Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5818 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

השבוע אני יקבל אודי A3 חדשה... אמנם המנוע שלה הוא 1.6 (לא יפרט למה לא לקחתי 1.8 טורבו אבל זה מה שיש עכשיו) רציתי לשאול האם אפשרי להוסיף טורבו למנוע הזה..

ואם כן, מה בערך יהיה המחיר וכמובן תוספת הכוח

תודה לעוזרים

פורסם

אפשר כל דבר אבל מאוד לא כדאי ולא משתלם

עד כמה שזה נדוש,אבל למכור ולקנות גרסאת טורבו מקורית יהיה הרבה יותר נכון

מי שמפחד מאחד לא מפחד מאף אחד

פורסם
אפשר כל דבר אבל מאוד לא כדאי ולא משתלם

עד כמה שזה נדוש,אבל למכור ולקנות גרסאת טורבו מקורית יהיה הרבה יותר נכון

אני מסכים איתך לחלוטין... אבל המצב הקיים שמחר האוטו מגיע עם מנוע ה1.6...

ואני מרגיש שאני חייב לשפר את האוטו... בנוסף סכום ה30 K נראה לי טיפה מוגזם האם מישו יכול גם לפרט לי יותר בקשר לתוספת הכוח והאם יש מקום טוב שאפשר לבצע את זה

פורסם

סליחה,אבל למה בחרת באוטו החלש והמוערך יתר על המידה אודי A3 1.6

אופציות הרבה יותר טובות ומשתלמות שלא לומר משפילות עד עפר את הדגם שבחרת

1.סיאט לאון 1.8 טורבו

2.איביזה קופרה

3.שירוקו 1.4 ידני

אין רעיון יותר דבילי מלנסות להשתיל טורבו על האוטו שלך,שילמת כבר את כל הסכום?אולי תבטל?

פורסם

שירוקו ידנית תגיע במשלוח הבא רק בסביבות נובמבר.. ואודי היה האוטו שרציתי ואם אין לך משהו מועיל לומר אז בבקשה שמור את הדעה שלך לעצמך.. או שתיתן תגובה נורמלית שהתקנה של טורבו אינה אפשרית ותגרום לנזק רב וזה הכל

פורסם

כפי שנאמר, התקנת טורבו מחייבת התקנה של עוד הרבה רכיבים נוספים (אינטרקולר, תוכנת ניהול, אינלט ועוד ועוד).

העלות אכן נעמדת ב20-30K ש"ח.

מועיל זה לבטל את ההזמנה ולקחת משהו אחר המחיר הזה.

כמובן שכל האמור מבטל את האחריות.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם
שירוקו ידנית תגיע במשלוח הבא רק בסביבות נובמבר.. ואודי היה האוטו שרציתי ואם אין לך משהו מועיל לומר אז בבקשה שמור את הדעה שלך לעצמך.. או שתיתן תגובה נורמלית שהתקנה של טורבו אינה אפשרית ותגרום לנזק רב וזה הכל

תגיד אתה נורמלי? הבנאדם בא לעזור לך.

אתה מוזמן לשמור את המרמור והתסכול שלך לעצמך.

מה לעשות, הרכב שבחרת למרות היותו אודי, הוא לא בין החזקים שיש.

מנוע 1.6 על בודי כבד כל כך הוא לא מתכון למכונת מהירות.

אחד החוקים הראשונים בשיפורים זה שאם יש את אותו הרכב עם מנוע חזק יותר וטורבו,

תמיד הוא יהיה עדיף על לקחת אחד חלש יותר ולהפוך אותו לאחד כזה.

העלות של פרוייקט כזה הוא באיזור ה-20K. וזה עוד בלי להכנס לכאב הראש שבו צריך לפתוח מנוע ולחזק רכיבים שם.

תמיד יש את האופציה לגדוש נמוך בלי לפתוח מנוע אבל עלות הטורבו עצמו וכל הרכיבים הנוספים שצריך

תעבור את ה-10K בוודאות.

וכמובן שאם תחליט שכל זה שווה ומשתלם לך, הרכב החדש שלך יהפוך ללא חוקי...

פורסם

תשמע

אם כבר אתה רוצה לעשות משהו מבחינת כח יש לE&A צ'יפ גם לאטמוספרי + ערכת NOS נראה לי כדבר הכי יעיל והגיוני

כשתרצה להרגיש מכה קטנה בגב תלחץ על הכפתור וזהו :wink:

אתה נשמע לי די להוט לטורבו,אם יש עדיין אפשרות לדבר עם אבא\צ'מפיון ולשדרג לכיוון הלאון\אביזה טורבו זה באמת עולם אחר

מי שמפחד מאחד לא מפחד מאף אחד

פורסם

מספיק שתקראו את ההודעות הקודמות של מר galcars על מנת להבין שהוא בטוח שאנחנו עובדים אצלו.

