Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5812 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מעניין שלמגה-סופר-קאיה-ריו שלך יש מומנט של סילברדו+טוארג V10 דיזל. :lol:

כי זה 1.5 CRDI טורבו דיזל 110 כ''ס כבר ב-4000 סל''ד

מומנט 235/2000 כפי שציינתי.

מה רע בשביט?

אובר דרייב זה מושג שיווקי, ותו לא.

זה הילוך לכל דבר ועניין.

אוברדרייב זה לא מושג שיווקי. אובדרייב זה הילוך הכי גבוהה בגיר רגיל בעל יחס העברה נמוך מאוד. נועד כדי לחסוך דלק במצבי שיוט בלבד. בגיר של סובארו "הילוך" -4- שווה להילוך -5- בגיר רגיל ונועד לשיוט בלבד.

אגב, אם תעביר אצלך למצב ספורט, הממיר מומנט ינעל בכל הילוך כדי לדמות מצב של יותר הילוכים, כך התאוצה יותר טובה.

אתה שוב טועה טועה טועה. לא משנה לאיזה מצב אני אעביר הממיר מומנט ינעל אך ורק בהילוך - 4-. מצב ספורט לא משנה כלום חוץ מיחסי העברה טיפה יותר ארוכים בהילוכים 1-2-3 בלבד.

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם
תגיד לי על מה אתה מדבר? הריו שלך אולי מוציאה 23.5 קג"מ עם כל הכבוד לכל ה1500 סמקי דיזל שלך בטוח שלא 2XX אז תפסיק לגבב שטויות, ודבר שני, אני מזמין אותך בכל מצב לנסות להשאר אחרי B4 עם הקיה-דיזל-הנעה קידמית שלך, אתה מדבר כאילו אתה מחזיק בחניה איזו מכונית פורמולה.

BURZUM - אני חושב אולי שהתכוונת למומנט של 235 ניוטון-מטר ?

ממה שפשפשתי באינטרנט, המומנט של הקיה הנ"ל הוא 24 קג"מ.

(כי אז יש לחלק את המספר 235 ב-9.8 לקבל יחידות של קג"מ. 235 קג"מ - זה באמת אולי בסילברדו...:roll:)

alfa 156 2.5.

פורסם

אוברדרייב זה לא מושג שיווקי. אובדרייב זה הילוך הכי גבוהה בגיר רגיל בעל יחס העברה נמוך מאוד. נועד כדי לחסוך דלק במצבי שיוט בלבד. בגיר של סובארו "הילוך" -4- שווה להילוך -5- בגיר רגיל ונועד לשיוט בלבד.

תיקון כל - יחסי העברה כמו 1:0.7, 1:0.6 נקראים יחסי העברה גבוהים, ולא נמוכים, כי עם יחסים כאלו מהירות ביציאה מהגיר גבוהה יותר ממהירות בכניסה לגיר.

יחס העברה נמוך זה יחס בהילוך ראשון, שני. שם מדובר בערך ב 1:2.5 בהילוך ראשון ו 1:1.7 בהילוך שני, במכוניות אוטומטיות עם 4 הילוכים.

יחס של 1:1 נקרא הילוך ישיר, וזה מה שיש בדרך כלל בהילוך שלישי בגיר אוטומטי 4 הילוכים, או בהילוך רביעי בגיר ידני 5 הילוכים.

פורסם

תודה על התיקון לגבי קג''מ וגם Buki תודה על התיקון לגבי יחסי העברה. בסובארו אוטומטית הילוך -3- הינו הילוך ישיר, והילוך -4- אוברדרייב ואינו הילוך ישיר.

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם
בסובארו אוטומטית הילוך -3- הינו הילוך ישיר, והילוך -4- אוברדרייב ואינו הילוך ישיר.

זה בדיוק מה שאני רשמתי.

• תוכן חדש...