Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הודעה שצריך למלא מים לוישרים למרות שהמיכל מלא, c5‎ ‎2002

adel
שימו לב! השרשור הזה בן 5181 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

שלום,

אתמול קיבלתי הודעה שצריך למלא מים במיכל של הוישרים, top up washer fluid, היום בדקתי ומצאתי שהיה חסר ממש קצת עד המקסימום. הוספתי נוזל ובכל זאת קיבלתי שוב את ההודעה שוב.

מה יכולה להיות הבעיה ומה לעשות.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני אישית משער שזו בעיה של החיישן שמודד את רמת הנוזל, או שהוא תקול או שישנו מגע רופף בחיבור שלו. איך אפשר להגיע אליו? כמובן שהוא יושב על הצד של המיכל.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפי דעתי אולי ישנה הצטברות בוצה שמפריעה לקריאת החיישן או המחשב שמנהל את מיכל הוישרים.

אולי פלאשינג למיכל הוישרים יכול לפתור את הבעיה ומילוי בנוזל טרי יכולה לפתור את הבעיה או אולי ריסט למחשב של מיכל הוישרים?

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפי הוראות יצרן, באיזה נוזל צריך להשתמש שם?

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אובר חיישניזציה של העולם המודרני. אצלי בפונטו אני תמיד יודע שחסרים מים לפי זה שלא נזרקים מים דרך השפריצרים...

בכל מקרה בדוק היכן נמצא החיישן הסורר, תנסה לנקות אותו. ייתכן והוא לא מצליח למדוד את כמות המים כי הוא מטונף.

לגבי הבוצה - האם אתה יד ראשונה? אם לא, ייתכן ומתישהוא במהלך 8 השנים האחרונות השתמשו גם במי ברז והצטברה אבנית על החיישן + שאר מרעין בישין וזה מה שגורם לבעיה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אובר חיישניזציה של העולם המודרני. אצלי בפונטו אני תמיד יודע שחסרים מים לפי זה שלא נזרקים מים דרך השפריצרים...

מסכים לגמרי עם המשפט הזה, כל כך הרבה חיישנים, הבעייה שצריך להשקיע בתחזוקה ותיקון של כל החיישנים האלה ולא בטוח שחסכנו משהו בסופו של דבר.

למה אני כל הזמן בהרגשה שהמכונית של פעם לפני דור החיישנים והמחשב הייתה הרבה יותר אמינה ?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני יד שניה, אך זאת שלפני אין מצב שהיא תשתמש במים רגילים, אם כבר מזוקקים או נוזל שמשות.

השאלה עכשיו, איך אני יכול להגיע לחיישן הזה? ואיך לפרק אותו?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כמו שכתבו, חיישן תקול, או לחלופין מגעים רופפים, ולכלוך/אבן או כל דבר אחר שמפריע

לחיישן.

תפרק את המיכל ואת החיישן, תנקה הכל, ותקווה שיעבוד...

אם לא, כנראה יש צורך בהחלפת חיישן.

בהצלחה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפי דעתי: מקסימום אם לא יסתדר לך, תלך למורשה ותתחבר לסקאנר, הם כבר יסדרו לך את התקלה תמורת סכום סמלי נכבד.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

זה אמור להיות תרשים חלקי המתיז והמיכל ב C5 מהשנתון שלך, אני מעריך שככה זה אצלך.

שים לב לחיישן הגובה - חלק מספר 9

ניראה שאפשר לפרק ולנקות אותו או מקסימום להחליף אותו

washer.jpg

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יש לי את התרשים הזה, כדי להגיע אליו חייבים לפרק את הטמבון או שישנה דרך אחרת להגיע אליו? כשמפרקים האם ישנה סכנה לדליפה לאחר הרכבתו חזרה? ועם מה אפשר לנקות אותו?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שלום,

היום פירקתי את החיישן, האלקטרודות שלו היו שחורות. ניקיתי אותם טוב טוב והחזרתי אותו למקום. אך ההודעה עדיין הופיעה! אני מסיק מסקנה שהחיישן תקול, האם ישנה אפשרות אחרת? איך אפשר לבדוק את החיישן כאשר הוא בחוץ (מפורק)?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ואם אתה לא מחזיר את הקונקטור לחיישן הזה,עדיין תופיע הודעה?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 5181 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...