Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5820 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לכל בעלי הגישה השוביניסטית מסתבר שהמציאות טופחת להם על הפנים .

נהגת בג'יפ עשתה חוכא ואיטלולא מהרבה שוטרים .

איך העיד אחד הצופים :

"סיפר ל-ynet אחד מעדי הראייה הרבים.. "האשה? אחלה גבר נסעה במקצוענות ובמהירות. לא כל יום רואים מרדף כזה ועוד בשידור חיי."

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3924200,00.html

הערה: שלא יובן לא נכון - אני מגנה בכל תוקף את הפושעת על מעשיה הנלוזים .

פורסם

מרדף בקדימה? מזל שהמכוניות שלנו הם בחניה פרטית של הבית, אחרת הייתי צריך לצאת לבדוק מה שלומם, פגעה בחמישה כלי רכב ועוד חונים, איפה נהגת טובה פה?

פורסם

אולי זו נהגת שודים של הפורום?...

השיטה הזו די אופיינית לתושבי השרון. טוב, לחלקם- כי גמני גר שם.

קחו לדוגמה את מ. : הבחור משפצר מכוניות בצורה כזו שגם מוסך מורשה לא מוכן לטפל בהן.

במקרה הטוב אומרים לו: קח ליפט, ניתן לך פועל שיסייע, נספק חלקים שלא הבאת - וחוץ מזה לא ראינו אותך ולא מכירים אותך.

בגלל שהבחור מתייחס לשעון הטורים כאילו היה שעון מהירות - זותומרת נוסע 50-60 "בסך הכל" האוטו שלו די מוכר

לניידות בסביבה. שלא כל כך הצליחו לדלוק אחריו. אחרי שהתייאשו הכינו מארב עם לא פחות מ-4 ניידות לאורך הדרך. בחוסר ברירה פנה לנוף ים ושם זה לא כמו במשחק מחשב - חסמו אותו.. הוא לא פוגע באף כלי רכב. אף פעם. אבל חטף "קצת" מכות מהכחולים. ובינינו - גם לא שללו לו את הרשיון. נתנו כבוד.

כמובן שכל השמות והמקרים המאוזכרים פה הם דמיוניים. בהשראת ניד-פור-ספיד או GTA מהחדר של הג'וניור.

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם

חשוב לציין שוב ושוב:

אינני תומך בלברוח מהשוטרים, כי בו במקום הפכת לעבריין.

עצם העובדה שברחה מהשוטרים, בבריחה עצמה כבר נעשתה עבירה וזו עילה למעצר.

לא אגע ב"מי היא פגעה ולמה", את הנושא הזה אשאיר לחברים הפורום האחרים.

אדבר אך ורק על הבריחה שלה עצמה.

השוטרים כל כך מטומטמים? כל כך טיפשים? לזרוק קרשים על רוכבי אופנוע זה קל, להתחמק מעונש של שנים רבות בבית הסוהר זה עוד יותר קל, אבל להציב דוקרנים בכביש זה מסובך? לחסום לה את הדרך עם הניידת עצמה זה כזה מסובך?

ונניח ורק נניח שזה לא הצליח להם ובגלל זה היא ברחה, מה? כל השוטרים שם זקוקים למשקפיים? רושמים את המספר של הרכב ותוך שנייה וחצי המסוף מעלה את הפרטים של הגברת.

הולכים לבית שלה, והופ, עוצרים את מי שבכתובת של הרכב, עד שיתברר מי הגברת והיכן היא.

יהיו כאלה שיאמרו לי: חביבי, זה לא עובד ככה במשטרה, הם לא כאלה חכמים, הם עושים דברים לפי הספר ועוד שלל תירוצים.

ואם מישהו חלילה היה נהרג? כן היו פועלים כך? כן היו מחפשים אותה מבלי להפסיק?

מה? יותר פשוט וזול ונוח, לחכות שהרכב (נניח לנהגת בצד לרגע), יעלה על איזו בדיקה שגרתית ורק אז יתפס?

שוטרי ישראל אומנם עמלים קשה, יומם ולילה, אבל זה כבר עובר את הגבול של הטימטום וחוסר המחשבה.

לא מפתיע, בכלל לא מפתיע.

