Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5830 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
כן זה הסמל שהופיע,

עדכון קצר מהיום

הלכתי למוסך קלדס בראשון, שם בדקו את הצמיג ואמרו שאכן זה לא אמור לקרות, הם אמרו שזה לא באחריות שלהם אלא באחריות היבואן של הצמיגים, התקשרתי אל היבואן של good year, הוא נתן לי טלפון של הבוחן צמיגים, מסתבר שיש רק אחד כזה בארץ והוא ביקש ממני לשלוח לו את הצמיג והוא יבדוק ויודיע לי אם הוא פסול או לא, (איך לעזעזל אני אמור לשלוח לו את הצמיג)

אמרתי לו שזה לא בא בחשבון כי זה יקח המון זמן והרכב כרגע ישאר מושבת לפחות עד יום ראשון.

הוא אמר לי שאין לו איך לעזור לי, בקשתי ממנו שלפחות יתן לי כתובת של פנצריה ניפגש שם ושהוא יעשה את הבדיקה, הוא טען שאין לו זמן כרגע והוא יחזיר לי טלפון עד סוף היום (כמובן שהוא לא חזר אליי).

התקשרתי שוב אל היבואן של good year ושם נאמר לי שאני יפנה לצמפיון שרק הם יוכלו לעזור לי,התקשרתי אל השרות של צמפיון והסברתי להם את הסיפור, כמו כן הפקידה אמרה שהיא תברר ותחזור אליי עד סוף היום (אני עדיין מחכה).

כרגע אי אפשר לסוע ברכב, אני כבר רואה שזה הולך להיות סיפור די ארוך ומתיש.

מה אתם חושבים מה עליי לעשות? כל אחד מפיל את האחריות אחד על השני ובנתיים אני תקוע.

אני שוקל לקנות צמיג ולהגיש להם חשבונית מה אתם חושבים יעבוד הענין?

גם לי יש איביזה חדשה SC 1.6 , ודרך אגב אצלי היא באה עם צמיגי PIRELLI P7.

מספר התייחסויות :

1.אתה קנית את הרכב בצ'מפיון סיאט על כל רכיביו. לא קנית את הצמיגים אצל היבואן המקומי , כמו שאת המצבר , לצורך הדוגמא ,

לא קנית אצל היבואן המקומי של המותג. לכן, אל תסכים שיפנו אותך לצד שלישי. אתה באחריות מלאה , ועל צ'מפיון

לפתור לך את הבעייה מהתחלה ועד הסוף.

2. אל תשתמש בצמיג הרזרבי , שהוא צמיג חסכון במידותיו , ומיועד לנהיגת חירום מינימלית ואיטית.

3. דע לך שאנו בעלי איביזות "ספורט" בבעייה מסויימת לגבי מידת הצמיגים . הרכב בא במידה 215/45/16 שהיא

מידה נדירה. אף רכב חדש אחר לא בסיאט, לא בכל קבוצת VAG , ואף לא יצרן אחר משתמש בה .

קשה מאוד למצוא פנצ'ריות / יבואנים שמחזיקות מידה כזו. (בדוק).

לסיכום , תתעקש מול צ'מפיון ובהצלחה !

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מנסיון!!!

שלח מכתב לצמפיון ממשרד עורך דין ,ותראה איך לפתע ימצאו פיתרון ועוד יפצו אותך על עוגמת הנפש!!

בושה לחברה שמשחקת אותה ראש קטן,ולא יודעת לתת שירות מינמלי ללקוחות שלה :evil:

פורסם

טוב עוד עדכון קצר, היום בבוקר הם החליטו שהם חוזרים אליי עם פתרון מאד מאד יצרתי (אני לא יודע איך הם חשבו עליו)

הנציג של צמפיון ביקש ממני להחליף לגלגל הרזרבי וביום שלישי יבואו לבדוק את הצמיג.

אמרתי לו שזה לא בא בחשבון, אני לא מתכוון לנסוע ברכב בלי גלגל רזרבי, שאלתי אותו מה יהיה אם אני יתקע?

