Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

זה מעצבן ? אותי מעצבן ...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4953 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אותי מעצבן שכל אחד שואל אותי {בעיקר בני מיעוטים}

מוכר?

מוכר?

מוכר?

כמה?

למה?

מוכר?

8 אלף עכשיו מזומן!

*בכל תחנת דלק שאני מתדלק.

- גם שהאוטו עבר תאונה חזיתית המשיכו לשגע אותי.

BMW E36 M40 year of 1992

Autobianchi A112 year of 1979

• תגובות 270
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

זה מעצבן ?!?!? אותי מעצבן שאני מנקה את האוטו, קם יום למחרת ומגלה שבלילה ירד גשם עם בוץ ! זה מעצבן !!!

זה מעצבן ?!?!? אותי מעצבן שהדיון הזה הצטבר ל-7 עמודים ובמקום להתארגן לעבודה קראתי את כל התגובות ! זה מעצבן !!!

פורסם

זה מעצבן?

כששכן רואה שאין חניה והוא מחליט לחנות גם בצד השני של כביש הגישה לחניה ומי שצריך להיכנס שיתמרן 20 דקות כי זה לא ב ז$% שלו ללכת עוד 4 מטר לאוטו.

זה מעצבן .

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם

זה מעצבן??

כשאתה נוהג בלילה ומאחוריך נוסע נהג טמבל עם אורות גבוהים ומסנוור אותך כל הדרך ואז אתה נזכר בלשונית הזאת במראה שמסיטה אותה ומונעת סינוור ואתה מבסוט שנזכרת בהמצאה הגאונית הזאת..

אז אתה לוחץ על הלשונית ואז אתה כבר לא רואה כלום.כלום!! כאילו ביטלת את המראה לגמרי.

אתה עוד מנסה לתקן, לוחץ שוב על הלשונית כדי לחזור למצב הרגיל, אבל אז המראה מצביעה לגג וצריך לכוון אותה שוב.

זה מעצבן!!

פורסם

מעצבן שיש עובדי הייטק עם רכב ליסינג ש -

* חושבים שהם אלוהים על הכביש ולא נותנים לעבור נתיב גם כשמאותתים להם (נכנסים בכח במקביל לאוטו שלי)

* אני בא למגרש חנייה שכל הרכבים בו חונים כמו פלס בצורה מסודרת ורק רכב ליסינג אחד חנה בלי שום קשר בצורה עקומה/

חסם יציאה אחת מהחניון כי ככה בא לו/אין לו כח לתמרן את האוטו.

זה מעצבן! :evil:

בפאביה המגבים אפילו לא צריכים לעבוד, הם לא מנגבים את הטיפות אלא מפחידים אותן
פורסם

זה מעצבן?

אותי מעצבן שאנשים קוראים לרכבי פנאי/שטח שלהם ג'יפ, כאשר זה שם יצרן אמריקאי. יותר מזה, הם קוראים ג'יפ לכל מיני רכבים משפחתיים עם מרחק גחון מוגדל. כל דבר שניראה כאילו שטח קוראים לו ג'יפ. וכימעט לאף אחד מבין כל אלה אין באמת ג'יפ.

זה מעצבן?

אותי מעצבן שנותנים רישון נהיגה למישהו שבמשך 100 שיעורים לא הצליח לעבור טסט ואחרי זה הוא/היא הופכים להיות סכנת נפשות על הכביש כי לא רק לא יודעים לתפעל את הרכב (להפעיל איתות, להסתכל במראות), אלא כמובן לא יודעים לנהוג.

מעצבן אותי שבשיעורי נהיגה לא מלמדים לנהוג אלא לעבור טסט. בפועל יוצאים נהגים שאין להם מושג איך לנהוג.

זה מעצבן?

אותי מעצבן שיש אנשים שבתקופת מלווה לא נהגו ואחרי זה נוהגים בלי מלווה ולמעשה לא יודעים לנהוג.

זה מעצבן?

אותי מעצבן שכל פעם יש איזו חוכמולוג שנדבק לזנב ובגללו אני נאלץ לנסוע 40 במקום 90 שיבין שצריך לשמור מרחק אחרי שאותתי לו מספר פעמים והוא "החזיר" לי איתותים עם אורות. הם עושים את זה גם כאשר ממול שיירה שלמה של רכבים ואי אפשר לנסוע מהר יותר.

זה מעצבן?

