Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5849 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קניתי לא מזמן מיצובישי סופר לנסר 95' אוטו' 1.6 והיא שותה דלק בלי סוף שזה אומר, שכל שבוע אני ממלא פול טנק ב 270 שקל.

כדאי לי להחליף אוטו? אם כן, חשבתי על הקטנות - פונטו,שרייד,סיריון,קליאוB, כל האלה.

מה אתם אומרים להחליף או לא?

car's are my life.

פורסם

בערך 800 . אני עושה נסיעות רק בתוך העיר ולפעמים, פעם בשבוע, אני יוצא מהעיר. אבל גם זה בד"כ לא קורה.

car's are my life.

פורסם

270 ש"ח במחירי הדלק של היום הם בערך 41 ליטרים של דלק. אתה נוסע 800 קילומטרים על מיכל של 41 ליטר, כלומר בערך 19.5 קילומטר לכל ליטר דלק.

אין לי מושג איפה מצאת סופר-לאנסר עם תצרוכת דלק כזאת, אבל באמת כדאי שתמכור אותה. המהנדסים היפאניים ישלמו הרבה כסף בשביל פלא כזה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
270 ש"ח במחירי הדלק של היום הם בערך 41 ליטרים של דלק. אתה נוסע 800 קילומטרים על מיכל של 41 ליטר, כלומר בערך 19.5 קילומטר לכל ליטר דלק.

אין לי מושג איפה מצאת סופר-לאנסר עם תצרוכת דלק כזאת, אבל באמת כדאי שתמכור אותה. המהנדסים היפאניים ישלמו הרבה כסף בשביל פלא כזה.

רגע אז זה פלא טוב או פלא רע!??

car's are my life.

פורסם

או שספידומטר מקולקל

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

בהחלט מובן איך תמיד אנשים מגיעים עם נתונים מונפצים, כמו "הדייהו לאנוס שלי עושה 1:15 בעיר, 1:84398493 מחוץ לעיר".

אנשים פשוט לא יודעים למדוד.

אצלי בפונטו ספייס תדלקתי היום, 36 ליטרים לאחר שנסעתי 522 ק"מ בדיוק. צריכת דלק של 1:14.5, בתוך העיר עם מזגן.

אני מוכן לחתוך וריד אם יש אפילו יפאנית 1600 אוטומט אחת בעולם שמתקרבת לזה.

פורסם

או קיי בדקתי צדקתם משהו באמת היה לא הגיונישכחתי לאפס..והנה הנתונים מחדש:

מיכל שלם של דלק על 250 ק"מ...מה עכשיו אתם אומרים?...

car's are my life.

פורסם
בהחלט מובן איך תמיד אנשים מגיעים עם נתונים מונפצים, כמו "הדייהו לאנוס שלי עושה 1:15 בעיר, 1:84398493 מחוץ לעיר".

אנשים פשוט לא יודעים למדוד.

אצלי בפונטו ספייס תדלקתי היום, 36 ליטרים לאחר שנסעתי 522 ק"מ בדיוק. צריכת דלק של 1:14.5, בתוך העיר עם מזגן.

אני מוכן לחתוך וריד אם יש אפילו יפאנית 1600 אוטומט אחת בעולם שמתקרבת לזה.

אתה נוסע רגוע?

אני עם פיג'ו 106 מיכל 40 עושה 450 בנסיעה עירונית וזה לא נראה לי הגיוני.

ואין שום בעיות של צריכה מוגברת כל המערכות חדשות.

אפשר טיפים לנסיעה חסכונית יותר :p ?

• תוכן חדש...