Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טיפול שנתי לפיג'ו 206

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5791 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם,

ברשותי רכב ידני 1400 משנת 2007. עלה על הכביש ב 12/2006.

אני עומד לקראת הטיפול השנתי - טיפול 4 שנים.

הרכב עם 24,000 ק"מ.

עד היום הרכב עשה 2 טיפולים ב 12/2007 וב 03/2009.

כאשר לקחתי אותו למוסך ב11/2009 נאמר לי שמאחר והטיפול הקודם היה רק לפני 8 חודשים אין טעם לבצע טיפול.

מישהו יכול לומר מה אמור לכלול הטיפול הקרוב?

כמו כן, האם להמתין ל 12/2010 או לקחת אותו קודם?

בנוסף, האם יש אתר כלשהו בו ניתן לראות מה עושים בכל טיפול? לשנים הבאות.

תודה מראש

פורסם

לגבי טיפולים.

רוב האנשים מסתכלים על הק"מ בין טיפול לטיפול ושוכחים שיש גם הגבלת זמן,

לדוג' טיפול כל 10000 ק"מ או שנה.

בפיגו אם אני לא טועה מבצעים טיפול כל 30000 או שנתיים.

לי יש 206 שנת 2001 ואני מבצע טיפול כל שנה [רכב ישן והחלפת שמנים פעם בשנה יכולה רק לעזור ולמנוע צרות בעתיד]

מה גם שרוב הזמן אנחנו נוסעים בעיר נסיעות קצרות [וגם בשנה לא עוברים את ה 6000 ק"מ].

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם

הי,

אשמח לשמוע אם מישהו יכול לתת את המפרט של מה צריך לעשות בטיפול או איפה איפשר למצוא אותו ברשת

תודה

פורסם

לא ניתן למצוא ברשת, כל בעל פיג'ו נתקל בבעיה זו בשלב כזה או אחר ברגע שהוא מחליט לעזוב את מוסך היבואן (או המורשה). אתה יכול ליצור קשר עם מחלקת שירות לקוחות בלובינסקי והם ישלחו לך את המפרט או לחילופין לשלוח לי הודעה פרטית ואני אעביר לך את המסמך שהם שלחו לי.

• תוכן חדש...