Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5799 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה שבאמת חסר לי היה שירוקו של פעם. מה להם לא מגיע להצטרף למועדון

שילוב דורות

אז גם היה שילוב צבעים אני מניח

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• תגובות 65
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
דווקא לא.

1.4 + צ'יפ יהיה חזק יותר מכל 2.0 סטנדרטית, גם אם על הנייר יהיו לו כמה סוסים פחות.

ככה זה שמשנים את ה"מוח" ממוד רגיל לעצבני ביותר.

עידן

הבעיה שה1.4 נגמר בערך איפה שה2.0 רק מתחיל...

לא שזה ממש מעניין אותי כי ההשוואה לא רלוונטית, אבל בדקת את זה ? שני רכבים זהים (לא סקודה מול שירוקו) : אחד 2.0 סטנדרט, השני 1.4 משופר , עם אותו גיר וכו' ?

עופר, המטרה של מה שרשמתי לא היתה לבדוק למי יש גדול יותר אלא באמת לדעת אם יש כאלה שהעלו על הכביש את ה2.0TSI, [בכל זאת, זה פוטנציאל גדול להיות הרכב הבא שלי בעוד אי אלו שנים ואני לא מתכוון לרדת ל1.4...:)]

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אייל, בשיא הרצינות, זה לא נושא השרשור, אז נא לא להסיטו, בבקשה.

בכלל, אנשים בלי ניסיון אמיתי עם המנוע הזה, יכולים רק להניח השערות.

יש לי היכרות קרובה מאוד עם המנוע, אמרתי את מה שיש לי להגיד,

מי שרוצה להמשיך לחשוב מה שהוא רוצה להמשיך לחשוב - בכייף !

רק אל תעשו את זה בבקשה בשרשור הזה, כי אותנו - זה לא ממש מעניין.

יש מספיק שירוקו עם מנוע 2.0 על הכביש, יהיה לך מה לקנות בעתיד, אל חשש !

לקבלת מספרים מדוייקים, אנא פנה לסוכן צ'מפיון (לשעבר) החביב עלינו - עומר גלברט.

ישה, אם אתה מכיר אנשים בעלי שירוקו "של פעם" - אתה מוזמן להזמינם למועדון בשמחה,

כפי שאתה רואה, אפילו בעלי סובארו גרנד לאונה 1,600 סטנדרטית (עם GT3071) מוזמנים מדי פעם :wink:

שיהיה המשך יום נעים, טעים, ומלא גדישות לכולם, עם סופרצ'ארג'ר, עם טורבוצ'ארג'ר, וגם עם בלנדר במטבח.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

קונדסון

אני לא מכיר אבל משמועה עקשנית שגונבה לאוזני עלתה הטענה כי באיזה אתר מצ'וקמק:-) CF יש גם פורום של רכבי אספנות

אולי שווה לכתוב להם שם כי נראה לי שהם מתעסקים שם יותר מאשר בשאר הפורומים

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
תמונות יפות, רכבים יפים, רק חבל על הבחירה בצבעי ליסינג משעממים כאלה, הורס את כל החוויה בתמונה.

תמונות יפות! תרשו לי שאלה קטנה - רק לי קצת חורה שכולם קונים שחור או לבן? (וכן, אני יודע, יש גם אפור, אבל גם זה מעין ערבוב בין שחור ולבן). לא יודע אם זה פשוט מה שהיה או שזה מה שביקשתם בעת הקנייה, אבל אני משוכנע שלשירוקו יש גם צבעים קצת פחות... משעממים. לא?

בדיוק מה שאני חשבתי לגבי הצבעים. מצד שני, אני מבין את חוסר הרצון לבלוט כ"כ.

emotion of motion

פורסם

תנסו בפורום VAG-CLUB, לדעתי מסתובבות שם איזו שירוקו או שתיים ישנות.

הצטרפתי לפורום המועדון שלכם למרות שאין לי שירוקו, תכלס לפי הפרוייקטים שלכם - יש לנו אינטריור כמעט זהה לחלוטין וכמובן מכלולים מכאניים (במקרה של ה2.0 )

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

לי יצא לבדוק מול איביזה קופרה חדשה, מנוע 1.4 עם צ'יפ וגיר DSG.

על הנייר הוא קל ממני בהרבה, חזק ממני ומה לא...

בפועל עשיתי ממנו קציצות וככל שהמהירות גדלה כך גם הפער בינינו גדל.

נכנסתי לאתר שלכם והוא נראה אחלה! יש בינינו הרבה מן המשותף כמו שאייל כבר אמר.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

תמונות באמת מדהימות.

יפה לראות את כל השירוקוים ביחד..

אלי כתב: הנהלת האתר מגנה בכל תוקף תחרויות בכבישים צבוריים,או כל סוג אחר של התפרעות ועבירה על חוקי התנועה!

*אבל אם אתם לוחצים, בחיית צלמו שנראה.

פורסם
רק אני חושב שתמונות האלה יותר מדי מצועצעות?

לא רק שיש חסרון טכני של חוסר חדות, גם חסר לי מעוף אומנותי של זוית מעניינת.

החלוקה הזאת שחור מימין לבן משמאל פשוט בנאלית. 

מחזק את דבריך!

Boris.K

• תוכן חדש...