הוא אמר שזה הפתרון היחידי שיש לו כרגע, כמובן שאני לא מתכוון להשבית את הרכב עד ליום שלישי, כנראה שאאלץ לקנות צמיג חדש כי פשוט אין לי ברירה אחרת, אני מתכוון לפנות לעורך דין בנושא.

כמו כן הבלט בצמיג הוא בדיוק על התפר ככה שגם להתנער ולהאשים אותי הם לא יכולים!

אעדכן בהמשך שיהיה שבת שלום

cla 250 amg 2014 חבל שלא עם ההנאה הנכונה :roll:

פורסם

אצלי לקח חודש עד שהתקבלה החלטה עם לזכות אוו לא,בעל הפנצריה לא נתן לי לעזוב בלי צמיג חדש תואם.

ואמר לי עם יחליטו לא לזכות אותי נסתדר על מחיר.

פורסם

ההבדל בינינו שאתה עבדת עם הפנצריה והוא בא לקראתך מכוון שרכשת ממנו את הצמיג והבין את הבעיה, היה לך מי שיהיה מאחוריך, במקרה שלי הם זורקים את האחריות אחד על השני ואני נדפק מכל הסיפור!

מי ידאג לי לצמיג חלופי עד שתתקבל התשובה?

בנתיים אם אני לא מוציא מהכיס כסף אני ישאר עם רכב תקוע עד שתתקבל ההחלטה.

באמת שלא האמנתי שאני יתקל בשירות כזה גרוע, פעם הבאה אני אשקול שוב אם לרכוש מהם רכב!!

פורסם
טוב עוד עדכון קצר, היום בבוקר הם החליטו שהם חוזרים אליי עם פתרון מאד מאד יצרתי (אני לא יודע איך הם חשבו עליו)

הנציג של צמפיון ביקש ממני להחליף לגלגל הרזרבי וביום שלישי יבואו לבדוק את הצמיג.

אמרתי לו שזה לא בא בחשבון, אני לא מתכוון לנסוע ברכב בלי גלגל רזרבי, שאלתי אותו מה יהיה אם אני יתקע?

הוא אמר שזה הפתרון היחידי שיש לו כרגע, כמובן שאני לא מתכוון להשבית את הרכב עד ליום שלישי, כנראה שאאלץ לקנות צמיג חדש כי פשוט אין לי ברירה אחרת, אני מתכוון לפנות לעורך דין בנושא.

כמו כן הבלט בצמיג הוא בדיוק על התפר ככה שגם להתנער ולהאשים אותי הם לא יכולים!

אעדכן בהמשך שיהיה שבת שלום

יש דבר כזה שנקרה "מיצוי הליך", שוחחת עם צ'מפיון והובטח לך פיתרון, מה לעשות שאנחנו בסופ"ש ולא ניתן להעניק טיפול, ולכן זה מחכה לתחילת שבוע הבא.

אם כל הבאסה, הכל בסדר, כולה צמיג דפוק והיבואן כרגע התייחס לכך ואף יטפל בבעיה.

לך אין סבלנות ואתה פונה לעו"ד? בבקשה, קודם כל שלם לעורך דין, עד שמכתבו יגיע, יהיה גם ככה שני או שלישי והשופט בביהמ"ש לתביעות קטנות יגרום לך לשלם על הכל רק כי אין לך סבלנות.

בהצלחה,

בן.

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם

על איזה פתרון אתה מדבר כאן בדיוק??

יום שלישי הוא רק יבוא לקחת ולבחון את הצמיג

מי הבטיח לי שאני יקבל משהו חלופי במקום?

הם רוצים שאני יסע על הגלגל ספיר עד שהם יחליטו

זה כולה צמיג ובושה וחרפה שחברה כזאת גדולה כמו צמפיון מטרטרת אותי על משהו שאפשר לפתור ביום, בשביל מה כל הבירוקרטיה המטופשת הזאת,

נראה אותך נתקע בלי רכב עד יום שלישי בגלל צמיג.

