Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5810 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

יש לי audi a6 2.4 שנת 2003 עם מערכת רדיו דיסק מובנת וכפתורים על ההגה ששלוטים בה.

הבעיה היא שבגלל שנת היצור של האוטו המערכת לא תומכת ב- MP3 ואין בה כניסת AUX כמובן.

השאלה אם אני יכול לחבר מערכת חיצונית שתפעל עם כל הרמקולים (המעולים) שבאוטו ותעבוד גם עם הכפתורים של ההגה?

אם אפשר, אפשרי להתקין כל מערכת, או שצריך מערכת מיוחדת? אם צריך מיוחדת מה המחיר של מערכת כזאת?

מה עלות התקנה של דבר כזה?

תודה מראש,

עומרי.

פורסם

לפי מיטב זכרוני בשנתונים האלה יש מערכות מסוג AUDI CONCERT בגודל של 2DIN, ולכן מבחינה פיזית אני לא חושב שתהיה בעיה להתקין מכשיר דאבל דין אפטר מרקט (רק קח בחשבון שיתכן וזה יפגע במראה האחיד של הקונסולה המרכזית).

לגבי השליטה מההגה- אני מאמין שיש כל מיני מתאמים שיכולים לאפשר את העניין הזה, אני פחות מתמצא בזה אז חכה לדעות נוספות בעניין הזה.

SINFONI-FOR MUSIC LOVERS

פורסם
לפי מיטב זכרוני בשנתונים האלה יש מערכות מסוג AUDI CONCERT בגודל של 2DIN, ולכן מבחינה פיזית אני לא חושב שתהיה בעיה להתקין מכשיר דאבל דין אפטר מרקט (רק קח בחשבון שיתכן וזה יפגע במראה האחיד של הקונסולה המרכזית).

לגבי השליטה מההגה- אני מאמין שיש כל מיני מתאמים שיכולים לאפשר את העניין הזה, אני פחות מתמצא בזה אז חכה לדעות נוספות בעניין הזה.

תודה על התשובה, מישהו יודע קצת יותר?

פורסם

בוקר טוב

תוכל להבהיר בבקשה אם ברצונך (או אם זה נלקח בחשבון ?) החלפת המכשיר כולו ?

או שאתה מחפש התקן שייתחבר למכשיר הקיים וייספק לך את אופציית ה-AUX ואת אופציית ה-DISK ON KEY ?

דרור

פורסם
בוקר טוב

תוכל להבהיר בבקשה אם ברצונך (או אם זה נלקח בחשבון ?) החלפת המכשיר כולו ?

או שאתה מחפש התקן שייתחבר למכשיר הקיים וייספק לך את אופציית ה-AUX ואת אופציית ה-DISK ON KEY ?

דרור

חשבתי על החלפת המכשיר כולו למכשיר שתומך גם בהעברת מוזיקה אונליין עם בלוטוס וכל שאר האופציות.. ראיתי שמערכות כאלה עולות כ-700-1000 שקלים, השאלה אם ניתן להתקין בכלל מערכת כזאת שתעבוד עם הכפתורים שעל ההגה והכל ומה העלות של דבר כזה?

ולא ידעתי שיש אופציה להוסיף רק חיבור aux, מה העלות של דבר כזה? אולי כבר שווה לי ללכת על זה.

פורסם

ישנה אפשרות להחליף את המכשיר שלך בכל מכשיר "אפטר מרקט" אחר (דאבל דין וסינגל דין)

מה שזה דורש זה מתאם פנל פלסטיקה שזה בפני עצמו כמה מאות שקלים

כמו כן זה דורש מתאם שליטת הגה שזה גם כמה מאות שקלים

לעומת זאת יש אפשרות להרכיב דיבורית BT שכוללת צג ושליטה מלאה על הפלאפון בכל הפרמטרים וכוללת אפשרות שידור מוסיקה בתצורת A2DP מכל מחשב נייד או פלאפון או אייפון וכ"ו

הדיבורית שולטת דרך שלט אלחוטי שניתן להרכיב על גלגל ההגה גם על הנגן החיצוני

וישנה גם דיבורית שבנוסף יש לה כניסות DISK ON KEY וכניסות AUX

לגבי דגמים מדוייקים ואו מחירים ניתן לפנות בפרטי בלבד

דרור

• תוכן חדש...