הכי מעצבן אותי שיש אנשים שחושבים שהכביש הוא של אבא שלהם וכולם חייבים להם. חותכים רכבים על ימין ועל שמאל, נוסעים ישר מנתיב פנייה אפילו כאשר האור באותו נתיב אדום, לא נותנים זכות קדימה בכיכר וכל פעם נותנים ברקס חריף כאשר מישהו החליט לא לוותר על זכות קדימה שלו, בסוף שניהם עוצרים בכיכר ומסתכלים אחד על השני ואלה אף פעם לא מקבלים דו"חות. אבל מי שנסע 115 מקום 90 זה הפושע הכי גדול כי הכי קל לתפוס אותו והוא יקבל דו"ח ועל חשבונו מישהו יגיד "עשיתי, תרמתי, השקעתי, מנעתי סכנת נפשות על הכביש, תרמתי לשיפור הבטיחות ומנעתי תאונה כי מי שוסע מעל מהירות המותרת זה פצצה מתקתקת, נימצא גם שאצלו ברכב קרבורטור של סובארו, אגזוז של רנו, דלתות של סיטרואן, הגה של מאק, בלמים של מרצדס (כאשר בפועל יש לו פילטר פתוח וצמיגים רחבים)".

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

זה מעצבן?

אותי מעצבן שיש אנשים שבתקופת מלווה לא נהגו ואחרי זה נוהגים בלי מלווה ולמעשה לא יודעים לנהוג.

)".

להורים שלי אין רישיון, אין לי אחים גדולים עם רישיון, ואף אחד מהדודים לא הסכים לי לתת לנהוג באוטו כי אין ביטוח, 3 חודשים חיכיתי שייגמר המלווה ונסעתי, והיום היום טפו טפו טפו מעל שנה על הכביש בלי תאונות.

וכל הבני 17 שעושים דריפטים עם המאזדה של ההורים, אותו מאזדה שנסעו איתו עם מלווה, נוהגים יותר טוב ממני אתה חושב?

פורסם
צבי, יש לי ג'יפ :twisted:

:roflmao:

זה היה טוב!

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
זה מעצבן?

אותי מעצבן שבאיביזה (הבנתי שזה ככה בכל ה-VAGיות) אני משפריץ מים לנקות את השמשה, מפעיל את הוישרים וכשהמשימה הושלמה מכבה את המתג של הוישרים ואחרי כמה שניות - פתאום עוד ויש שלא ביקשתי שמלכלך/משאיר סימני מים מחדש על השמשה, וחוזר חלילה (עד שאני מתייאש) :evil:

נ.ב: כן, קראתי כבר שיש חברי פורום שאוהבים את הפיצ'ר הזה. אותי זה מעצבן :twisted:

כי יש חיישנים, והוא קולט שיש מים, אז הוא דופק עוד ויש.

סתם דוגמא, ביום גשוים אל תדליק את הוישרים תראה שהוא ידלק לבד P:

volkswagen

כי חיים רק פעם אחת.

פורסם
מצטער שלא ציינתי את זה בתגובה המקורית, מדובר בדור 6.

בגולף דור 5 זה עבד גם אצלי.

גם אצלי דור 6, והחלונות נסגרים רק לאחר לחיצה ארוכה!, ואם אני מפסיק זה נעצר באמצע!

אני מעקם את האמצע לפני שהחלונות נסגרים :ם

volkswagen

כי חיים רק פעם אחת.

פורסם

אתה יודעים מה מעצבן?!

הנהגים האדישים שתקועים בצד שמאל וכשאתה עוקף אותם מימין הם צופרים לך וקוראים לך משוגע!!

זה מעצבן??? מעצבן אותי שבצבא הכביכול מפותח מאוד, מתקדם, נאור [כן בטח!] עדיין לא זרקו את הרכבים הזוועתיים האלה שנקראים ריו!!!!!! למה?!?!? כל כך קשה לקנות משאית שלא קיימת יותר מהמדינה???

זה מעצבן??! מעצבן אותי שכל בן דוד חושב שהסופר לאנסר שלו היא אב קדום של האיוו ממהיר ועצבני,

דוחפים להם כל מיני בקליות, פנסים כאלה ואחרים, לדים כחולים, ג'אנטים זוועתיים!!!

כל הערסמוביל למיניהן גם נכללות בקטגוריה זו.

Volvo S40 T4 MT

Volvo For Life :-D

פורסם

זה מעצבן? אותי מעצבן לנסוע אחרי משאית זבל בזמן שאני ממהר בבוקר,זה מעצבן!!!

פורסם

אותי מעצבן :

בכדי לפתוח מכסה מנוע של הפורדים צריך לכבות מנוע ולהוציא את המפתח מהשוויטש ואיתו לפתוח את המנעול של חופת המנוע.

לצורך בדיקה מאוד קשה להגיע למצבר של פיג'ו פיקסו התקוע אי שם מתחת למושב .

לשחרר בלמי חניה של מכוניות גרמניות עם הכפתור החשמלי (פועל/לא פועל).

לא להאמין : מיקומו של מסנן אוויר של מזגן מרצדס 320 בדיוק מעל המצבר , כל אידי החומצה היישר לפניהם של הנוסעים.

איש באר שבע שמאוד אוהב אותכם

• תוכן חדש...