Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איך מנקים את מושבי הקטיפה בסיטרואן C5?

נהג מתחיל
שימו לב! השרשור הזה בן 5221 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

חברים שלום,

אני רוצה לנקות בחומר כלשהו את מושבי הקטיפה בסלון ה C5 שלי.

האם קרבונה יתאים, או האם נדרש חומר עדין יותר? יש למישהו נסיון בניקוי האריג הספציפי הזה?

הבהרה - לא מדובר בכתמים טריים אלא פשוט לעבור על המושבים כי עוד לא עשיתי את זה מאז שרכשתי את הרכב..

תודה רבה,

אודי

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני ניקיתי עם מיכל קצף של STP, שניקה היטב אך גם יצר רטיבות ודרש הקפדה על פיזור וזמן תגובה אחיד כדי שלא ליצור הבדלי נקי/נקי פחות. לכן כדאי לא להתפזר על יותר מדי שטח בבת אחת.

התוצאה בהחלט שווה את המאמץ.

אני מציע שתנהג לפי האזהרה שמודבקת על כולם - לנסות קודם על איזור נסתר... ואח"כ קצת אומץ והרבה עבודה.

בהצלחה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תודה, אני אנסה את הקרבונה במקום נסתר, אם לא יהיה אפקטיבי נלך על ה STP.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תודה, אני אנסה את הקרבונה במקום נסתר, אם לא יהיה אפקטיבי נלך על ה STP.

עם אותו STP גם ניקיתי את חגורות הבטיחות הקדמיות שהיו שחורות:

משכתי אותן עד הסוף החוצה, תפסתי עם אטב שלא יחזרו, הנחתי בתוך קערת פלסטיק והתזתי קצף לתפארת.

אחרי עיסוי קל והשרייה הגונה משכתי אותן מחוץ לרכב, סגרתי את הדלת ושטפתי עם צינור מים...

ייבשתי היטב עם מגבת והותרתי על המושב יום שלם לייבוש קיץ מלא לפני שגלגלתי חזרה.

יצא כמו חדש.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ניתן גם ע"י סבון כלים כמו FARRY תוך כדי הקצפה עם מיים וסקוץ'

יוצא כמו חדש

מה שכן דרוש איזה שעה בעמידה בשמש או לאוורר את האוטו לאחר מכן על מנת שהמיים התהדו...

בהצלחה

בברכה

המשך נסיעה טובה ובטוחה.

חולה צרפתיות מלידה עם ניסיון.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 5221 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...