Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5769 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

(בפעם הראשונה) רכשתי I10 ידנית חדשה של יונדאי ,ונאמר לי שהספינה עם הרכבים תגיע באוגוסט ספטמבר.

היה מבצע ביומיים האחרונים והתלחתי לקבל באחת הסוכנויות :חיישני רוורס,טזעקה,דיבורית (בורי עם מסך מגע),

רים שמשות ופטור מאגרת רישוי.

השאלות שלי הן:

1. כשאומרים אוגוסט ספטמבר, האם המוכרים לוקחים כאן מקדם ביטחון ,או שאראה את הרכב רק בסוף ספטמבר?

2. יש לי ביטוח חובה על הנ'אסטי הישנה שלי, האם אני יכול להסב לרכב החדש ,או מה האפשרויות שיש ,בעצם אם אני

מזמין ביטוח ביטוח (גם מקיף), איך אני מזמין כשאין לי מספר רכב עדיין ?

3.במעמד המסירה מה אני מקבל לידי ? אני מבין ש 2 זוגות מפתחות + וגם 2 זוגות שלטים? האם מיכל הדלק מלא?

4. עד היום הסתפקתי לג'אסטי שלי בביטוח צד ג', מעתה אצטרך מקיף יש לכם המלצות שנותנת תמורה טובה למחיר?

5. חשוב !!!!! נעזרתי המון בשאלות ותשובות של חברים באתר, ולדעתי האתר הזה הוא מספר אחד בתחום ,אז תודה לכל היועצים ומשיבים.

פורסם

3. במעמד המסירה אמורים להסביר לך על הרכב מא' ועד ת', אכן אמור לקבל 2 מפתחות ו2 שלטים, אני חייב לציין שקיבלת רשימת תוספות מצויינת, ספר רכב ואתה אמור לבדוק טוב טוב עם העיניים שאין שום פגם ברכב מבחוץ ומבפנים לפני שאתה חותם על קבלת הרכב, מיכל הדלק לא מגיע מלא בדרך כלל. תתחדש!!

הרכב אמור להגיע בסביבות עד ה25K קילומטר על השעון.

פורסם

תתחדש ובשעה טובה!

אוגוסט ספטמבר - לוקחים מקדם זמן, אבל אין ציון מפורש של התאריך, אז אני מניח שנאמר לך במעמד ההזמנה מתי יגיע האוטו.

בד"כ מיכל הדלק כמעט ריק. יש רבע טנק.

והאוטו מגיע עם מספר קטן של ק"מ על השעון (15-10 אולי יותר).

עריכה:

אתה אמור לוודא שיש ה-כ-ל. ערכת כלים ואביזרים באוטו (ג'ק וגלגל ספייר). ובבאגז' יהיה אפילו פח זבל, ואפוד זוהר.

יש אפילו דף "מתנה" של משרד הרישוי, "נהג יקר, קנית אוטו חדש... תהנה וסע בזהירות", עם כללי זהירות (דווקא זה משהו שמצא חן בעיניי פשוט כי לא ציפיתי ממשרד הרישוי להיות כזה מפתיע).

אתה אמור לקבל רדיו וכל מיני חוברות (אם יש ציוד נלווה, אצלי זה היה רדיו דיסק, ודף הסבר של הנעילה המרכזית באוטו).

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם

לא נאמר לי מועד הגעה מדוייק ,אבל אני מניח שיש להם אינטרס למכור לי מה שיותר מהר,

לכן לא נידנדתי להם יותר מידי לגבי התאריך.

באמת משרד הרישוי מפתיעים עם ה"מתנה" שלהם...

בכל מקרה תודה רבה על כל המידע החשוב !!!!!!!!!!

פורסם

קח בחשבון שמהרגע שהרכב מגיע ארצה יש להתקין את כל התוספות שהזמנת, וכן לקחת בחשבון שבשל כמות המכירות המרובה יכול לעבור זמן עד שהם יכולים למסור לך את הרכב.

מבחינת החוק רכב יכול להמכר כחדש אם הוא עבר פחות מ-250 ק"מ.

עד כה רכשתי כ-10 מכוניות חדשות בימי חיי - הקילומטראז' הנמוך ביותר שקבלתי היה 7 ק"מ - הגבוה ביותר 140 ק"מ.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

וואו, ZVIT באמת תשובה מעניינת. גם ניסיון רב, וגם... מידע שלא ידעתי על ק"מ כחדש.

