Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ביטוח נהג חדש- עד גיל 21?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5777 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אנחנו מתכננים לקנות אותו חדש בזמן הקרוב, היום אבא הרים לסוכן ביטוח שיחת טלפון בעניין הביטוח ופתאום עלתה הסוגיה שלא משנה אם אני שנתיים על הכביש או אפילו 4, כל עוד אני לא בן 21 אני עדיין נחשב לנהג חדש ע"פ הביטוח.

להזכירכם, נהג חדש ולא נהג צעיר.

אני הייתי קצת בשוק, איך זה אפשרי? ע"פ המדינה אני בעוד 5 חודשים לא נהג חדש לעומת זאת הביטוח החליט "לא בא לנו להסתכל בחוקים, עד גיל 21 הוא נהג חדש מבחינתנו"

אני עם עבר ללא תאונות, בלי דוחות בכלל.

HU: Alpine W520 processor: JBL MS8 comp: Audison voce 3way @ Zapco reference 1000.4 & Zapco reference 350.2 Sub: Hertz HX300D @ Audison LRX 1.1

פורסם

נשמע מוזר, מרגל שסיימת נהג חדש - סיימת נהג חדש.

חברות ביטוח לרוב מחשיבות אותך כנהג צעיר עד גיל 24 ואז אתה יכול לנסוע בכל רכב שמבוטח בביטוח מקיף / חובה רגיל.

אני לא יודע לאיזה חברה פנית, אבל גיל 21 ונהג חדש נשמע קצת מוזר..

פורסם

ההגדרות של חברת הביטוח לאו דווקא קשורות להגדרות בחוק.

לנהגים עד גיל 21 המחיר הוא יקר בכל החברות, לא משנה איך החברה החליטה לקרוא לזה (חדש או צעיר). אני מציע שפשוט תשווה מחירים ותנאים (כי מחיר זה לא הכל), ותראה האם באמת משהו חריג בחברת הביטוח הזאת, מעבר להגדרה "נהג חדש".

מתנדב בארגון ידידים

פורסם

בביטוח אין הבדלים מהותים בין נהג חדש לנהג צעיר.

ההבדלים הם בכמה שקלים. עד שלא תגיע לגיל 24 וכבר לא תיהיה נהג צעיר,רק אז המחירים ירדו.

פורסם

אני לא חושב שזה אפילו נקרא בחברות הביטוח "נהג חדש", כי כמו שאמרו "נהג חדש" זה מונח שמוגדר בתקנות התעבורה.

חברות הביטוח בדרך כלל מבדילות בין קטגוריות של "נהג עד גיל 21 או עם מתחת לשנה וותק", "נהג מעל גיל 21 עד גיל 24 עם לפחות שנה וותק" ו"נהג מגיל 24 עם לפחות שנה וותק". (בסדר מחיר יורד)

יש חברות שיש גם מדרגה בגילאים 25, 30, 50 וכו' אבל הפערים המשמעותיים הם בין אלו שרשמתי למעלה.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

נהג חדש או נהג צעיר, הפרש המחירים זניח מאוד. עד גיל 24, תיאלץ לספוג את העובדה שמחיר הביטוח יהיה יקר יותר.

• תוכן חדש...