Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב ראשון בסביבות 20+

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5761 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי..איזה רכב אני יכול לקנות בסביבות 20+ תוספות ליישור קו?

הרכב אמור לשרת אותי כל יום בכביש 431..רכב ראשון שאני קונה ואני נהג חדש.

בנוסף אני צריך גם נגן מוזיקה במידה והבעלים לא ישאיר לי.

חשבתי על רכב קטן כמו המיצובושי קולט, אבל הבנתי שהצריכת דלק גבוהה.

איזה אפשרויות יש חוץ מפונטו?

איזה רכב ייראה טוב? לא משפחתי ענק? ויתן צריכת דלק טובה?

אני מוכן לכל אפשרות! אבא שלי פשוט לא מתנתק מהרכב שלו ואני משתגע כבר!

אפשר עזרה? חשוב לי גם שהרכב יראה נורמלי אם אני מעלה לשם את הבת זוג שלי וכדומה.

אני פתוח לכל הצעות ורעיונות!! חוץ מזה שנמאס לי לשמוע על הפונטו שזה רכב שנראה לי מאוד מכוער..ועל הלנטיס 323 שלא נראה לי בחיים שאני אמצא כזה רכב שלא טחנו לו את הצורה..

אופציות: הרכב חייב להיות אוטומטי בלבד:

1. סוזוקי באלנו מודל 2000 ומעלה?

2. מיצובישי קולט?

3. סופר לנסר שמורה?

4. אופל קורסה?

5. שרייד?

6. רובר? דייהו?

7. פורד פייסטה?

I never thought it could happen, but love hit me like an elephant and I was thrown into a jungle of dreams.

פורסם

איך דייהו נובירה מודל 2001 עולה ככ זול? זה רכב גרוע?

I never thought it could happen, but love hit me like an elephant and I was thrown into a jungle of dreams.

פורסם

מישהו יכול לתת דעה לגבי סוזוקי באלנו מדגמים 2000 ומעלה? זה רכבים טובים? צריכת דלק?

פורסם

סוזוקי בלאנו מהשנים 2000 ומעלה הוא דגם נפלא.

לי לא היה ניסיון עם רכב כזה ספציפי, אבל הייתה לחבר והוא היה מרוצה עד השמיים.

נותן תמורה טובה למחיר. אני לא יודע לגבי צריכה בדיוק, אבל הוא לא אוכל דלק יותר מדי.

אם הוא נוח לך ואתה אוהב, לך עליו בכיף.

בהצלחה.

רותם

פורסם

מישהו פה נהג על בלנו שנת 2000 ומעלה? ויכול לומר איך היא?

ומה ההבדלים בינה לבין בלנו שנת 96? אני נהגתי על בלנו 96, והיא נורא מהירה, אבל הנוחות ברכב ממש גרועה.

הכסא נהג וכדומה......האם בדגם הכי מפואר נניח 2002 שיפרו דברים חוץ מABS?

פורסם

לאבא שלי יש סוזוקי בלנו 96 הוא מבסוט עליה אחי , אמינה מאוד בלי שום תקלות .

וצריכת דלק מאוד נמוכה- מאוד אבל מאוד חסכונית מאוד מאוד ואני לא מגזים.

ולא חסר לו כוח , מרגישים שהוא דוחף ודוחף, אפשר להגיד מהירה.

מומלץ בחום בייחוד מעל שנתון 2000.

ולמען האמת, מעולם לא שמעתי תלונות על הבאלנו, רק את היתרונות שלו אני שומע , כל בעל סוזוקי בלאנו לא מתחרט לאף שניה שקנה, יש לו שוק ממש מעולה ולא חסר חלקים .

פשוט רכב מושלם לתמורה טובה ביחס למחיר. החסרון יחיד שלו שהעיצוב שלו לא משהו .

קח לך אחת שמורה עם ק"מ נמוך ויד נמוכה ותתחדש !

בהצלחה.

פורסם

תשמע...עידן לפי דעתי העיצוב של השנת 99 ומעלה ממש יפה, עם הסמל הזה של הסוזוקי מקדימה.

ואם משיגים תרכב בצבע יפה, רק לא בלבן!! למשל אפור או כחול או לא יודע מה הוא דווקא נראה בסדר, במידה ולא ירד הצבע.

הדבר היחיד שהפריע לי זה שהכסא של ה96 פשוט זוועתי והורס את הגב..ושאין ABS.

