Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5822 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בבעלותי סובארו ג'סטי 93,

אני לא ממש מבין במערכות שמע לאוטו, עד כה מצאתי קומפוננט 6.5 (אם זה אומר משהו) במחיר סביר - 400 ש"ח

http://www.sounder.co.il/eMall/product.asp?pc=101929

יש לכם עוד המלצות למשהו בטווח מחיר הזה?

חשוב לי צליל נקי וחד ושיהיה באס חמוד +

פורסם

6.5 בכל מקרה לא יתאים. הגודל תושבות בג'סטי הוא 4X6, ונמא בקונסולה המרכזית. אולי אפשר לכניב שם קומפ' 4 אינצ', אולי. בכל מקרה בלי לדעת מה התקציב ומה הדרישות אף אחד לא יוכל לעזור לך.

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

פורסם

כתבתי גם למעלה, התקציב שלי למערכת הוא 400-450 שקל, חשובה לי איכות הסאונד ושיהיה באס חמוד +

מה הכוונה בקונסולה המרכזית? אני יודע שיש זוג רמקולים מקדימה בשתי קצוות הדאשבורד ומאחורה יש 2 רמקולים שרופים ומנותקים של pioneer על המדף של הבגאז'.

מה יצא לי משתלם יותר? קומפוננט או לקנות רמקולים? בטוח שהמידות הם 4x6? איך אפשר לבדוק את זה?

אם צריך עוד נתונים רק תרשמו ואני יוסיף.

תודה מראש

• תוכן חדש...