סוזוקי ג'ימני - רכב שחונה כמו מאזדה 2, נוסע כמו דיפנדר בשטח, כמו גולף 1600 בכביש והעלות שלו כמו היא כמו של אופניים

פורסם

אני הייתי נותן כותרת אחרת לטופיק,

"יש שוטרים שלא יודעים לרוץ וכאלה שלא יודעים לכתוב, עכשיו מתברר שיש גם כאלה שלא יודעים לנהוג".

אלוהים, זה ג'יפ, לא למבורגיני. בלי להכנס למי לוקח בפתיחות אוטו X או Y, איך אפשר לברוח ועוד למרחק כזה שלא יהיה קשר עין?

שוברים שיאים כאן.

Geschmacksmusterschutz

Golf MK3 TDI 😊 // Jetta mk5 TDI 🤮 // E91 Touring 318D 🤩

פאפואס בלאט...

פורסם

צודק, אבל לאבד קשר עין אומר מרחק של 200-400 מטר ואני לא מקצין בכוונה.

איזה כבישים יש לך בשרון שאין בהם רמזורים או לפחות עומסים, ועוד באזור קדימה? מילא נגיד באיילון ששם יש לך יציאות רבות ללא רמזורים.

אומנם אני לא יודע את כל הפרטים, אבל לאבד רכב ככה. :screwy:

Geschmacksmusterschutz

Golf MK3 TDI 😊 // Jetta mk5 TDI 🤮 // E91 Touring 318D 🤩

פאפואס בלאט...

פורסם

אם הנהג (או הנהגת) בורח תוך שהוא חותך רמזורים אדומים ועובר על כל חוק אפשרי, זה לא אומר שהשוטרים זאת גם רק בשביל קשר עין. זה סתם יכפיל את הסיכון לתאונה קטלנית. חוץ מזה, מה זה באמת משנה אם זה היה גבר, אישה, או דרדס?

פורסם
אומנם אני לא יודע את כל הפרטים, אבל לאבד רכב ככה. :screwy:

אתה לא יכול לשפוט את השוטרים אם לא היית באותו הרגע באירוע הספציפי הזה. יש הרבה שיקולים לביצוע מרדף, ואחד מהם זה הסיכון שנוצר במהלך המרדף. מה היה קורה אם השוטר היה עובר באדום אחרי הג'יפ וגורם לתאונה קטלנית עם הרוגים? מה אז היו אומרים על המשטרה? באירוע הזה אומנם היה שוטר שלא תפס את הפושע, אבל גם לא עשה טעות שאח"כ היו מדברים עליה בחדשות, מה גם שהחוק אוסר על השוטר להמשיך את המרדף כאשר ישנו סיכון וכאשר אין קשר עין, ועד לא דיברתי על זה שישנם ג'יפים שנעלמים מהעין תוך שניות בודדות, ואין צורך כרגע לפרט בדגמים. בואו ניתן למידע המודיעני שנצבר לעשות את שלו.

שבת שלום ומבורך! :-)

Xbox12341

פורסם
אולי זו נהגת שודים של הפורום?...

.

אני בורחת ממשטרה רק כאשר אני מבצעת שוד, אבל עד שהם מגיעים אני כבר נעלמת עם השלל.

:wink:

נכתב בהלצה מגנה בכל תוקף בריחה ממשטרה או כל פעולה פלילית אחרת הנוגדת את החוק.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
אם הנהג (או הנהגת) בורח תוך שהוא חותך רמזורים אדומים ועובר על כל חוק אפשרי, זה לא אומר שהשוטרים זאת גם רק בשביל קשר עין. זה סתם יכפיל את הסיכון לתאונה קטלנית. חוץ מזה, מה זה באמת משנה אם זה היה גבר, אישה, או דרדס?

איזה רמזורים יש בקדימה? מה18 שנה שאני חי שם אני לא זוכר שראיתי אפילו רמזור אחד, מה שכן רוב הכבישים צרים ומלאים באמפרים ככה שקצת קשה לעקוף וכנראה שבגלל זה הניידות לא יכלו לעקוף אותה ולחסום אותה, חוץ מזה שבמקרה שהיא נכנסה לפרדסים אני לא חושב שאם האוקטביה אפשר לעשות משהו נגדה...

• תוכן חדש...