Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5788 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי הונדה אקורד מנוע 2000 יפיופה צבע חדש + תוספות קוסמתים רוצה לשפר את הספק מנוע כמה זה יעלה לי ויאפה

פורסם

תלוי מה התקציב שלך.

אני במצב דומה לשלך. יש לי אקורד שנת 94, מנוע 2.2 עם ה 145כ"ס דגם F22A.

לא מזמן הייתי בקטע השיפורים יותר מדי חזק ורציתי להעיף את המנוע הזה ולייבא מנוע דגם H22A עם 207כ"ס וגיר ידני מתאים, אבל אחרי חישובים כאלה ואחרים, הבנתי שהסיפור יעלה לפחות 15K לא כולל עבודה.

כרגע אני בבדיקת עוד אופציות, כמו התאמת ראש H22A למנוע שכבר יש לי. ולכל הסיפור הזה הצבתי לעצמי תקציב 10K, לא כולל שדרוג של כל מה שמסביב. נטו למנוע.

שונא גזענים !.

פורסם

התקציב בערך 15k , חשבתי גם להחליף מנוע ולהסב לידני אבל אני לא מכיר שום מקום טוב שיעשה את העבודה

פורסם

אם אתה מאיזור הצפון, או שלא מפריע לך להביא את הרכב לצפון, אני יכול לקשר אותך לבן אדם תותח על בכל מה שקשור להונדות. ברזומה שלו יש מלא הונדות טורבו שנבנו על ידו ונוסעות טוב מאוד.

שונא גזענים !.

פורסם

הייתי מתחיל מצמיגים טובים, ריענון בלמים (אולי אפילו רפידות מצ'ופרות) וריענון מתלים.

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם
תעשה הסבה לידני + טורבו קטן...

האם זה חוקי להסים טורבו ומי יכול לעשות את עבודה? כמה זה יעלה לי בהרך?

פורסם

שלחתי לך בהודעה פרטית מספר של בחור שעובד רק עם הונדות, והרבה הונדות טורבו נבנו אצלו ועברו הסבות כאלה ואחרות.

תדבר איתו, ותוכל לקבל את כל המידע שאתה רוצה לדעת.

בקרוב אצלי :)

שונא גזענים !.

פורסם

כמעט כל שינוי שנעשה ברכב אינו חוקי.

גם לא הוספת טורבו.

עלויות - אם עושים את זה כמו בני אדם אז כל מספר בטווח של 20,000 - 60,000 ש"ח.

אם עושים את כמו פאזל מרכיבים מפורקים מכל מיני ג'יפים ומסאיות אז אפשר בפחות.

אם חשובה לך אמינות ואתה לא רוצה להיות אצל מכונאי כל שבועים (או יותר) - כדאי שתשקול את העיניין שוב.

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

• תוכן חדש...