנט היא לא בדיוק עובדת), ואנחנו מסודרים :-D

פורסם

לאחר כל הדיונים המקיפים .

עולה בי החשק לרכוש PS3 [אפילו משומש].

לאחר שיטוט מהיר בזאפ שמתי לב לפער המחירים הלא הגיוני בארץ:

קונסולה חדשה מחיר החל מ 1600 ש"ח

קונסולה משומשת מחיר החל מ 1400 ש"ח.

קונסולה משומשת במצב טוב מאיביי בסביבות ה 180$~ ???

אז יש מצב שאני מפספס פה משהו או שבתקציב של 800~ ש"ח אני יכול להתחדש בקונסולה מיובאת מחו"ל ?

אם כן אני רוכש אחת + דיסק של טרה + USB פריצה.

תודה.

טל.

טוב שם טוב משמן טוב

• תוכן חדש...