Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8095 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום ...

אני מעוניין בתקופה זו לקנות רכב ...

יד 2-3 ...

חשבתי על הרכבים מיצובישי קולט \ הונדה האצ'בק ...

שאלתי מישהו שקצת מבין בזה ואמר לי שלא כדאי לי להתקרב אליהם

טחנו את האמא של המכוניות הללו ..

ונדיר למצוא שנת 94-96 במצב טוב ..

עכשיו,

הייתי מעוניין לשמוע את החוות דעת שלכם.

מה אתם אומרים על רכבים הללו ? כדאי ?

חלקים יקרים? יש להם שוק? יש הרבה בעיות?

בקיצור .. כל מה שאתם יכולים לתרום מהידע שלכם.. יתקבל בברכה !

תודה רבה רבה מראש !

:D

פורסם

אבל בתצפית היום באשקלון ראיתי אחת האצבק שחורה, נראית מושקעת...

אם אתה רוצה פרטים דבר איתי בפרטי... (מעדיף שלא לפרסם עליה פרטים בפורום... בגלל שאין לי קשר לאדם והיא לא שלי)

בעיקרון אני יודע שהמוניטין שיש להם יצא בגלל השימוש שעושים בהם צעירים... אבל לדעתי במכלול היא דומה לסיוויק...

שיהיה בכיף!

פורסם

סיוויק 96 (אבל אוטו').

הקולט היא סתמית ואין סיבה לרכוש אחת.

הסיוויק נחמדה מאד והמנוע 1.4 סוחב מצויין. החסרונות שלה מתבטאות בביטוח יקר במעט ובחלפים יקרים (אם וכשצריך). בסה"כ רכב מומלץ. לגבי הטחון.... יש ויש אבל אין ספק שישנן הרבה טחונות. לגבי סחירות אין בדרך כלל בעיה ולרוב הן נמכרות במחירון.

פורסם
בקציור על איזה שנים אתה מדבר ? בשני הרכבים?

93-96

ישנם 2 דגמים שונים בטווח השנים המדובר כאשר מ96' זה דגם שונה עם מנוע 1.4 (שמוכר בארץ בתור הדגם מ96'-00').

פורסם
שלום ...

אני מעוניין בתקופה זו לקנות רכב ...

יד 2-3 ...

חשבתי על הרכבים מיצובישי קולט \ הונדה האצ'בק ...

שאלתי מישהו שקצת מבין בזה ואמר לי שלא כדאי לי להתקרב אליהם

טחנו את האמא של המכוניות הללו ..

ונדיר למצוא שנת 94-96 במצב טוב ..

עכשיו,

הייתי מעוניין לשמוע את החוות דעת שלכם.

מה אתם אומרים על רכבים הללו ? כדאי ?

חלקים יקרים? יש להם שוק? יש הרבה בעיות?

בקיצור .. כל מה שאתם יכולים לתרום מהידע שלכם.. יתקבל בברכה !

תודה רבה רבה מראש !

:

בתור בעל סיויק רגילה:

לסיויק יש מנוע חזק יחסית, במיוחד 94-95. האצ'בקים וקופה באמת סביר להניח שבעליהן "קרעו" אותן.

השאלה היא האם הבעלים גם טיפלו בהן. אפשר לקרוע את הרכב, לנסוע בג'ימקאנות ( :oops: ) אבל עדיין להקפיד על בדיקות וטיפולים בזמן ובמוסכים מרכזיים או מורשים. (לא בחצר באחורית).

הסיויק תהיה אמינה כל עוד תעשה טיפולים בזמן.

בדרך כלל, בשנתונים הנ"ל, חיישן חמצן אמור להיות כבר מוחלף (7-9 שנים אורך חיים) וגם ציריות (7 שנים אורך חיים). כמובן שטיימינג אמור להיות מוחלף כבר מזמן. בדגמי 94 צריך להחליף את הטיימינג פעם נוספת (כל 5 שנים או 100K ק"מ).

לפי דעתי הסיויק יותר יפה מקולט כי היא נמוכה וקרבית יותר לעומת הקולט שהיא גבוהה להחריד. אבל אינני מכיר את הקולט מבחינה טכנית.

בהצלחה.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם

מניסיון....

אם אתה מחפש יותר מהיר ויותר ביצועים.... ויותר פוזה.... לך על ההצבק

אם אתה מחפש שקט ושלווה ויותר נסיעה רגועה ויותר אמינות .. לך על המיצובישי.....

אני הייתי מחפש הצבק מצב טוב....!!!!!

הקולט הרבה הרבה הרבה יותר עגלות במיוחד הדגמים היותר חדשים שהורידו להם כוחות סוס....

כמובן שגם ההצבק החדשות ה- 1400 וגעילות אותי רצח....

אם אתה משווה בין שני הדגמים החדשים אז לדעתי לך על המיצובישי.. זה מה שאני הייתי עושה....

לסיכום עדיף את ההצבק בשנים הנמוכות ללא ספק.. אוטו כזה בצורה היפה הישנה... במצב טוב.. הוא פצצה של אוטו....

לשעבר COLTI BOY

• תוכן חדש...