Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לפניי קניית ELX 2001

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5818 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, היום לקחתי ELX 2001 רציפה לנסיעת מבחן וכמה דברים ששמתי לב אליהם:

1) כשהאוטו על דרייב בעצירה מוחלטת יש מין רעידות כאלה, בנסיעה לא מורגש.

2) המזגן משמיע חריקות/ שריקות מאיזור פתחי המיזוג בקונסולה המרכזית וגם רעש כזה של בועות כשמדליקים מזגן.

רציתי לדעת מה דעתכם בעיניין ועד כמה זה רציני?

נ.ב. האוטו עבר 150K ק"מ.

תודה מראש לעונים.

פורסם

ראשית, את רמת האיבזור/תת דגם רושמים לאחר ציון הדגם.

אם הייתי רושם לך GLX על איזה רכב הייתי נותן לי תשובה?

לשאלתך:

1) אני מקווה שזה יכול לעזור לך.

2) לא אמורים לשמוע חריקות או רעשי בועות מוזרים.

בדוק אם מדובר בגוף חיצוני שמפריע בצנרת הבעייתית (אם זה נקודתי כפי שאתה מתאר).

פורסם

רעידות הן עניין פתיר לרוב, כמובן שעד גבול מסויים.

יש כאלו שבכל מצב ירגישו רעידות, ויש כאלו שלא ירגישו כלום גם עם תושבות קרועות.

לגבי המזגן בספייס, אם אתה שומע קולות ייתכן וזה מעיד על בריחת גז מהמערכת. אני יודע שאצלי בספייס, יש בוודאות

חור קטנטן ברדיאטור של המזג, ויש בריחה של גז. הקולות מהמזגן, לרוב דווקא לאחר כיבויו גרמו לי ללכת לבדוק מדוע הוא מקרר פחות טוב, ואז התגלה שאכן יש חור.

במקרה שלך: בדוק האם מילאו גז במזגן לאחרונה. אם כן, ברור שישנה תקלה (אלא אם יש חשבונית על תיקון) - כי גז לא צריך

כמעט אף פעם להוסיף באופן עצמאי.

לגבי הבועות, אני לא בטוח על מה אתה מדבר, אבל אם מדובר בקולות של זרימת מים, זה עניין מוכר בספייס, ומדובר באויר במערכת הקירור. זה לא דבר טוב, אבל אצלי ברכב זה שנים כך, וגם לאחר ניקוז אויר, עדיין נשאר קצת.

באופן מוזר, עכשיו אני נזכר שכבר חודשיים לא שמעתי את הקולות האלו. אבל זה סיפור אחר.

שים דגש בעיקר על מערכת קירור,עם נוזל קירור מקורי (כחול-ירוק), ובדוק האם בוצע בעבר ראש מנוע, ובכל מקרה, עדיף שיהיה רכב שטופל במוסך שיודע מה הוא עושה. הספייס קצת רגישה בנושא הטיפולים.

• תוכן חדש...