שיהיה לך שבת שלום

פורסם

2 נקודות:

1. כן, בשביל להחליט שהצמיג שלך תקול יש לבדוק אותו קודם, הרי אתה לא באמת מצפה שישר יקבלו טענותיך שהצמיג תקול ולא בגלל בלאי טבעי.

2. שים את הדברים בפרופורציות, אז תיסע על גלגל ספייר, מבטיח לך שכל עוד אתה לא עובר 80 קמ"ש העניין בטיחותי לגמריי ובנוסף, הייתה לי איביזה לפני הלאון והצמיג ספייר שלה היה בדיוק כמו גלגל רגיל (אולי זה המצב אצלך?).

אף אחד לא מבטיח שהם יסכימו לתת לך צמיג חלופי אבל לזה התכוונתי בדיוק ב"מיצוי הליך" ואין צורך להתעצבן, הדבר היה דווקא לטובתך מאחר ויש גורם כזה שנקרה הקטנת נזק הן לזה שצריך לשלם עליו לכאורה(צ'מפיון) והן למערכת המשפט וסביר להניח שאם לא תמצה אותו השופט יזרוק אותך מהמדרגות של ביהמ"ש.

אמרת את זה בעצמך, זה כולה צמיג, אז תבלע קצת ותתגבר לפני שאתה מכניס את עצמך למצב שבמקום שיעזור לך יגרום לך רק לבזבז זמן מיותר ולשחרר עוד כסף לחלל האוויר.

ולגביי, תאמין לי שכנראה לא הייתי משבית את הרכב באמת בגלל צמיג אלא אם כן הייתי חושש במידה בלתי סבירה.

גם לך שבת שלום ובמקום להתלהם (מה שיגרום לך סתם עצבים ובעיקר להפסיד במלחמה הקטנה שלך) תספוג.

דבריי נאמרו מתוך רצון לעזור אבל כנראה שאתה מעדיף לשלם 300 ש"ח לשעה כדי שעו"ד יגיד לך את זה.

בן.

BENJ:

ROY:

פורסם

אסור לנסוע על ספיר אם זה לא חירום ובטח לא לנסוע על צמיג עם בלון בצד שלו , אז אם הוא יאבד שליטה בגלל ששם ספייר ואז יאשימו אותו ,אתה אחראי ?

פורסם

לא, הוא אחראי, אמרתי כבר שאם הוא חושש, שלא ינהג.

ואם הוא כ"כ מפחד עדיף ליסוע באוטובוס או מונית.

בן.

נ.ב: דבר עם נציג שירות הלקוחות שהציע לבוא לבדוק את הצמיג ותציע אתה להגיע לבדוק את הצמיג, אלי זה יחסוך זמן.

BENJ:

ROY:

פורסם

כתוב על הגומי של הספייר שזה חירום ואסור לנסוע יותר מכמה קילומטרים וגם לא לעבור 80 קמש , כבר עדיף מונית במקום להסתובב ככה

פורסם

סבבה אז שיהיה מונית, כל פיתרון יהיה בסדר, כל עוד מדובר במשהו זמני וכגרע מדובר במשהו זמני, זאת הייתה הכוונה שלי.

בן.

BENJ:

ROY:

פורסם

אין צורך להגזים.

הצמיג יחזיק נסיעה של 20-30 ק"מ ביום (כל עוד לא תעבור 80 קמ"ש) ללא שום בעיה.

זה אומנם לא נוח וכנראה שתצטרך לצמצם נסועה אבל בוא נשים דברים בפרופורציות.

אם זאת, גם אני חושב שהיבואן צריך לקחת אחריות על כל העניין ולא גוף שלישי.

דבר ראשון מחר בבוקר תפנה לשירות הלקוחות של צ'מפיון ושם תסביר כי הם ישאו בכל ההוצאות עד להחלפת צמיג ושייקחו זאת בחשבון.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

אל תותר ותילחץ על צמפיון אוו יבואן הצמיג שיתקינו צמיג חלופי עד לסיום הבדיקה.

ואל תנהג עם הספיר כי חבל להיתקע עם עוד פ'נצר.

• תוכן חדש...