Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5817 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום !

ברשותי רמקולים מורל טמפו 6X9.

רמקול אחד הבאס שהוא מוציא פשוט נדפק, השתחרר שמה כנראה משהו והוא משמיע רעש לא טוב, כיביתי את המערכת ודפקתי חלש על הבאס ברמקול והוא גם השמיע רעש לא טוב, כאשר עשיתי אותו דבר ברמקול השני לא היה בעיות.

לרמקול השני גם יש בעיה (היום עליתי עליה, יכול להיות שזה קיים גם ברמקול השני) , הוא מוציא רעש נוסף מלבד המוסיקה, שומעים את זה בעיקר בווליום נמוך, זה נשמע כמו צרור של יריות רק הרבה יותר חלש (כמובן :) ).

עכשיו בקשר לבעיה הראשונה, בוודאות שמשהו שם השתחרר, נשבר, עוד אלף ואחת דברים וברור שזה דורש תיקון, הבנתי שלמורל יש שירות מצוין, למי אני צריך להביא את הרמקול לתיקון? ישר אליהם או לחנות שממנה קניתי ? (כי קניתי דרך האינטרנט וזה מחוץ לעיר).

באשר לבעיה השנייה, אני לא יודע מה זה הרעש הזה, ניסיתי להזיז קצת את החוטים לראות אם יש קשר / הרעש עולה ויורד וכלום לא השתנה.

פורסם

מה שכנראה יכול להיות שקרה הסליל של הרמקול התחמם יותר מידיי ויבד את האיזון שלו ולכן הסליל נוגעה במגנת תוך כדי עבודה קרה לי את זה אם הסאב !!!

• תוכן חדש...