פותח השרשור, אפשר לשאול אם הרכב אמור להגיע בקרוב. בלי לחץ (אתה לא רוצה שיפשלו בהתקנות או משהו, כי אתה ממהר ורוצה לקבל את האוטו..).

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם

אתה יכול לנדנד להם אם זה עושה לך טוב... מנסיוני בשירות לקוחות בכלל זה אולי יכול לקדם אותך ביום יומיים - לא יותר מזה.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם

עוד משהו חשוב וזאת תעודת ביטוח חובה.

היא צריכה להיות בתוקף בעת מסירת הרכב.

לכן אתה אמור לקבל מהסוכנות את מספר הרישוי (ואולי גם את מספר השילדה - לא בטוח...) יומיים שלושה לפני מסירת הרכב על מנת שתוכל להכין את התעודה.

במעמד מסירת הרכב אתה אמור לקבל אישור מיגון. יש לפקסס אותו לסוכן.

סע בדרכים טובות.

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

נאמר לי שאין תאריך מוגדר והאוטו יגיע ,בין סוף אוגוסט לסוף ספטמבר.

למה אתה שואל ,גם אתה ממתין?

פורסם

היום הודיעו לי, שהספינה עם הרכבים מגיעה מחר לנמל ,ויקח שבועיים לתת לי

את הרכב. והם מבקשים שאגיע מחר לשלם את יתרת התשלום על הרכב.

יש לי עוד שאלה ,איך אפשר לדעת מבין כל הביטוחים המקיפים ,מי

טוב יותר : עם סוכן? או בלי סוכן, עד עכשו הייתי עם צד ג' בביטוח ישיר.

יש אולי באינטרנט אתר השוואה בין ביטוחים מקיפים (כמו שיש בחובה)?

או איזה מדריך לכל הסעיפים הקטנים שבביטוח?

פורסם

לפותח השרשור

א תתחדש אחלה רכב קטן וזריז (התנסיתי במנוע 1.2 גיר רגיל תענוג )

ב קיבלת רשימת הטבות נאה ויפה .

ג המלצתי לך לא ללחוץ יותר מיידי זה לא יעזור,

חוץ מזה כשתגיע לקחת את הרכב ב"ה הם ידעו טוב מאד מי אתה (המעצבן מהטלפון :wink: ).

ד בדוק את הרכב ב 50 עיניים אל תחתום על כלום לפני שאתה בטוח שאין לרכב שום מכה ושום שריטה .

ה תבקש לראות את מד האוץ לפני החתימה .

ן בדוק טוב את רישיון הרכב ואז השווה את הנתונים מספר רכב שם הקונה ומספר ת.ז

(אל תתבייש לשאול איפה מספר השלדה ומספר המנוע )

ז.לא לשכוח ביטוח חובה בתוקף (השווה שוב את המספר לרכב )

ח. בקיצור אל תמהר גם ככה 99% ממקבלי הרכבים החדשים באותו היום לוקחים יום חופש :-D .

ב ה צ ל ח ה

יוסי

פורסם

לכבמוביל עצמם יש סוכנות ביטוח - והם בד"כ מציעים תנאים טובים לכלי רכב המיובאים על ידם.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם

תתחדש וסע בזהירות.

אני גם קניתי רכב אתמול (לא חדש אומנם) ומכיר את החיפוש אחר הביטוחים. אל תמהר ללכת על הביטוח הזול יותר תבדוק טוב טוב לגבי הכיסויים שאתה מקבל כמו למשל רכב חלופי, שמשות, גרר, רדיו דיסק שירות החלפת פנצ'ר.

כמו כן תבדוק את מחירי ההשתתפות עצמית למוסכי הסדר ולא הסדר. יש הבדל עצום בין המחירים.

תכין מראש אישור על העדר תביעות שלוש שנים אחורה. חובה ברוב החברות. (בגלל הח.. הזה התעכב לי הביטוח בעוד יום)

ואל אל תתקרב לביטוחים הישירים. הם לא יותר זולים וההשתתפות עצמית שלהם בשמיים.

ואם כל זה היה לך מיותר סליחה על בלבול המח.

נסיעה טובה

• תוכן חדש...