Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5818 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום!

המזדה שלי (F שנת 93), עמדה כחודשיים ללא התנעה בגלל נזילה במשאבת הדלק. היום החלפתי אותה לאחרת, שקניתי בפירוקיה, שהייתה מורכבת על אוטו אחר. לאחר התנעה, האוטו עבד בסדר כדקה, אך לאחר מכן התחילו קפיצות בסל"ד. לאחר שעשיתי סיבוב באוטו, הסל"ד ללא גז ירד כדי נמוך, עד שהמנוע התחיל להיחנק.

כמו כן, הבעיה הנוספת היא, שהבלמים נעלמו כלל.

אנא עזרו לי לפענח את שתי הבעיות. באוטו שלי אני אוהב לעשות הכל במו ידיי אם זה אפשרי. תגידו, איך אפשר לתקן את בעיית הבלמים ומה גורם לקפיצות בסל"ד.

אשמח לתגובותיכם.

תודה והמשך יום נעים!

פורסם

מתבייש לכתוב את זה, אבל לא יודע איפה נמצא הבוסטר. אם תוכל להסביר קצת יותר על מיקומו.

כשפירקתי את משאבת הדלק, הורדתי גם את כל מערכת שאיבת האויר (לא יודע לנסח בת=צורה טכנית), על מנת שלא תפריע לי.

• תוכן חדש...