Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מידות רוחב פוקוס

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5788 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

אני מחפש לקנות פורד פוקוס, ולפי הבדיקות שעשיתי רוחב הרכב השתנה מ 170 ל 184. נדמה לי שבשנת 2005.

האם ידוע למישהו משהו בענין?

תודה רבה

פורסם

תודה על התגובה, אבל האנגלית שלי לא משהו, והתרגום של גוגל גם לא כ"כ...

הבנתי שם שהיה שינוי בסוף 2004 (הוי אומר דגם 2005) ומתיחת פנים ב 2008. האם המידות הגדולות יותר (184 ס"מ) הם מ 2005 או מ 2008?

תודה

פורסם

בדגם הישן היה שינויי קל בדגמי 2005 שכלל טאסות מעט שונות ושינויי עיצוב קלים בתא הנוסעים.

הדגם החדש שווק בארץ החל משנת המודל 2006.

בשנת 2008 התרחשו 2 שינויים. הדגם שהגיע בתחילת 2008 הגיע עם צגים שונים ומערכת שונה בתא הנוסעים ובאמצע השנה הגיעו הדגמים הנוכחיים שעברו גפ שידרוג חיצוני וגם שינויי עיצוב קלים בפנים ואת תוספת בקרת היציבות החשובה.

• תוכן חדש...