Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5849 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

"החגיגה" תסתיים או לפחות תצומצם משמעותית כשיחנכו בשנת 2011 את מאגר המידע, שאז כל המידע לגבי ההיסטוריה של הרכב תהיה גלויה.

פורסם

כתבה מאוד מגמתית, במקרה אני מכיר את המערכת מבפנים, כמו בכל תחום יש אנשים ישרים ולא ישרים.

וכל העניין של החלקים הגנובים הינו שטות אחת גדולה, אני לא יגיד למה אני פשוט יגיד שב100% כיום רכב שהיה אובדן להלכה אינו יכול לעלות לכביש לאחר תיקון עם חלקים ממקורות לא יודעים\גנובים.

שיעורי פיסיקה גרעינית באוף טופיק.

את הריתוך יש לבצע כך שהאלקטרודה תמוקם מחוץ למאיץ באופן שיהיה קו ראייה ישיר להיקף הפנימי של הדוד, אחרת המיסוך של המאיץ יפגע אנושות באפקט ההגנה.

פורסם

אני לא אתפלא אם אני אמצא בקרוב את הסיאט של ההורים שלי למכירה באחד המגרשים.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=319061

מראש אני מזהיר מי שיימצא סיאט כזו שייזהר, זה מאוד מפתה כי היד נמוכה והק"מ שלה נמוך והאוטו שמור בצורה מטורפת כולל כל הטיפולים במוסכים המורשים. יש לאוטו 3 מכות בשאסי ונזק כבד כתוצאה מהתאונה.

מי שרוצה את מספר הרכב אשמח לתת לו בה"פ.

פורסם
כתבה מאוד מגמתית, במקרה אני מכיר את המערכת מבפנים, כמו בכל תחום יש אנשים ישרים ולא ישרים.

וכל העניין של החלקים הגנובים הינו שטות אחת גדולה, אני לא יגיד למה אני פשוט יגיד שב100% כיום רכב שהיה אובדן להלכה אינו יכול לעלות לכביש לאחר תיקון עם חלקים ממקורות לא יודעים\גנובים.

תגובה אינטרסנטית ביותר. הכתבה נכונה ב 100%, אין בה שום סילופים וזה רק גורם לתהות למה אתה אומר מה שאתה אומר (במיוחד שזה בא בהערות סתומות בסגנון "אני לא אגיד למה...").

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

איפה האינטרסנטיות פה? כשאמרתי שיש אנשים ישרים ולא ישרים?, אם אתה טוען שהכתבה נכונה ב100% אתה מדבר שטויות וברור שאתה לא מכיר את התחום כי בכל אופן כל התחום של הגנבות בכתבה קונקרטי לבערך לפני 3-4 שנים וזה בערך 30% מכל הכתבה.

כמו כן אתה יכול לדבר בשפה יפה יותר מ"סתומות" וכו'.

את הריתוך יש לבצע כך שהאלקטרודה תמוקם מחוץ למאיץ באופן שיהיה קו ראייה ישיר להיקף הפנימי של הדוד, אחרת המיסוך של המאיץ יפגע אנושות באפקט ההגנה.

פורסם

1. אתה מוזמן לפתוח מילון (אני בטוח שהוא מעלה אבק אצלך), מילים סתומות הן מילים לא מובנות, לא מוסברות, חסרות פשר ולא משהוא שמישהוא סתום אמר.

2. אם יש בכל תחוםהרכב בארץ בן אדם אחד (שמעת טוב, אחד!) שקונה מחברות הביטוח רכב שהוא מושבת להלכה, מתקן אותו בחלקים מקוריים ואיכותיים ובסוף מפרסם אותו למכירה כרכב לאחר תאונה, אז לא רק שאני מתפטר מהנהלה בפורום אלה גם למחרת יגיע המשיח רכוב על חמור לבן.

אבל יש לי חדשות בשבילך, אין אפילו פראייר אחד כזה בתחום, המשיח לא בדרך וכנראה שתצתרכו לסבול אותי פה עוד הרבה זמן!

פורסם

אני לא יודע כמה סוחרי רכב את מכיר,בעיניים שלי ראיתי רכב שחזר לכביש אחרי תקנה 309 ושבכלל לא הגיע הבוחן מטעם משרד התחבורה שאמור לאשר את העלייה.

הקומבינות חוגגות בתחום הזה,חלקים גנובים זה החלק הכי פחות בעייתי,מילא לשים על רכב כנף או דלת מרכב אחר,אבל איפה הרכבים שעברו עיוותי שילדה,קורות,עמודים,שפוגעים באופן ישיר בחוזק השלד של הרכב.

רכב שעבר תאונת שילדה ברמות האלה,בוא ננסח את זה ככה ממש לא הייתי רוצה לעבור איתו תאונה שוב,חי רוב הסיכויים שלא אצא משם.

