Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

"פנסי ערפל" שהכנתי לאוטו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5812 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בשישי האחרון היה לי מאוד משעמם והחלטתי לשפצץ תקדימה *** תקדימה = את הקדימה *** של האוטו, במקרה עלה לי רעיון לשים לדים בגריל הקידמי.

פירקתי ניקתי והתחילו הקידוחים החיבורים.

תמונה של התוצאה הסופית.

מחר אני יוסיף עוד תמונות של איזה נראה מפורק.

זה בעצם לדים בודדים שמחוברים ביחד לאותו חיבור ומשם עובר חוט לפנס שסידרתי כיביכול חיבורים חדשים למנורת חניה שכוללים את החיבור של הלדים למטה.

האחורה של הלדים מוגן על ידי דבק חם כדי שהם לא ירטבו ולא יזוזו ממקומם.

כמובן שחוץ מזה יש לי עוד גריל עם 2 פסי לדים מוכנים ומיוחדים מחר גם הם יצולמו ויעלו לפה.

17072010224.jpg

פורסם
אהבתי !,

זה על איביזה?, לא בטוח שזה יחזיק כ"כ עם דבק חם.

כן זה על איביזה בינתם זה עם דבק חם עד שימצא פתרון אחר.

פורסם
בשישי האחרון היה לי מאוד משעמם והחלטתי לשפצץ תקדימה של האוטו, במקרה עלה לי רעיון לשים לדים בגריל הקידמי.

פירקתי ניקתי והתחילו הקידוחים החיבורים.

תמונה של התוצאה הסופית.

מחר אני יוסיף עוד תמונות של איזה נראה מפורק.

זה בעצם לדים בודדים שמחוברים ביחד לאותו חיבור ומשם עובר חוט לפנס שסידרתי כיביכול חיבורים חדשים למנורת חניה שכוללים את החיבור של הלדים למטה.

האחורה של הלדים מוגן על ידי דבק חם כדי שהם לא ירטבו ולא יזוזו ממקומם.

כמובן שחוץ מזה יש לי עוד גריל עם 2 פסי לדים מוכנים ומיוחדים מחר גם הם יצולמו ויעלו לפה.

יצא חמוד.

לדעתי היה עדיף שתקנה רצועת לדים ותדביק אותה עם דבק חם \ אזיקונים \ דו"צ לא חסר..

הרצועות האלה גם חסינות מים והייתה לך סימטריה די גבוהה..

תנסה לארגן איזה מפסק שתוכל לכבות את זה מתוך הרכב כי אתה עלול לקבל על זה הורדה..

אני אוהב אותך.

סע לאט, סע לאט.

פורסם

יפה מאוד אני אהבי אבל כמו שכבר נאמר רק הדבק חם לא יחזיק, אבל אני מאמין שתסדר את זה

אבל עבודה יפה נראה טוב

פורסם

הבטחתי לכם תמונה של הפנסי ערפל השנים.

אז הינה הם, יותר מאוחר אני יצלם את הלדים הבודדים ויעלה תמונות שזה בחוץ.

19072010226.jpg

פורסם

לא רוצה להשבית שמחה ואני באמת מעריך כל אדם שמשקיע ברכב מזמנו ולא רק מכספו. אבל...

אני מבין שהלדים הללו נדלקים יחד עם האורות הראשיים. מה שאומר שבאחד הלילות כשתמצא את עצמך נוסע לכיוון ניידת תנועה ובה מתנדבים משועממים מדי, יהיו לך שתי אפשרויות: לכבות אורות ויעצרו אותך על נסיעה ללא אורות, או להדליק אותם ולהעצר על פנסי ערפל לא תקניים.

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם
לא רוצה להשבית שמחה ואני באמת מעריך כל אדם שמשקיע ברכב מזמנו ולא רק מכספו. אבל...

אני מבין שהלדים הללו נדלקים יחד עם האורות הראשיים. מה שאומר שבאחד הלילות כשתמצא את עצמך נוסע לכיוון ניידת תנועה ובה מתנדבים משועממים מדי, יהיו לך שתי אפשרויות: לכבות אורות ויעצרו אותך על נסיעה ללא אורות, או להדליק אותם ולהעצר על פנסי ערפל לא תקניים.

כן אני יודע לקחתי את הערה הזאת לשומת ליבי ואני עובד על מתג שיהיה בתוך האוטו כדי לא להגיע לריב עם המשטרה למינהם.

תודה רבה לכולם.

והינה 2 תמונות של איך זה נראה לא מחובר, אחרי הדבקת דבק חם למנוע רטיבות.

19072010227.jpg

19072010228.jpg

פורסם

אני לא מבין למה אנשים שמים את כל הלדים האלה מקדימה של הרכב,אני רואה המון רכבים פתאום התחילו לשים לדים מקדימה,מה זה האופנה החדשה היום?:?

חבל לפחות היו שמים סמל של אודי\מרצדס משהו..הורסים את הרכבים שבאמת זה יפה להם וזה נראה רגיל אחרי שכל אחד שם את זה.

Scan Speak

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5812 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...