השאלה בכמה כסף אפשר להשיג באלנו 2001-2002? ומעל כמה ק"מ לא להתקרב?

זה קריטי אם אני לוקח 99-לבין 2000-2002? הכל ברכב הזה נראה טוב...

אבל מה שמפחיד זה שאנשים אומרים שזה רכב הכי לא בטיחותי שיש ולא מתקשר עם המערכת היגוי וכל מיני דברים שקראתי.

עכשיו בתקציב של 20 אלף יש הרבה יצרנים אפשריים......מה למשל לגבי הונדה סיויק וכל הדגמים שנתתי בהודעה הראשונית?

אולי אופל קורסה בכלל? אני דווקא חושב שבלנו בעיצוב החדש בצבעים מסויימים דווקא נראית יפה..רק לא לבנה כזו שהיא ככ מכוערת שבא להקיא ממנה..!

מעניין אותי מה סוזוקי עשו עם השנים? מ96 ל2002? מה הם שינו? הרי היו תלונות על נוחות מושב, בטיחות, עשו משהו?

ולמה בכלל הפסיקו לייצר את הרכב הזה? וזה נכון שבלנו 96 תהיה יותר מהירה מ2002?

פורסם

אז ככה קודם כל תחליט חבר יקר איזה גודל אתה מעדיף כי יש הבדל ענקי בין הבלנו לקורסה...

לגבי הבלנו אני ממליץ עליו מאוד מאוד אחד הרכבים האהובים עליי אם מדובר בסכום הזה ובאמת שאין עליו מילה רע, מבחינת הבטיחות אני יכול להבטיח לך שרוב הרכבים במחיר הנ"ל הם באותה רמת בטיחות ככה שאין לך מה לפחד תנהג בזהירות והכל יהיה בסדר :wink:.

בנוגע לצריכת דלק של הרכב אני יודע שהאוטומט יכול להוציא 1:14 ואפילו 1:15 שזה נתון יפה מאוד בשביל רכב אוטומטי ולכן אם אתה שואל אותי לך על הרכב הזה כי הוא ממש מפנק לאומת מחיר השקעה במיוחד שעם חיפוש מאסיבי תוכל למצוא בלנו שמורה מאוד עם קילומטראז' נמוך.

אאדוי RS6 לנהוג פעם אחת ולחלום כל החיים

:|

פורסם

אהלן

הייתי בעלים של סוזוקי בלנו אוטומט 98..עד לפני שבוע שהוא הלך קאפוט (תאונה)

אז 1:14 זה רחוווווק מאוד מהמציאות

תנסה 1:9 1:8 במצב הכי חסכוני של נהיגה בלי התפרעויות...

(הרכב היה מטופל בקביעות כך שאין מצב שזה נבע מכשל טכני)

שאר חסרונות - משייטת חופשי על הכביש..וברוחות אתה יכול למצוא את עצמך עובר נתיבים חופשי

מושבים גרועים סבלתי מכאבי גב עד שהתרגלתי...

מרגישים כל אבן על הכביש.. גם עם בולמים חדשים.

יתרונות - רכב קל - מנוע שלא מתעייף גם בעליות קשות ובמצב ספורט לפעמים השאיר מאחור מכוניות חזקות יותר עם מנוע 1600....

לגביי בטיחות - תמיד שמעתי דברים רעים - אך למזלי בזמן האמת הנזק לא היה כזה גדול..הרכב עדיין טוטאללוסט אך רק בגלל שעלות התיקון עולה מהאחוז המותר...

בקיצור - לא רע בשביל רכב ראשון אך בהחלט לא חסכוני.

פורסם

כל אחד אומר משהו אחר..זה לא הגיוני שהרכב הזה יאכל אחד ל8 או ל9..מה זה מיצובישי לנסר או וולווו?

1 ל14 או ל15 אני מאוד מתקשה להאמין...אבל אם זה 1 ל12 ככה זה גם מעולה.

איך אתה יודע שלא מדובר בכשל טכני אצלך?

ומה זה הקטע הזה של משייטת על הכביש ועוברת נתיבים..מה זה ספינה או רכב?

נניח אם אתה נוסע ישר ומחזיק תהגה קליל הרכב יזוז לבד או מה?