הכתבה אינה מגמתית,היא נכונה מאוד,חברות הביטוח עובדות מתוך אינטרס אישי,כלכלי,תוך התעלמות מוחלטת מהפן הבטיחותי,ואוי לשמאי שיעיז לעמוד בדרכה.

פורסם

שורש הבעייה בסופו של דבר מסתכם בחקיקה. יש לבטל את המושג אובדן להלכה ולגרוט מכוניות שעברו תאונות בסדרי גודל כאלה.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

לא מאמין שיצליחו לבטל את עניין האובדן להלכה אבל פתרון הבעיה הרבה יותר פשוט.

פשוט להחזיר את הסיומת המיוחדת במספר הרישוי שהייתה נהוגה בשנות ה 80 וככה כל מי שיגש לרכב יראה מקילומטר שהוא מסתיים ב XX ויבין שמדובר ברכב משוקם.

פורסם

קשה לי להבין ממה אתה כל כך פגוע שאתה תוקף בעקיצות כגון "(במיוחד שזה בא בהערות סתומות בסגנון "אני לא אגיד למה...")." ו"אתה מוזמן לפתוח מילון (אני בטוח שהוא מעלה אבק אצלך)", באופן חוזר ונשנה, לי אין שום דבר אישית כנגדך אבל אני מקבל את הרושם שלך יש.

לא ראיתי פה מילה אחת שרשמתי שלא מבינים את המשמעות שלה, זה שאני לא יוכל להגיד כמה דברים לא עושים את המשפט לא מובן.

וכדאי לך לקחת את המילים שלך בחזרה מכיוון שאני מכיר לא אחד אלא כמה וכמה סוחרים כאלו (מרביתם בשוק החרדי) אשר קונים אובדן להלכה, מתקנים כחוק ומוכרים את הרכב לאחר שהם מבהירים שהאוטו עבר תאונה ויותר מכך אני יכול גם להראות לך זכרונות דברים שבהם בפירוש הקונה חותם על מסמך שמודגש בו שהרכב היה אובדן להלכה, הורד מהכביש וחזר אחרי תיקון.

אז קדימה, מתי אתה מתפטר מההנהלה?

פורסם
אני לא אתפלא אם אני אמצא בקרוב את הסיאט של ההורים שלי למכירה באחד המגרשים.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=319061

מראש אני מזהיר מי שיימצא סיאט כזו שייזהר, זה מאוד מפתה כי היד נמוכה והק"מ שלה נמוך והאוטו שמור בצורה מטורפת כולל כל הטיפולים במוסכים המורשים. יש לאוטו 3 מכות בשאסי ונזק כבד כתוצאה מהתאונה.

מי שרוצה את מספר הרכב אשמח לתת לו בה"פ.

התכוונת היה שמור.

העיקר שאין נפגעים בנפש, והוא שירת אתכם נאמנה.

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם
התכוונת היה שמור.

העיקר שאין נפגעים בנפש, והוא שירת אתכם נאמנה.

אכן :)

. אם יש בכל תחוםהרכב בארץ בן אדם אחד (שמעת טוב, אחד!) שקונה מחברות הביטוח רכב שהוא מושבת להלכה, מתקן אותו בחלקים מקוריים ואיכותיים ובסוף מפרסם אותו למכירה כרכב לאחר תאונה, אז לא רק שאני מתפטר מהנהלה בפורום (אם יש בן אדם כזה, אני מוכן לקנות את הסיאט בחזרה! (עם המכות בשאסי!) אלה גם למחרת יגיע המשיח רכוב על חמור לבן- הוא בדרך, מחכה שנאסוף אותו משדה התעופה :wink:.

מזכיר לי מקרה שקרה לנו שהלכנו לרכוש סיאט איביזה 2003 יד ראשונה מסוחר בנתניה, איך שאבא שלי ראה את האוטו הוא אמר לי "עזוב בוא נלך האוטו עבר תאונה"

לקחנו את האוטו לבדיקה לאחר שהתעקשתי והתברר שהאוטו עבר תאונות בחזית וגם בכנף האחורית כמו כן הוחלפו מלא חלקים מאחור (העיקר בעל המגרש התחייב שאין תאונות) שלא נדבר על זה שנורות האזהרה של כריות האויר, ABS ו Check Engine דלקו באמצע הבדיקה ומזל שהן נדלקו) והחירטוט הכי גדול היה "נחליף מצבר והבעייה תיפתר) :roll:

מי יודע מה האוטו הזה עבר. מיסכן הפראייר שקנה אותו.

פורסם

אז קדימה, מתי אתה מתפטר מההנהלה?

תפסיק לשחק אותה נעלב, תביא הוכחות ויהיה על מה לדבר :lol:

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...