כמו כן יש הרגשה שאתה כבר יודע הכל וכל התשובות שאומרים לך כאן לא מתאימות לך.

אמרו לך - אל תלך על האודי. הלכת. ועוד אמרת שקנית אותה כי אבא שלך לא מרשה רכבים חזקים. אז אודי משופרת ב"רחוב" הוא יסכים.

שיהיה לך בהצלחה עם הטורבו לאודי החדשה, אין לי משהו מועיל לומר, אלא פשוט להגיד לך - לא ייקרה.

זה לא חוקי, מבטל אחריות ויקר בטירוף.

פורסם

מהתגובה הלא ענינית הבנתי שיש לי פה ענין עם ילד מרטיב,הצצה בפרופיל אישרה זאת מדובר בילד אבא קנה לי

ולא רק זאת בילד אבא קנה לי,ילד אבא קנה לי חוצפן

התשובה לא התאימה לו,מה לעשות האמת כואבת

נסיון אחרון

אודי A3 1.6 קניה בעלת VALUE MONEY נמוך מאוד,לא חסרות קניות מוצלחות יותר

כמו שכבר כתבתי,אבל במחשבה שניה מה רע שהדרדק שהדיו טרם יבש על רשיונו יסע באוטו איטי,אפילו עדיף,

פורסם

אני מניח שאתה בטח חייכת לעצמך שכתבת את התגובה הזאת ועלית על סיאט/סובארו הרשע פשע שלך ... העדפתי את האודי בלוק וחשבתי על לשפר אותה .. אין מה לעשות וזה בלתי אפשרי

"ולדאגתך" שאני יסע באוטו איטי צר לי לאכזב אותך שלא, כי מדי ערב אני נכנס לאוטו השני שיש לי עליו ביטוח..וזהו האודי A6 מנוע 3.0 טורבו המודגש החדש שבטח לדעתך גם אוטו שלא שווה את הכסף והיה אפשר לנצל אותו לדברים אחרים

פורסם
אני מסכים איתך לחלוטין... אבל המצב הקיים שמחר האוטו מגיע עם מנוע ה1.6...

ואני מרגיש שאני חייב לשפר את האוטו... בנוסף סכום ה30 K נראה לי טיפה מוגזם האם מישו יכול גם לפרט לי יותר בקשר לתוספת הכוח והאם יש מקום טוב שאפשר לבצע את זה

איך אתה מרגיש שאתה חייב לשפר את האוטו אם לא נהגת עליו בכלל (לפי מה שכתבת על דפי הפורום)

אולי קודם כל תנהג עליו יום יומיים חודש חודשיים ותגיע למסקנה אם אתה בכלל רוצה לשפר אותו?

Sierra Sapphire 1993 2.0i Twinky

פורסם

אם הרכב היחיד שהוא נהג עליו הוא רכב עם 300 כ"ס, הוא ירצה לבכות בפעם הראשונה כשהוא ילחץ עם ה1.6

זה מה שקרה לי בפעם הראשונה כשנהגתי בפוקוס אחרי שהתרגלתי ליותר מ200 כ"ס, הרגשתי שמישהו עובד עליי, שלא יכול להיות רכב כזה חלש.

Auto Emoción

פורסם

חברים חברים,

מספיק כבר אתם רוצים שרשורים איכותיים או סתם *** לבחור שהגיב על פי גילו של פותח השרשור אסור לשפוט בן אדם על פי גילו. זה שהוא בן 18 אומר שהוא לא יודע לנהוג? או שהוא לא יודע לעשות כל דבר שה"מבוגרים" יודעים (מבוגרים במרכאות כי הוא גם בוגר הוא בן 18)

לגבי פותח השרשור אנשים פה צודקים יש לך מנוע 1.6 עצל עם 105 כוחות סוס שאין לו פוטנציאל בכלל.

אם אתה רוצה להשים טורבו זה יעלה לפחות לפחות 15 אלף.

טורבו חדש 5000

סעפת פליטה 2000 לפחות

דאון פייפ 1500

אינלט 1000

תוכנה 3500 לפחות

מזרקים 1500.

עבודה וכו וכו

אתה מבין למה זה עולה ככה הרבה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5818 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...