ולמה הרכב הזה ככ שונה מרכבים אחרים בעלי אותו גודל? מה אין לו פח וברזל? זה מפלסטיק?

מה שכן באמת המושב ממש לא נוח, אבל אולי שיפרו את זה בדגמים החדשים? וגם אולי אפשר לשים על המושב משהו? איזה משהו מעור לשבת עליו? ואיפה שאני קורא אומרים שהרכב הזה טוב רק לייעוד שלו להגיע מנקודה א לנקודה ב בצורה יעילה. אז מה עוד הוא אמור לעשות?

בקשר לגודל של רכב: אין לי מושג סהכ נסעתי על 2 רכבים, יונדי אלנטרה ובאלנו 96 וזהו, אם קורסה זה רכב טוב ומהיר ואוכל לי פחות דלק אין לי בעיה גם ללכת עליו. אבל המליצו לי רק על יפניות.

דיקייד אתה יכול להסביר איך הרכב שלך נהיה טוטלוס? נתקעת בעץ? מישהו נכנס בך? אני מניח שבכל תאונה חזיתית בכל רכב אפשר חס וחלילה ללכת..אבל גם אם אתה נתקע בעץ או משהו ברכב הזה אתה בסכנת חיים?

פורסם

אני יודע שאין כשל טכני..

כי הרכב נבדק מספר פעמים גם שרכשתי אותו וגם במהלך הזמן עם הטיפולים..

1:12 זה מאה אחוז לא..

שהתכוונתי משייט זה אומר שכל קשר בין ההגה לגלגלים מקרי בהחלט - מה שאומר אחיזה גרועה = פניות מעל מהירות מסוימת עלולות להסתיים באסון = ברוח חזקה הרכב אכן יסטה לצדדים..

לגביי הטוטאלוסט...

נכנסו בי שתיי טנדרים בצומת...אחד מקדימה אחד מאחורה בצד השמאלי של הרכב

פורסם

טוב בסוף אני החלטתי לחכות ולא לקנות בנתיים רכב. אני נהג חדש ואני עדיין לא מרגיש שיש לי שליטה 100 אחוז על הרכב, ושליטה מאה אחוז במעבר נתיבים בכבישים מהירים. אז אני אתאמן עוד ואחסוך למשהו יותר איכותי.

תוך כמה זמן לוקח עד שמרגישים שליטה 100 אחוז ברכב? אני רק השבוע התחלתי לנהוג בלי מלווה..

לנהוג רק בעיר בהתחלה?

הסוזוקי ליאנה זה רכב טוב? שיפרו את כל הבעיות של הבלנו..?

דיקייד איזה טיפים אתה יכול לתת? לגבי הבלנו? אני בנתיים נוהג על הבלנו שיש להורים שלי

מזומרת ההגה לא מתקשר עם הגלגלים? בסיבובים להכנס ממש לאט ורק ביציאה להאיץ?

וכמובן בכביש רטוב ובגשם או כביש חלק, לא להכנס מהר כי אין ABS

מה עוד איזה טיפים אתה יכול לתת וממה צריך להזהר ברכב הזה? תודה!

פורסם

וכמובן בכביש רטוב ובגשם או כביש חלק, לא להכנס מהר כי אין ABS

מה הקשר ?

ABS נותן לך אפשרות להזיז את הגלגלים גם בזמן בלימת חירום.

"when you see a good move, look for a better one..."

Mazda 2 2014

Kawasaki Z400 2020

פורסם

חברה אני הולך לעשות סדר מדויק בדברים!

לי יש סוזוקי בלנו שנת 98 אוטומט ואני מרוצה ממנה בטירוף!!!

הרכב לא שותה הרבה דלק (1:12 עירוני בלי מזגן, 1:10 עם מזגן. 1:16 בינעירוני).

רכב מאוד מהיר (חבר עם פיג'ו 307 2007 מעדיף את שלי...) וגם ברקסים חזקים מאוד.

לפי דעתי המושבים נוחים מאוד, במיוחד הכריות של הראש (רכות מאוד).

והדבר החשוב ביותר - לא רואה מוסך (ואני רציני), יש לי אותו כבר מעל לשנה וחצי.

נ.ב לגיסי יש בלנו 96 אוטומט והוא גר בת"א ועובד בירושלים. הרכב עבר קרוב ל 400,000 קילומטר ולא הוחלף שום דבר רציני.

• תוכן חדש...