Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5786 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

בשעה טובה החלפתי את האלטרנטור באוטו. הבנאדם שביצע את העבודה אמר לי לבדוק את ההתקנה שעשיתי כי יכול להיות שההארקה של המגבר לא טובה ויכולות להיות נפילות מתח (מקווה שהבנתי אותו נכון)

בכל מקרה רציתי לדעת איך אני יכול לבדוק האם ההארקה שעשיתי טובה או לא.

תודה,

עומרי

פורסם

לא הבנתי למה קשורה ההארקה של המגבר לעיניין החלפת אלטרנטור

בכל מצב אם אתה מאריק את המגבר בחוט קצרצר של כ-4 גיי"ג ישירות לבורג חגורת הבטיחות במושב האחורי בעזרת נעל כבל איכותית אז ההארקה בסדר ואין שום צורך לבצע בדיקות ולהגדיל ראש

דרור

פורסם

לא ממליץ לאף אחד לחבר נעל כבל לבורג של חגורת הבטיחות מכיוון שזה לא הייעוד של הבורג.

פתיחה של הבורג וסגירתו מחדש במומנט לא נכון עלולה להוביל להרס הבורג או לשחרור הבורג עקב רעידות ומכאן כולנו יודעים מה ההמשך.

יש מספיק נקודות ארקה שייצרן הרכב תכנן אותם בקפידה ולשם מומלץ לחבר ארקה נוספת בלבד.

איזה כייף לי :)

פורסם

דרור, מרק צודק בדבריו, בנאדם ללא ניסיון יכול לגרום נזק.

בחלק מההתקנות אפשר להתחבר לאחד הברגים של הקפיצים האחוריים,

אבל אם זה רחוק מידי תחפש מתחת לדיקט, בד"כ אפשר למצוא שם איזה בורג גדול.

Volvo S40 T4 MT

Volvo For Life :-D

פורסם

יש לי פג'ו שנת 96. אין לי מושג איפה אפשר.

חיפשתי חתיכת מתכת עבה שייפתי אותה ושם שמתי את הנקודה.

בעיקרון חשבתי שאפשר לבדוק עם רב מודד את הנקודה או משהו.

אני יכול לפצל את ההארקה ל2 נקודות?

פורסם

כן, אין עם זה שום בעייה.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

נקודת ההארקה ברכב הפרטי שלי מפוצלת לשתי נקודות שמחוברות אחת אל השניה בעזרת כבל 4 גייג'

חיברתי מהבורג המרכזי של המושב האחורי (לא בורג של חגורות בטיחות) לבורג שנמצא בצד גב המושב האחורי...

זו היתה הדרך היחידה להשתיק את רעשי האלטרנטור ברכב הזה אבל אחרי היישום הזה - מאז אין רעשים בכלל - שקט מופתי

למעט העובדה שהרכב עצמו הוא קופסאת סרדינים על ארבע גלגלים :-D

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...