Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5803 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לדעתי אתה עושה טעות ראיתי את שני השרשורים שלך .

אני הייתי ממליץ לך למכור אם המגברים הפשוטים שיש לך כמו ה-blunkput לחבר את הסאב והרמקולים (הקומפוננט) למגבר האודיסון . ואת הרמקולים האחורים וליציאות Rear ברדיו את האחורים

כך יהיה לך שליטה כשהילד יושן גם בסאב וגם בבכל רמקולים וגם באחורים תוכל להעביר אם הסאונד קדימה כשתרצה ולהוריד את הווליום באחורים לגמרי כשתרצה.

יום טוב.

פורסם

אבל זו בדיוק האופציה שבחרתי וזה בדיוק מה שיהיה עכשיו. רק שה-BLAUPUNKT חזק יותר בגישור לסאב (210 וואט RMS מול 195 באודיסון) ולכן העדפתי להשאר איתו.

מצד שני, אני עובד עם 2 מגברים במקום עם אחד.

מישהו ממליץ אחרת? האם כדי באמת להשאר עם האודיסון ולמכור את כל המגברים שיש לי במקום? האם האודיסון יפעיל את הסאב טוב יותר למרות שהוא חלש יותר (על הנייר כמובן)?

פורסם

תבדוק את שני המגברים על הסאב (כמובן כל אחד לחוד) ותקבל אינדיקציה איזה נשמע לך יותר טוב.

אחר כך תהיה חכם יותר לגבי ההמשך.

מתחדשת*

פורסם

כרגע אי ןלא אפשרות לבדוק כלום כי עוד לא הגעתי להתקין את המערכת. אני בשלבים של הכנת מתאמים לרמקולים ולאחר מכן אני צריך זמן פנוי להתקנה. אני מניח שההתקנה תתפרש על פני כמה "סשנים" 8)

אז אתם אומרים להמתין עם המכירה ולסבחור במגבר שמנצל יותר טוב את הסאב?

מקובל :wink:

• תוכן חדש...